- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
Vay okuyayım arada işler yoğunlaştı virus yasaklari bitti hastaneye gelenler tavan yapti anca gruba bakiyorum=/Çok şükür canım her şey yolunda.. cinsiyetler bile gelmeye başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay okuyayım arada işler yoğunlaştı virus yasaklari bitti hastaneye gelenler tavan yapti anca gruba bakiyorum=/Çok şükür canım her şey yolunda.. cinsiyetler bile gelmeye başladı
Evet çünkü 2 3 ay önce doktora gittiğimde sol dedi zaten o ay sol agrimisti sonrasında hep takip ettim hep olması gereken taraf agridi eminim yani=)Ay evet yumurtladığın tarafa yatmak değil mi onu ben de duymuştum da ne taraftan yumurtladığını anlayabiliyo musun?
Kasıklarin kasiliyordur canım normal bir şey korkmaKizlar ben bişi sorucam üzerinde durmamistim ama kafama takıldi afederjsiniz öncelikle mide bulanip çıkartırken zorlanıyor ya insan aşağıdan sanki adet kanaması gibi o zorlanmayla ikinmami oluo noluo anlamadım şak die akıntı gelio ama oha kanama oldu heralde die düşünüyorum korkuyla bakıyorum yaşayan varmı bunu yaaa normal değil gibime geldi
Daha önceden olmuştu ama sonra geçmişti işte şimdi tekrarlayıncs da insan endişeye düşüyor malesef... Tamam canım çok saolKasıklarin kasiliyordur canım normal bir şey korkma
Yazıyım canım Allah razı olsun=)Sen bana uğur getirdin bugün şükür namazı kıldım sana da dua edecekken Hali nickli arkadasima dedim özelden adını yaz bari duada güldüm
Olur inş umudunu kaybetme herşeyin bir zamanı var kuzcuk hayırlısı olsun hakkında canım seninde duyacaz güzel habeerlerini inşAy Allah razı olsun vay be baya büyümüştür masallah belkim de olsaydı o kadar olurdu
Sag olasin canım insallah=)Olur inş umudunu kaybetme herşeyin bir zamanı var kuzcuk hayırlısı olsun hakkında canım seninde duyacaz güzel habeerlerini inş
Günaydın canım benim bu değilde rapor hazırlıyorlar ya ondan bakıp değerlendiriyorlarKızlar bu benim test sonucum çıkmış bi bakar mısınız risk grubu yazmıyor kafam karıştı devlette verdim fakülteye göndermişler orda yapılmış Dr mu yorumlıcak bunu yarın gidicem Dra da aklıma takıldı
Anned olcaksın Allah'ın izniyle kuzum benim sıkma canını morelin hep yüksek olsun tabi ya zor iş Allah kolaylık versin ama güzel iş olsunTatlis misin ya he ama keşke bir de annis olsam ama müdür gibi bir iş her gün girip ekliyorsun değiştiriyorsun zormus
İşte o rapor riski yazmıyor canım bende o yüzden sorayım dedim sizeGünaydın canım benim bu değilde rapor hazırlıyorlar ya ondan bakıp değerlendiriyorlar
Doktor gördümü pekiİşte o rapor riski yazmıyor canım bende o yüzden sorayım dedim size
Buna ve ultrason ölçümlerine göre oluşturulacak risk durumu o da netten görünmüyor bildiğim kadarıyla.Kızlar bu benim test sonucum çıkmış bi bakar mısınız risk grubu yazmıyor kafam karıştı devlette verdim fakülteye göndermişler orda yapılmış Dr mu yorumlıcak bunu yarın gidicem Dra da aklıma takıldı
Ah bu sabırsızlıgımiz 1 hafta once gittim doktora her gun gitme imkanim olsa nerdeyse hergun gidicemKizlar dün verdiğim ikili test sonucundaki kan değerleri çıkmışmi bir bakım dedim e nabız üzerinden. Baktım çıkmış... Grafik çalışıldı değerler normal die bir ibare var ama rapor beklenecek. Nefret ediyorum beklemekten