İnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum. Sağlık ocağıysa yandık ama çatlatırlar şimdi biziGünaydın kızlar benim için dua eder misiniz kan vermeye gidiyorum inşallah hayırlı haberle geri dönerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum. Sağlık ocağıysa yandık ama çatlatırlar şimdi biziGünaydın kızlar benim için dua eder misiniz kan vermeye gidiyorum inşallah hayırlı haberle geri dönerim
Hayırlısı olsun canım. mayıs grubu var istersen oraya bakabilirsin.Ay kusura bakmayın ben bayadır giremedim siteye regli oldum bat 12 mayıs
Çatlamanın 10. Günü çıkmaması çok doğal lütfen kendini yıpratma zaten minimum 6 günde embriyo oluşup yerleşmeye çalışıyor. Bir de geç döllenme olabilir. Ben ilk hamileligimde testte bat günümde negatif görmüştüm.Ben bugüne de negatif ile başladım, çatlamanın 10. Günü bugün. Bu ay için umudum gittikçe azalıyor, sıra Mayıs ayı grubunu işgal etmekte galiba.
Ay inşallah. Geçen ay da böyle yumurtlamanın ilk haftası ağrılarla geçti benim, 2.haftasında tık yoktuÜç gün kaşık sizlamam oldu ama bugün alt karnım acıyor ve ağrıyor gibi hafif hafif geliyor inşallah ikimizinde bebiştendir
Ama şuan yumurtluyor olamayız demi bu ay farklı olmuşsun hem. Benim yumurtlamadan 6 gün geçti senin daha fazla diye biliyorum bence var var bu seferAy inşallah. Geçen ay da böyle yumurtlamanın ilk haftası ağrılarla geçti benim, 2.haftasında tık yoktu
Bende de ağrı var ve aşırı akıntı var.Benim de alt karın ve kasık ağrılarım var dünden beri. Bat gününü beklicem bebişten değilse doktora giderim, enfeksiyondan korkuyorum.
Yarın yada pazar erken gebelik yapmayı düşünüyorum aslındaBelli olabilir aslında 12.gün.
Çok zor kafamı dağıtacak bir şeyler bulmaya çalışıyorum
Biliyor musun söz verdim kendime geçmeden yapmayacağım diye ama gördükçe gaza gekiyjrun ve erken gebelik testi yapicam diye gelip gidiyor benimde aklımdaÇok zor kafamı dağıtacak bir şeyler bulmaya çalışıyorum
Bakalım yoğun olursam aslında arzum çarşambaya kadar beklemek aslında
Bakalım verdim şimdi kan doktorda bana hamilelik de bel ağrısı yapar dedi yapma doktor bu umudu bana sokma dedim amin inşallah mavi çok erken bir belirti olmaz dinleme kendini olur mu dinledikçe birşeyler çıkar inşallah güzel şeyler olur senin içinKızlar günaydınnn Yusra-61 habersiz bırakma bizi inşallah mucize olur ve kan degerin tavan yapmıştır inşallah benim bata 9 gün var bel ağrım ve kasik sizlamam var o kadar sabırsızlanıyorum ki anlatamam bu ay çok ümidim var inşallah kırılmaz ümitlerim mübarek cuma günü hepimiz güzel haberlerle ayrılalım burdan
Gelir kuzum bu kötü birşey değil bu geceyi de değerlendiririm yerinde olsamKızlar yumurtlama günü açık kahve leke şeklinde leke gelir mi ya , benim dub yumurtlama günüydü dün gece değerlendirdik ilişkiden sonra leke geldi bu sabahta, başına böyle bişey gelen var mı?
Bendede yumurtlama dönemi lekelenme oldu canım pembe hafif kanama tarzında ama burdan bir arkadaş çatlama anında öyle şeylerin normal olduğunu yazmıştıKızlar yumurtlama günü açık kahve leke şeklinde leke gelir mi ya , benim dub yumurtlama günüydü dün gece değerlendirdik ilişkiden sonra leke geldi bu sabahta, başına böyle bişey gelen var mı?
Guzelr kalpli kadın sağol herkese destek oluyorsun güldürüyorsunn doktorun ağzı bal olmuş bir saate çıkar kan kesin ay hadi İnşallah nazlı evlat olsunBakalım verdim şimdi kan doktorda bana hamilelik de bel ağrısı yapar dedi yapma doktor bu umudu bana sokma dedim amin inşallah mavi çok erken bir belirti olmaz dinleme kendini olur mu dinledikçe birşeyler çıkar inşallah güzel şeyler olur senin için
Bende anamın nazlı kızıyım benimde olmasını isterim ama inşlh hamileliktendir birbirimize ilaç olmak çok güzel olmasa bile şöyle dualar dilekler eden insanların olması bile güzel iyi geliyor çol teşekkür ederimGuzelr kalpli kadın sağol herkese destek oluyorsun güldürüyorsunn doktorun ağzı bal olmuş bir saate çıkar kan kesin ay hadi İnşallah nazlı evlat olsun
Tamam canımHadi hayırlı haberler inş hemen yaz
Bende enfeksiyon olurdu ama bu aralar sürekli tekrar etmesi sinir bozucu gelmeye başladı. Şuan doktor şu meşhur fitil den vermesini çok istyrm içim temizlensin başka türlü gitmiyorBenim de alt karın ve kasık ağrılarım var dünden beri. Bat gününü beklicem bebişten değilse doktora giderim, enfeksiyondan korkuyorum.
Normal gelmesi degil mi kuzum. Evet degerlendirecez bu gecede. Sen ne yaptin canm bir supriz olur gebe kalmışsındır belkiGelir kuzum bu kötü birşey değil bu geceyi de değerlendiririm yerinde olsam
Kızlar yumurtlama günü açık kahve leke şeklinde leke gelir mi ya , benim dub yumurtlama günüydü dün gece değerlendirdik ilişkiden sonra leke geldi bu sabahta, başına böyle bişey gelen var mı?