🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Evet sıkıntımız yok şükür. Büyük görümcem de evde. E bu pandemi baya sekte vurdu tabi.
Sizinkiler dönmeye niyetli değiller galiba.:)
Bizimkilerin yaşı var 70 küsür yaşlarındalar burada çok vaka var diye gelmiyorlar biz de taşıyıcı olma ihtimaline karşı gitmiyoruz bu kış gelmezler sanırım biz de iyi anlaşırız çok şükür kv dem hep arayım istiyor ama ben her gün ne konuşacağım deyip aramıyorum 😁

Bizimkilerin yaşı var 70 küsür yaşlarındalar burada çok vaka var diye gelmiyorlar biz de taşıyıcı olma ihtimaline karşı gitmiyoruz bu kış gelmezler sanırım biz de iyi anlaşırız çok şükür kv dem hep arayım istiyor ama ben her gün ne konuşacağım deyip aramıyorum 😁
Bizimkiler de 72 73 yaşları. Allah sağlık sıhhat versin.
Geçen cumartesi aradı, geçen hafta sesin çıkmadı ben arayım dedim diyor😁

Seninki de benimki gibi becerikli desene:)
Afiyet olsun canım.
Bene tencerede sufle denicem bakalım.:)
Kız hep değişik şeyler deniyorsunuz siz tavada pizza tencere sufle 😂
Benimki mutfakta beceri konusunda hazır dışarıdan İznik gölü kenarına yemek getirtti geçtiğimiz yaz 😂konumu buldu haritadan 😂

Baban mı 😁 hay Allah annen ne şanslı baban nereden öğrendi ki aşçı falan mı?
Yok canım aşçı değil 😃
Yoğurt mayalamak hobisi😂😂
Ellerine sağlık canım baya iş yapmışsın saç tava mı aman eşim duymasın 😁aşırı etçi ben de çok sevmem bazen hep et gına geliyor lavaşı nasıl yapıyorsun ben hiç denemedim dışarıda yiyoruz genelde o tarz ama artık kapalı ben de deniyim kolay mı?
Bende et pek sevmem ama yemem lazım doktor mutlaka ye dedi
Midem daha düzelmedi inş daha iyi olcak yavaş yavaş
Un su tuz çok az maya koydum
İnce orta boy açıp granit tavada yağsız pişirdim çok kolay

Yok canım aşçı değil 😃
Yoğurt mayalamak hobisi😂😂

Bende et pek sevmem ama yemem lazım doktor mutlaka ye dedi
Midem daha düzelmedi inş daha iyi olcak yavaş yavaş
Un su tuz çok az maya koydum
İnce orta boy açıp granit tavada yağsız pişirdim çok kolay
Ne güzel bir hobiymiş😁
Miden bulantı yoksa iyi ben 5 ay istifra etmiştim son ay Allah ne verdiyse ye de ye bildiğin toparlak bişey olmuştum 😁

Ara al gönüllerini madem. E sizin yaş da küçük yaşlılar baya abi ablalarınız mı var? Geç mi evlenmişler
Eşim en küçüğü yok geç evlenmemişler ilk çocuğu da ölmüş kayınvalidemin en büyüğü 45 46 yaşlarında eşim 35 yaşında arıyorum canım dualarını almaya çalışıyorum hep

Aynen sen benim görümceme benziyorsun geçen gün geldiğinde kilodan konu açıldı diyor evde şuan 3 çeşit tatlı var nasıl almayım kilo diyor 😁sağolsun gelirken de pasta getirmiş biliyor gelin seviyor 😁
😃
62 ile hamile kaldım 58e düştüm 67ile doğuma girdim. Doğumdan sonra 10 kilo gitti emzirirken 2 kilo daha gitti. 55 kiloyum canım harika🥰

Eşim en küçüğü yok geç evlenmemişler ilk çocuğu da ölmüş kayınvalidemin en büyüğü 45 46 yaşlarında eşim 35 yaşında arıyorum canım dualarını almaya çalışıyorum hep
He oldu şimdi. Benim annemle aramda 20 yaş var. Kvnin en büyük çocuğu 72li. Allah sağlık versin hepsine.

😃
62 ile hamile kaldım 58e düştüm 67ile doğuma girdim. Doğumdan sonra 10 kilo gitti emzirirken 2 kilo daha gitti. 55 kiloyum canım harika🥰
Sen gayet iyi kilodasın hedefim 55 benim de doğuma giderken 80 dim 😂3 günde bir kalıp peynir bitiyordu 😁bildiğin kocaman kalıp peynir yumuşak olanlarından sürüp sürüp yiyordum yalnız istifra ettiğim dönemlerdeki fotoğraflarıma baktım geçen akşam dedim bunlar ne suratım süzülmüş 😁

Sen gayet iyi kilodasın hedefim 55 benim de doğuma giderken 80 dim 😂3 günde bir kalıp peynir bitiyordu 😁bildiğin kocaman kalıp peynir yumuşak olanlarından sürüp sürüp yiyordum yalnız istifra ettiğim dönemlerdeki fotoğraflarıma baktım geçen akşam dedim bunlar ne suratım süzülmüş 😁
Ney 3 günde bir kalıp mıı😁
Sen ondan hamile kalmak istemiyorsuunn anlaadııımm:)
Valla ben de gene bi 58 59 olsam diyorum güçten düşüyorum böyle de. Ya da neyse emzirme bitince nolur bakalım:)

Selam kızlar💁‍♀️ Ben bugün mutfağı temizledim, yerleri süpürdüm ve sildim. Yemek dünden vardı onları bitirdik yemek yapmadım. Kızım huysuzdu onunla ilgilendim. Bu ara akşamları geç uyumak istiyor onu erken uyutabilirsem çok iyi olur☺️
Gündüz uykusu nasıl?

X