- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
Alir almaz yaz catlicam meraktan ya hala regl.olmadin en azindan sebebini soylesinelr Allahim hayirlisini versin
Amin canım yazarım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alir almaz yaz catlicam meraktan ya hala regl.olmadin en azindan sebebini soylesinelr Allahim hayirlisini versin
Ayy insallah oyledir hislerin dogrudurCanım sen gebesin sanki ya baksana kasigimda gerilme gibi bişey var kremsi akintim var.falan diosun bunlar hep gebelik belirtisi ovulasyon testinde koyu çıkmıştı bence hamilesin sen Ya öyle hissettim sanki
Benimde ağrım oldu acı da vardı. Bat'a var daha. Neden oldu bilemedim.Bu gun iliski esnasinda cok canim acidi normalde benim hic acim olmazdi neden olabilir acaba hala canm yaniyo
Benmde var bata bende bilemedim yarin tekrar olucakmi bakicamBenimde ağrım oldu acı da vardı. Bat'a var daha. Neden oldu bilemedim.
Uygulamadan yüklenmiyor canım tarayicidan açman gerek uygulamayı foto yüklemek için hadi at bakalımKızlar günaydın duramadim sabah erkenden test yaptım ama erken gebeliğinm bir tane oldugu için normal gebelik testi yaptım bata 5 gün var negatif çıktı ama hayalet birşey gördüm yani fotoğrafı yüklemek nasıl oluyor beceremedim erken yaptığımın farkındayım bomboş olması normal erkende 5 gün öncesi değil mi
Ayyyy heyecanlandim hadi atda bakalim dosya ekleden yukleniyorKızlar günaydın duramadim sabah erkenden test yaptım ama erken gebeliğinm bir tane oldugu için normal gebelik testi yaptım bata 5 gün var negatif çıktı ama hayalet birşey gördüm yani fotoğrafı yüklemek nasıl oluyor beceremedim erken yaptığımın farkındayım bomboş olması normal erkende 5 gün öncesi değil mi
Bende birseyler gördüm bence sen yarin sabah ilk idrarla erken gebeligi yap ona gore kan verirsinBöyle birşey yani baktığımda ben biraz görüyorum ilk dakikada hayalet bir çizgi ama doğruyu söylemek gerekirse kandırıyordur
Hadi bakalım inşallah ama sanki öyle görmek istediğimiz için görüyoruz gibi gibi yani ışığa doğru çevirdiğimde görüyorum hayırlısı Allah'tanBende birseyler gördüm bence sen yarin sabah ilk idrarla erken gebeligi yap ona gore kan verirsin
Hakkinda hayirlisi olsun rabbim hayirli saglikli olani nasip etsin insallah fakat ben de çok silikde olsa gördüm oyle olsa sadece sen görürdun galibaHadi bakalım inşallah ama sanki öyle görmek istediğimiz için görüyoruz gibi gibi yani ışığa doğru çevirdiğimde görüyorum hayırlısı Allah'tan
Sağol canım benim inşallah seninde öyle olurHakkinda hayirlisi olsun rabbim hayirli saglikli olani nasip etsin insallah fakat ben de çok silikde olsa gördüm oyle olsa sadece sen görürdun galiba
Amin inşallah benmde 5 kaldi baklm insallah mujdeyi beraber alirizSağol canım benim inşallah seninde öyle olur
Aminnnn Allah'ımAmin inşallah benmde 5 kaldi baklm insallah mujdeyi beraber aliriz
Çok doğru söylediniz ya bu ne telaş evliliğin be gençliğinin tadını çıkar ben 28 yaşında evlendiğim halde bu kadar acele etmedim 3 sene bekledim ahh bu genç kızlar üniversite okumak yerine evleniyorsunuz üzülüyorumDelirme lütfen bismillah
Sen daha miniciksin bekle biraz daha 20 yaşında bile değilsin bi dur.
Yani ben zaten seni normalde tanıyor olsam delirme bi 3-5 sene kocanla vakit geçir derim de girmissin artık bu yola
En doğru yaş bilinçlisin mantıklısın insan 25 yaşındaki aklına bile gülüyor her sene olgunlaşıyorsun olgunlaştıkça çocuğuna daha fazla şey katabilirsinTatlım ben 30 yaşında anne oldum ve iyi ki bu yaşta olmuşum derim. kendimi biliyorum yani aslaa daha erken alamazdım bu sorumluluğu. halen daha -kızıma canımı veririm ama- çocuksuz günlerimi özlediğim de oluyor elimde değil.
Rabbim en doğru zamanda verir merak etme. Sen şimdiden bunun stresine girersen o zaman düşündüğün başına gelebilir.
Bence akışına bırakmalısın canım.
Hm inşallah sizin vardır.2 aydır uğraşıyoruz aMa bu ay bende sizin gibi belirtiler yaşadım 7 günüm var merakla bekliyorum
Kuzu orada çizginin yeri olduğu için çok zorlarsak görüyoruz bekle zaten 5 gün önce kaset testte çıkması çok zorBöyle birşey yani baktığımda ben biraz görüyorum ilk dakikada hayalet bir çizgi ama doğruyu söylemek gerekirse kandırıyordur
Ben dün bu testten yaptım teeeertemiz negatifti. Bence hayalet de olsa çizgi olması mükemmel iyi haberlerinizi verirsiniz önümüzdeki günlerde inşallah, mutlu olalım biraz dahaBöyle birşey yani baktığımda ben biraz görüyorum ilk dakikada hayalet bir çizgi ama doğruyu söylemek gerekirse kandırıyordur
Canım nasılsın günaydın nasıl gidiyor bulantın felan varmıEn doğru yaş bilinçlisin mantıklısın insan 25 yaşındaki aklına bile gülüyor her sene olgunlaşıyorsun olgunlaştıkça çocuğuna daha fazla şey katabilirsin