- 13 Ocak 2009
- 1.612
- 620
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.001
Bende de tembellik var bu ara anlatamam inan kiSelam kızlar gelemedim buraya bir türlü. Çok mu işim vardı da gelemedim yoo, çok feci bir tembellik var üstümde, bilmiyorum... Umarım iyisinizdir, Niloyadan başka kimse de yazmamış
Boğaza çalışmak en iyisi2 makine yıkandı. Boğaza çalıştım. kıza bakıyorum. Bugün ayrı huysuzdu
Ben haftada bir anca yıkıyorum. Beyazlar 2 haftayı buluyor nerdeyse. Kendi çapımda dikkat ediyorum. İnşallah yağmur yağar kar yağar da dolar barajlar.Boğaza çalışmak en iyisi
Ay bu arada çamaşırlar ile ilgili bir plan yapmayı düşünüyorum size de söyliyim şuan çok kuraklık varmış TV de çok uyarıyor makina tam dolmadan çalıştırmayı düşünmüyorum artık kızlar bilginiz olsun 2 günde 1 yıkanmak yerine 3 güne çıkarmak lazımşaka maka ama ciddi anlamda kuraklık var inşallah yağışlar gelir Yalova ve Çanakkaledeki barajları gösterdi Allah korusun Yalovanın hele 40 günlük suyu kalmış bu ayda hiç yağış yok baksanıza bizim burda çiseliyor geçiyor yerler bile doğru dürüst ıslanmıyor
İnşAllah canım Uludağ'a serpiştirmiş gibi yağmış geçen gece normalde bu ayda Uludağ kar rengini alıyordu.Ben haftada bir anca yıkıyorum. Beyazlar 2 haftayı buluyor nerdeyse. Kendi çapımda dikkat ediyorum. İnşallah yağmur yağar kar yağar da dolar barajlar.
E benimki de 1 hafta giymiyor heralde bi giydiğini.İnşAllah canım Uludağ'a serpiştirmiş gibi yağmış geçen gece normalde bu ayda Uludağ kar rengini alıyordu.
Beyazlar çok sık yıkanıyor benim eşim hergün atlet don çıkardığı için
Ben hep öyle yaparım, makina iyice dolmadan asla yıkamam. Bizde beyazlar siyahlar ve renkliler olarak ayrılır çamaşırlar. Bu yüzden bazen benim çamaşır yıkamam ayda biri bile bulur. Tabi bunda çok kıyafetin olması, yıkamaya atınca şunum nerde diye sorulmaya gerek olmaması da etkiliBoğaza çalışmak en iyisi
Ay bu arada çamaşırlar ile ilgili bir plan yapmayı düşünüyorum size de söyliyim şuan çok kuraklık varmış TV de çok uyarıyor makina tam dolmadan çalıştırmayı düşünmüyorum artık kızlar bilginiz olsun 2 günde 1 yıkanmak yerine 3 güne çıkarmak lazımşaka maka ama ciddi anlamda kuraklık var inşallah yağışlar gelir Yalova ve Çanakkaledeki barajları gösterdi Allah korusun Yalovanın hele 40 günlük suyu kalmış bu ayda hiç yağış yok baksanıza bizim burda çiseliyor geçiyor yerler bile doğru dürüst ıslanmıyor
Benimkinin de iç çamaşırı bol ama atletleri baksırları konusunda bile seçim yapıyor benim herifE benimki de 1 hafta giymiyor heralde bi giydiğini.Ama iç çamaşırı bol böylece makineyi doldurmak için 2 haftayı beklemek gerekiyor
Sen nerelerdesin bakimmmm evet ban yedim kk yönetimi azcık izin kağıdı yazdı git dinlen gel azcık hatta dinlenme boşladığın işlerini yap da gel ne bu hep buradasın git evini süpür sil kitaplarını oku da gel dedi ne yapalım işte söz dinledik biz deAa cezalı mıydın görmedim canım. Neden küü:)
Kefinin kaybolduğunu da bilmiyordum:) gözün aydın. Evi de güle güle kirlet.
Biz gene boğaza çalıştık:) hamur kızartması akşam da makarna salatası. Mutfağı toparladım işte makine boşaldı doldu. Ocağı temizledim. Beyazlar yıkandı astım. İçeri astım makine yıkayana kadar güneş gitti.
Annem, kardeşim ve eşiyle kameralı görüştük. İşte küçük uyursa ben de yatacağım
Dün ve önceki gün okudum kitabımı bugün elime alamadım.
Ben de öyle uğraştım canım gelemedim sayfaya. Kitaplar da bitemedi. Aslında 1 kitabı bitirdim say 2si bir gidince böyle oldu:) gene ele alabildiğime şükür.Sen nerelerdesin bakimmmm evet ban yedim kk yönetimi azcık izin kağıdı yazdı git dinlen gel azcık hatta dinlenme boşladığın işlerini yap da gel ne bu hep buradasın git evini süpür sil kitaplarını oku da gel dedi ne yapalım işte söz dinledik biz de
Hala kitap bitmedi mi canım
Süpersin bakım deyince aklıma kaşlar bıyık geliyor şu sıra kendim de almadımBen de öyle uğraştım canım gelemedim sayfaya. Kitaplar da bitemedi. Aslında 1 kitabı bitirdim say 2si bir gidince böyle oldu:) gene ele alabildiğime şükür.
Hatta bugün oje bilem sürdüm
Aynı aynı banyodan banyoya değişiyor üst baş. Geçen bi konu gördümdü. Anne olunca çekicilik gidiyor mu gibi bişydi. Hatta yorumlara yazmışlar. Heh tam da öyle üstümde süt kalıntısı bile oluyor. valla bende bildiğin sünepeyimSüpersin bakım deyince aklıma kaşlar bıyık geliyor şu sıra kendim de almadımbildiğin sünepeyim şu sıra hep aynı kazak hele bugün dedim yeter da çıkar şunu başka giy
Ben minimalizme geçince kıyafetler azaldı ondanAynı aynı banyodan banyoya değişiyor üst baş. Geçen bi konu gördümdü. Anne olunca çekicilik gidiyor mu gibi bişydi. Hatta yorumlara yazmışlar. Heh tam da öyle üstümde süt kalıntısı bile oluyor. valla bende bildiğin sünepeyim
Şimdi acaba banyoyu kaç güne yapıyor diye düşüncek misin?:)))
Yani minimalizmi çok yanlış anlamış olabilirsin. 1 kazağın kalsın dememiştir.Ben minimalizme geçince kıyafetler azaldı ondankardeşim dün akşam diyor abla sana hediye aldım umarım bi tane kazak almışsındır dedim sen düşün aynı kazağı giymekten nasıl böğ geldiğini karpuz kol mavi kazak bu akşam dürdüm yetti gari dedim biraz ara verelim bikaç tane alayım olmucak böyle minimal diye diye iyice cıvkını çıkarmaya başladım yerden halıları kaldıranlara laf söylerken ama iyi oldu böyle de bir yandan çamaşırlar hemen dürülüyor
Güle güle kullan canımAkıllı saat almış kazak alsaydın daha iyiydi be ablam dedim