- 23 Ocak 2016
- 32.533
- 48.869
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.961
Benim hamileliğim çok zor geçti bir de sezaryen sonrası lohusa depresyonu hiç cesaretim yok 2.ye aynen 3 günde bir kalıpNey 3 günde bir kalıp mıı
Sen ondan hamile kalmak istemiyorsuunn anlaadııımm:)
Valla ben de gene bi 58 59 olsam diyorum güçten düşüyorum böyle de. Ya da neyse emzirme bitince nolur bakalım:)
Selam canım senin de ellerine sağlık ben de bugün pek iş yapmadım mutfakta çamaşır makinası ve buzdolabı çekilip arkası silinecek ne zamandır yapmıyorum kaç kez söyleyene kadar işe girişsem şimdiye bitmiştiSelam kızlarBen bugün mutfağı temizledim, yerleri süpürdüm ve sildim. Yemek dünden vardı onları bitirdik yemek yapmadım. Kızım huysuzdu onunla ilgilendim. Bu ara akşamları geç uyumak istiyor onu erken uyutabilirsem çok iyi olur
Olsun şekerim her gün iş yapmaya gerek yokSelam canım senin de ellerine sağlık ben de bugün pek iş yapmadım mutfakta çamaşır makinası ve buzdolabı çekilip arkası silinecek ne zamandır yapmıyorum kaç kez söyleyene kadar işe girişsem şimdiye bitmişti
Hani bugün iş yapmamıştın, bu yaptığın bütün işlere bedelKurabiyelerimi verdim fırına biraz geç oldu ama geç olsun güç olmasın dimi ama
Acaba çok mu uyuyo da akşam geç yatmak istiyor dedimdi.Gündüz bir kez yaklaşık iki saat uyuyor. Bazen uyumak istemiyor zor uyutuyorum bazen hiç uyutamıyorum. Gece uykuları iyi ama çok nadir gece uyanıyor genelde kesintisiz uyuyor
Sağol canım bi bunu yaptım işte pek bişey yapmadım bugün yap yap hep aynıOlsun şekerim her gün iş yapmaya gerek yok
Hani bugün iş yapmamıştın, bu yaptığın bütün işlere bedelAfiyet olsun
65.5 saydım maşallah ne hamurmuş bu büy bük bitmemiş. Kaç elma kullandınKurabiyelerimi verdim fırına biraz geç oldu ama geç olsun güç olmasın dimi ama
Kız neyi saydın Allah seni cidden saydın mı o arada bi tuhaf bişey var kızım yaptı onu65.5 saydım maşallah ne hamurmuş bu büy bük bitmemiş. Kaç elma kullandın
Ben 66.5 saydım kız ilk defa kurabiye saydım he65.5 saydım maşallah ne hamurmuş bu büy bük bitmemiş. Kaç elma kullandın
Saydım vallahaKız neyi saydın Allah seni cidden saydın mı o arada bi tuhaf bişey var kızım yaptı onu4 elma yetmedi 1 tane daha ek yaptım sonra tam 1 saat sürdü o hamurları öyle yapmak normalde o tepsi tıkış tıkış oluyordu ama bu sefer biraz az olmuş hamur
Tariften bu kadar çıkıyor yarı ölçek yapsam olur aslında 2 günde bitmiş oluyorSaydım vallahakızın minik elleri bi minik kurabiye mi yapmışş yerimm
Valla ben küçük tepsiyle yapıyorum 14 15 tane ancakaç günde bitiyo bu?
Onu da yanlış mı saymışım.Ben 66.5 saydım kız ilk defa kurabiye saydım heiyi güldürdün beni Allah da seni güldürsün
Belki ben yanlış saymışımdır boşver sayma sakın bi dahaOnu da yanlış mı saymışım.hep gülelim inşallah
Ooo o zmn iyi ya 2 günde bitiyorsa afiyet olsun canım.Tariften bu kadar çıkıyor yarı ölçek yapsam olur aslında 2 günde bitmiş oluyor
Sağol canım ben diyetteyim esnek diyetteyim malum çok yememem lazım eşim artık kurabiye yapmıyorsun demez biraz idare eder bu onuOoo o zmn iyi ya 2 günde bitiyorsa afiyet olsun canım.
Yok yok saymıcamBelki ben yanlış saymışımdır boşver sayma sakın bi daha
Büyüğü kaç yaşındaydı senin? Ha ha saydırDur kıza saydırıyım oyun olsun
Bence uyku saatinde kesinlikle sıkıntı var. 10dan önce uyumuyor hatta 11 12 bile oluyor. Çocuğunu erken saatlerde uyutan deneyimli annelerden tavsiye almak isterimAcaba çok mu uyuyo da akşam geç yatmak istiyor dedimdi.
İyi gece daha önemli bence. Maşallah.
Peki uyku saatinde sıkıntı olabilir mi? Onu biraz erkene çeksen.