🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar gelemedim buraya bir türlü. Çok mu işim vardı da gelemedim yoo, çok feci bir tembellik var üstümde, bilmiyorum... Umarım iyisinizdir, Niloyadan başka kimse de yazmamış

2 makine yıkandı. Boğaza çalıştım. kıza bakıyorum. Bugün ayrı huysuzdu
Boğaza çalışmak en iyisi
Ay bu arada çamaşırlar ile ilgili bir plan yapmayı düşünüyorum size de söyliyim şuan çok kuraklık varmış TV de çok uyarıyor makina tam dolmadan çalıştırmayı düşünmüyorum artık kızlar bilginiz olsun 2 günde 1 yıkanmak yerine 3 güne çıkarmak lazım şaka maka ama ciddi anlamda kuraklık var inşallah yağışlar gelir Yalova ve Çanakkaledeki barajları gösterdi Allah korusun Yalovanın hele 40 günlük suyu kalmış bu ayda hiç yağış yok baksanıza bizim burda çiseliyor geçiyor yerler bile doğru dürüst ıslanmıyor

Ben haftada bir anca yıkıyorum. Beyazlar 2 haftayı buluyor nerdeyse. Kendi çapımda dikkat ediyorum. İnşallah yağmur yağar kar yağar da dolar barajlar.

Bugün ne iyilik yaptım sorusunu yanıtlayım
Bir akrabam korona olduğu için hemen sezaryene alındı hastanede yatıyor yasin topluyorlardı ona Yasin Fetih süresi okudum.
Diğeri de kuzenimi bugün biraz teselli amaçlı dışarı çıkardım onunla vakit geçirdim.
Allahım iyiliklerimizi kabul etsin inşallah bundan sonraki hedeflerim arasında hergün bir iyilik yapmak da olacak ömrümün yettiği müddetçe

Ben haftada bir anca yıkıyorum. Beyazlar 2 haftayı buluyor nerdeyse. Kendi çapımda dikkat ediyorum. İnşallah yağmur yağar kar yağar da dolar barajlar.
İnşAllah canım Uludağ'a serpiştirmiş gibi yağmış geçen gece normalde bu ayda Uludağ kar rengini alıyordu.
Beyazlar çok sık yıkanıyor benim eşim hergün atlet don çıkardığı için

İnşAllah canım Uludağ'a serpiştirmiş gibi yağmış geçen gece normalde bu ayda Uludağ kar rengini alıyordu.
Beyazlar çok sık yıkanıyor benim eşim hergün atlet don çıkardığı için
E benimki de 1 hafta giymiyor heralde bi giydiğini. Ama iç çamaşırı bol böylece makineyi doldurmak için 2 haftayı beklemek gerekiyor

Ben hep öyle yaparım, makina iyice dolmadan asla yıkamam. Bizde beyazlar siyahlar ve renkliler olarak ayrılır çamaşırlar. Bu yüzden bazen benim çamaşır yıkamam ayda biri bile bulur. Tabi bunda çok kıyafetin olması, yıkamaya atınca şunum nerde diye sorulmaya gerek olmaması da etkili Bir de kızımınkileri de ayrı yıkıyorum tabi, onu 2 haftada bir yıkıyorum çünkü hergün üst değiştiriyor, kıyafet kalmıyor.
Su konusuna gelince, hayatta en önem verdiğim konulardan biri su. Gelecekte ülkemizin kurak ülkeler arasında yer alacağını, çocuklarımızın, torunlarımızın su sıkıntısı çekeceğini, suyumuzu çoook dikkatli kullanmamız gerektiğini söylemek isterim

Bugün ne yaptım yazıyim bakim
Güzel bir duş aldım güzel bir kahvaltı ardından diiiipppp köşe süpürge yaptım kıyı köşe neresi varsa eşim gececiydi bu hafta bu varidye bitti mi oh be deyip bi girişiyorum süpürgeye sonra çamaşır topla dür dedim kocacığum yemeği dışarıdan yiyelim ara ara ara yok paket servis yapan yer zor bulduk var da bizim istediğimiz gibi yok neyse geldi yedik çay içme derken gece oldu kitap okuyim dedim benim kızçe anne çişim geldi tamam kızım anne kakam geldi tamam yavrucum anne arabaları kaydırcam tamam yavrum al anne saklambaç oynayalım mı yavrucum şuan olmaz anne süt mandalina soyucam tamam kızım aaa yeter yavrucuğum bi kitap okuyim derken eh işte 6 sayfa babası gündüz ilgilendiği için beyefendi çay keyfi yapıyor öyle böyle bir gün daha bitti çok şükür cilt temizliği mi hak getire rutin mutin kalmadı bu ara bende

