- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.981
11 yaşında canım:)Büyüğü kaç yaşındaydı senin? Ha ha saydır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 yaşında canım:)Büyüğü kaç yaşındaydı senin? Ha ha saydır
Gündüz uykusunda sıkıntı olabilir diyorum. Geç uyuyosa. Misal 15 17 arası uyuyorsa 13 15 saatlerini bi dene istersen.Bence uyku saatinde kesinlikle sıkıntı var. 10dan önce uyumuyor hatta 11 12 bile oluyor. Çocuğunu erken saatlerde uyutan deneyimli annelerden tavsiye almak isterim
Tamam öyle bi deneyeceğim, teşekkürlerGündüz uykusunda sıkıntı olabilir diyorum. Geç uyuyosa. Misal 15 17 arası uyuyorsa 13 15 saatlerini bi dene istersen.
Niloya nın teyzesi vefat etti canımNiloya nerdesin dün gelmedin galiba. Merak ettim.
İlaçlatmıştık evi dün kv de kaldık. Bugün temizledik sildi süpürdü eşim bende mutfaktaki kap kacak tezgah vs hallettim. Kızlara kvler baktı.
Neyse eve geldik şükür tertemiz oturuyoruz.
Kızı yıkadım sonra kendim yıkandım.
Verimli geçti sanırım bugün.
2768 adımla rekorumu yapmış bulunuyorum.:)
Aaaa çok üzüldüm zaten durumu iyi değil diyordu. Allah rahmet eylesin. Niloya da çok üzgündür şimdiNiloya nın teyzesi vefat etti canım
Aynen öyle canım. Rabbim sabırlar versin ona ve ailesine. Tüm hastalara da Şafi ismiyle şifa versin inşallahAaaa çok üzüldüm zaten durumu iyi değil diyordu. Allah rahmet eylesin. Niloya da çok üzgündür şimdi
Aslında aklıma da geldi ama kondurmak istemedim. İşi vardır yoğundur dedim. Tüh yaa. Niloyatospikk canım başın sağolsun. Çok üzgünüm.Niloya nın teyzesi vefat etti canım
Sağol canım dün teyzem sabah 8 de vefat etti teyzeme veda ettik yüreğim çok acıdı tarifi imkansızAslında aklıma da geldi ama kondurmak istemedim. İşi vardır yoğundur dedim. Tüh yaa. Niloyatospikk canım başın sağolsun. Çok üzgünüm.
O gece evde kalmamanıza sevindim canım N Narinkimse haber vermiş dedi bana giremedim buraya bugün tüm gün yattım desem yeridir ağladım ağladım ağladım dün zor bir gündü hatırladıkça içim burkuluyor canım teyzem benimNiloya nerdesin dün gelmedin galiba. Merak ettim.
İlaçlatmıştık evi dün kv de kaldık. Bugün temizledik sildi süpürdü eşim bende mutfaktaki kap kacak tezgah vs hallettim. Kızlara kvler baktı.
Neyse eve geldik şükür tertemiz oturuyoruz.
Kızı yıkadım sonra kendim yıkandım.
Verimli geçti sanırım bugün.
2768 adımla rekorumu yapmış bulunuyorum.:)
Tansiyon şeker astım vardı 52 yaşındaydı Amin canım aminCanım benim acının tarifi yok. Yerine koydum kendimi ne yaşadığını ne hissettiğini tahmin edebiliyorum. Yattığı yer nur olsun. Allah sizlere ömür versin. Ne mutlu ki dua edenleri var. Allah kabul etsin.
Var mıydı kronik rahatsızlığı genç yaşı diyorsun. Yaşlı genç dinlemiyor demek bu illet.
Gunluk rutin listemi oluşturuyorum o zamanAnkete katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum demek ki insanların büyük bir çoğunluğu işlerini arada sırada aksatıyormuş ama aksatmayan ve 16 kişi oy kullanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Daim olmasını dilerim. Ayrıca oylamanın Bursamın plakası 16 ile bitmiş olması da çok güzel
Özlü bir söz: Kusurlarla dolu bir varlık olan insanı başarıya götüren şey; eksikliklerinin farkına varması ve kendini geliştirmesidir.
Buraya bir gün içinde verimli geçirmek adına neler yaptığımı yazacağım. Bazen işlerimi yapmak adına oldukça saldığım zamanlar oluyor. Belki yazarsam daha verimli olur diye düşündüm.
Örnek verecek olursam sabahları kalkmakta zorlanıyorum. Önceden günlük rutinlerim arasında kitap okumak varken şu günlerde ayda 1 kitap bile bitirmediğımi söyleyebilirim. Günlük yürüyüşüm yahut sporumu yapmıyorum buna koronanın da etkisi oldu. Yakınlarımızdaki aktivite yapabileceğimiz alanlar kapanınca bir müddet ara verince yeniden başlamak zor oldu. Sağlık açısından her gün yürüyüş veya 15 dk egzersiz yapmayı hedefliyorum. Günlük evin temizliği, cilt bakımı gibi sorumlulukları alışkanlık haline getirmek istiyorum. Önceden bal dök yala olan evim şimdi bir mobilyanın tozunu almak bile öylesine zor geliyor ki... Cildim için sabun reyonlarından ayrılmak istemeyen ben şimdilerde gece yatmadan evvel yüzümü temizlemek dahi zor geliyor. Ee nereye kadar böyle sündüklük hadi o zaman kusurumuzun farkına vardığımıza göre hareket zamanı...
Birbirimizi motive etmek adına isteyen arkadaşlar gelebilir. Umarım yazarak yapmak istediklerimi alışkanlık haline getirebilirim.
Sağol Allah razı olsun teyzem çok başkaydı ne annemin ne diğer teyzemin ne de ailesinin telefonu susuyor arayanlardan duyduklarımız kimlere ne yardımlar yapmış anlatıyorlar haberimiz oluyor hiç haberimiz yoktu ne mutlu ki sağ elinin verdiğini sol eli duymamış içimiz çok acıyor zamanla söner inşallahNiloyatospikk başınız sağolsun canım İnan çok üzüldüm ne güzel anlatmışsın teyzeni, ne kadar iyi bir insanmış ki böyle güzelliklerle anılıyor, duası bol oluyor. Allah mekanını cennet etsin. Tekrar başınız sağolsun, Allah sabır versin