🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Ney 3 günde bir kalıp mıı
Sen ondan hamile kalmak istemiyorsuunn anlaadııımm:)
Valla ben de gene bi 58 59 olsam diyorum güçten düşüyorum böyle de. Ya da neyse emzirme bitince nolur bakalım:)
Benim hamileliğim çok zor geçti bir de sezaryen sonrası lohusa depresyonu hiç cesaretim yok 2.ye aynen 3 günde bir kalıp
Emzirdiğin için güçten düşersin kuvvetli beslen

Selam canım senin de ellerine sağlık ben de bugün pek iş yapmadım mutfakta çamaşır makinası ve buzdolabı çekilip arkası silinecek ne zamandır yapmıyorum kaç kez söyleyene kadar işe girişsem şimdiye bitmişti

Olsun şekerim her gün iş yapmaya gerek yok
Kurabiyelerimi verdim fırına biraz geç oldu ama geç olsun güç olmasın dimi ama
Hani bugün iş yapmamıştın, bu yaptığın bütün işlere bedel Afiyet olsun

Gündüz bir kez yaklaşık iki saat uyuyor. Bazen uyumak istemiyor zor uyutuyorum bazen hiç uyutamıyorum. Gece uykuları iyi ama çok nadir gece uyanıyor genelde kesintisiz uyuyor
Acaba çok mu uyuyo da akşam geç yatmak istiyor dedimdi.
İyi gece daha önemli bence. Maşallah.
Peki uyku saatinde sıkıntı olabilir mi? Onu biraz erkene çeksen.

65.5 saydım maşallah ne hamurmuş bu büy bük bitmemiş. Kaç elma kullandın
Kız neyi saydın Allah seni cidden saydın mı o arada bi tuhaf bişey var kızım yaptı onu 4 elma yetmedi 1 tane daha ek yaptım sonra tam 1 saat sürdü o hamurları öyle yapmak normalde o tepsi tıkış tıkış oluyordu ama bu sefer biraz az olmuş hamur

Saydım vallaha kızın minik elleri bi minik kurabiye mi yapmışş yerimm
Valla ben küçük tepsiyle yapıyorum 14 15 tane anca kaç günde bitiyo bu?

Acaba çok mu uyuyo da akşam geç yatmak istiyor dedimdi.
İyi gece daha önemli bence. Maşallah.
Peki uyku saatinde sıkıntı olabilir mi? Onu biraz erkene çeksen.
Bence uyku saatinde kesinlikle sıkıntı var. 10dan önce uyumuyor hatta 11 12 bile oluyor. Çocuğunu erken saatlerde uyutan deneyimli annelerden tavsiye almak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…