- 23 Ocak 2016
- 32.533
- 48.869
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.941
Bizimkilerin yaşı var 70 küsür yaşlarındalar burada çok vaka var diye gelmiyorlar biz de taşıyıcı olma ihtimaline karşı gitmiyoruz bu kış gelmezler sanırım biz de iyi anlaşırız çok şükür kv dem hep arayım istiyor ama ben her gün ne konuşacağım deyip aramıyorumEvet sıkıntımız yok şükür. Büyük görümcem de evde. E bu pandemi baya sekte vurdu tabi.
Sizinkiler dönmeye niyetli değiller galiba.:)
Nasıl yani ne alaka kız otobüsBende 10 yeni yeşil hat otobüs reklamı halla halla
Seninki de benimki gibi becerikli desene:)Bu akşam yemekler ondan kurabiyeyi bari yapayım yapamazsam diye de pişmaniye aldım marketten eşim seviyor diyegelirken o tatlısını da alır kesin
Bizimkiler de 72 73 yaşları. Allah sağlık sıhhat versin.Bizimkilerin yaşı var 70 küsür yaşlarındalar burada çok vaka var diye gelmiyorlar biz de taşıyıcı olma ihtimaline karşı gitmiyoruz bu kış gelmezler sanırım biz de iyi anlaşırız çok şükür kv dem hep arayım istiyor ama ben her gün ne konuşacağım deyip aramıyorum
Kız hep değişik şeyler deniyorsunuz siz tavada pizza tencere sufleSeninki de benimki gibi becerikli desene:)
Afiyet olsun canım.
Bene tencerede sufle denicem bakalım.:)
Yok canım aşçı değilBaban mıhay Allah annen ne şanslı baban nereden öğrendi ki aşçı falan mı?
Bende et pek sevmem ama yemem lazım doktor mutlaka ye dediEllerine sağlık canım baya iş yapmışsın saç tava mı aman eşim duymasınaşırı etçi ben de çok sevmem bazen hep et gına geliyor lavaşı nasıl yapıyorsun ben hiç denemedim dışarıda yiyoruz genelde o tarz ama artık kapalı ben de deniyim kolay mı?
Bizimkiler de o yaşta ne bileyim hep ne konuşacağım haftada bir arıyorum 2 3 günde bir istiyor onlarBizimkiler de 72 73 yaşları. Allah sağlık sıhhat versin.
Geçen cumartesi aradı, geçen hafta sesin çıkmadı ben arayım dedim diyor
Ne güzel bir hobiymişYok canım aşçı değil
Yoğurt mayalamak hobisi
Bende et pek sevmem ama yemem lazım doktor mutlaka ye dedi
Midem daha düzelmedi inş daha iyi olcak yavaş yavaş
Un su tuz çok az maya koydum
İnce orta boy açıp granit tavada yağsız pişirdim çok kolay
He hep boğaza çalışıyoz demiKız hep değişik şeyler deniyorsunuz siz tavada pizza tencere sufle
Benimki mutfakta beceri konusunda hazır dışarıdan İznik gölü kenarına yemek getirtti geçtiğimiz yazkonumu buldu haritadan
Ara al gönüllerini madem. E sizin yaş da küçük yaşlılar baya abi ablalarınız mı var? Geç mi evlenmişlerBizimkiler de o yaşta ne bileyim hep ne konuşacağım haftada bir arıyorum 2 3 günde bir istiyor onlar
Aynen sen benim görümceme benziyorsun geçen gün geldiğinde kilodan konu açıldı diyor evde şuan 3 çeşit tatlı var nasıl almayım kilo diyorHe hep boğaza çalışıyoz demi
Eşim en küçüğü yok geç evlenmemişler ilk çocuğu da ölmüş kayınvalidemin en büyüğü 45 46 yaşlarında eşim 35 yaşında arıyorum canım dualarını almaya çalışıyorum hepAra al gönüllerini madem. E sizin yaş da küçük yaşlılar baya abi ablalarınız mı var? Geç mi evlenmişler
Aynen sen benim görümceme benziyorsun geçen gün geldiğinde kilodan konu açıldı diyor evde şuan 3 çeşit tatlı var nasıl almayım kilo diyorsağolsun gelirken de pasta getirmiş biliyor gelin seviyor
He oldu şimdi. Benim annemle aramda 20 yaş var. Kvnin en büyük çocuğu 72li. Allah sağlık versin hepsine.Eşim en küçüğü yok geç evlenmemişler ilk çocuğu da ölmüş kayınvalidemin en büyüğü 45 46 yaşlarında eşim 35 yaşında arıyorum canım dualarını almaya çalışıyorum hep
Sen gayet iyi kilodasın hedefim 55 benim de doğuma giderken 80 dim
62 ile hamile kaldım 58e düştüm 67ile doğuma girdim. Doğumdan sonra 10 kilo gitti emzirirken 2 kilo daha gitti. 55 kiloyum canım harika
Amin canım amin annem 55 yaşında ben 31 en büyük benimHe oldu şimdi. Benim annemle aramda 20 yaş var. Kvnin en büyük çocuğu 72li. Allah sağlık versin hepsine.
Ney 3 günde bir kalıp mııSen gayet iyi kilodasın hedefim 55 benim de doğuma giderken 80 dim3 günde bir kalıp peynir bitiyordu bildiğin kocaman kalıp peynir yumuşak olanlarından sürüp sürüp yiyordum yalnız istifra ettiğim dönemlerdeki fotoğraflarıma baktım geçen akşam dedim bunlar ne suratım süzülmüş
Gündüz uykusu nasıl?Selam kızlarBen bugün mutfağı temizledim, yerleri süpürdüm ve sildim. Yemek dünden vardı onları bitirdik yemek yapmadım. Kızım huysuzdu onunla ilgilendim. Bu ara akşamları geç uyumak istiyor onu erken uyutabilirsem çok iyi olur
Gündüz bir kez yaklaşık iki saat uyuyor. Bazen uyumak istemiyor zor uyutuyorum bazen hiç uyutamıyorum. Gece uykuları iyi ama çok nadir gece uyanıyor genelde kesintisiz uyuyorGündüz uykusu nasıl?