Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız-erkek gebelikten değil de, iki gebelik arasında farklı belirtiler yaşıyorsan cinsiyet farklı oluyor diyorlar. Gerçekten de benim bu kızımdaki gebelikten o kadar farklı ki. Onda ne bulantı ne halsizlik hiçbir şey bilmezdim bu çok farklı.
Zaten hissediyorum erkek ama içimde acaba bi umut kız mı ki diye de geçmiyor değil 😊 hayırlısı olsun.
Nezaman gidecen hastaneye canım benim ikimizde muallakda bekliyoz bakalım

Doktora gidince muhakkak söyle hamilelikden olsa bile ilaç versinde bari yazık sana kuzum yaaa
Haha kılım ben hayatta ilaç içmem ki😄 zencefil çayı içiyorum o iyi geliyor bir süre sonra zencefili ağzımda dolastiriyorum falan
Aman dert bu olsun geçer inşallah

Arsoney Arsoney yavrum ya sendin di mi akıntısı çok olan en başta
Ay sürekli kan mı geldi diye bakmaktan bi hal oldum nedu bu daa😄

Evet kuzum bendim ıslanıyor gibi oluyordu kesin oldum adet diye koşuyordum WC ye geçer ni kaç güne kuzucuk
İnşallah kuzum ya
Burda bi tip merkezi buldum hcg fiyatı uygunmus cumartesi bi orda da vercem sali asm.de
Sonraki hafta tekrar veririm ay İnşallah sorunsuz olur

İnşallah kuzum ya
Burda bi tip merkezi buldum hcg fiyatı uygunmus cumartesi bi orda da vercem sali asm.de
Sonraki hafta tekrar veririm ay İnşallah sorunsuz olur
Ne kadar fiyatı kuzum çok fazla verme kadın doğum acil varsa ona git sorunsuz olur inşallah canım benim içini gönlünü ferah tut rabbim korktuğumuza uğratmasın hiç birimizi inşallah

Ne kadar fiyatı kuzum çok fazla verme kadın doğum acil varsa ona git sorunsuz olur inşallah canım benim içini gönlünü ferah tut rabbim korktuğumuza uğratmasın hiç birimizi inşallah
70 lira
Yani bu pandemide hastaneye gidemem çok kalabalık burada. İçim rahatlasin diye orada vereceğim inşallah

Busefer gıcıklığın denk geldim zaten kime iyi desem bişey çıkıyor kuzum hayırlısı bakalım giderim başka doktora duramam zaten ama çok önemli birşey olduğunu da düşünmüyorum artık hayırlısı olsun inş hepiniz içime su serptınız canlarım iyiki varsınız beybiler bide erkeğe benziyor diyor erkek olursa kızını alırım mavişim ona göre 🤭🤭
Ay seve seveeee yaa 🥰🥰

X