Ayyy banlıyken yazamadım kedimiz kayboldu gittim fotoğraf bastırdım astım kaç yere 2 gün sonra kapıya bırakıldı mı kendi mi geldi bilemeyeceğim yavru olduğu için kapının önünden pek ayrılmazdı o kadar korkmuş ki kucağıma aldığımda titriyordu ayakları nasıl hem de kucakladım sarmaladım yavrum uyudu kucağımda tontişim benim kavuştuk çok şükür görüşemediğim zamanlarda resimlerine bakıyordum nasıl üzüldük kaybolunca resmini koydum tontişimin şükür kavuşturana bi yakalıyorum kucağıma alıp nereye gittin sen bakim diyorum

Eklentiler

• Screenshot_20201218_151253.jpg
    125,1 KB · Görüntüleme: 21
Aa cezalı mıydın görmedim canım. Neden küü:)
Kefinin kaybolduğunu da bilmiyordum:) gözün aydın. Evi de güle güle kirlet.
Biz gene boğaza çalıştık:) hamur kızartması akşam da makarna salatası. Mutfağı toparladım işte makine boşaldı doldu. Ocağı temizledim. Beyazlar yıkandı astım. İçeri astım makine yıkayana kadar güneş gitti.
Annem, kardeşim ve eşiyle kameralı görüştük. İşte küçük uyursa ben de yatacağım
Dün ve önceki gün okudum kitabımı bugün elime alamadım.

Sen nerelerdesin bakimmmm evet ban yedim kk yönetimi azcık izin kağıdı yazdı git dinlen gel azcık hatta dinlenme boşladığın işlerini yap da gel ne bu hep buradasın git evini süpür sil kitaplarını oku da gel dedi ne yapalım işte söz dinledik biz de
Hala kitap bitmedi mi canım

Ben de öyle uğraştım canım gelemedim sayfaya. Kitaplar da bitemedi. Aslında 1 kitabı bitirdim say 2si bir gidince böyle oldu:) gene ele alabildiğime şükür.
Hatta bugün oje bilem sürdüm

Ben de öyle uğraştım canım gelemedim sayfaya. Kitaplar da bitemedi. Aslında 1 kitabı bitirdim say 2si bir gidince böyle oldu:) gene ele alabildiğime şükür.
Hatta bugün oje bilem sürdüm
Süpersin bakım deyince aklıma kaşlar bıyık geliyor şu sıra kendim de almadım bildiğin sünepeyim şu sıra hep aynı kazak hele bugün dedim yeter da çıkar şunu başka giy

Süpersin bakım deyince aklıma kaşlar bıyık geliyor şu sıra kendim de almadım bildiğin sünepeyim şu sıra hep aynı kazak hele bugün dedim yeter da çıkar şunu başka giy
Aynı aynı banyodan banyoya değişiyor üst baş. Geçen bi konu gördümdü. Anne olunca çekicilik gidiyor mu gibi bişydi. Hatta yorumlara yazmışlar. Heh tam da öyle üstümde süt kalıntısı bile oluyor. valla bende bildiğin sünepeyim
Şimdi acaba banyoyu kaç güne yapıyor diye düşüncek misin?:)))

Ben minimalizme geçince kıyafetler azaldı ondan kardeşim dün akşam diyor abla sana hediye aldım umarım bi tane kazak almışsındır dedim sen düşün aynı kazağı giymekten nasıl böğ geldiğini karpuz kol mavi kazak bu akşam dürdüm yetti gari dedim biraz ara verelim bikaç tane alayım olmucak böyle minimal diye diye iyice cıvkını çıkarmaya başladım yerden halıları kaldıranlara laf söylerken ama iyi oldu böyle de bir yandan çamaşırlar hemen dürülüyor

Yani minimalizmi çok yanlış anlamış olabilirsin. 1 kazağın kalsın dememiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…