🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Ben anlayamıyor ve anlatamıyorum artık İngilizce mi konuşmalıyım kırmak da istemiyorum kimseyi eşim bikaç gün önce küçük bir operasyon geçirdi görümcemler geçmiş olsuna geleceğiz dediler eşim korona var dedi korona yok biz balkonda da otursak gelmek istiyoruz dediler ve geldiler umarım korona olmayız benim gibi kimse korkmuyor 😪çok rahat herkes boğazlarım ağrıyor korkuyorum işte
Geçmiş olsun canım.

Canım diyet mi yapıyorsun, tebrikler🎉 istediğin kiloya inersin umarım☺️
Ben bu akşam niyeyse kötüyüm biraz anksiyete atağı gibi geliyor, iç sıkıntısı var. Halbuki gün güzel geçmişti 🤦‍♀️ Sen nasılsın?
Yok diyeti bozdum ben sözde diyete 11 Kasımda başlamıştım çikilitaya gömüldüm biraz yine 😁
Bana da atak gelip duruyor kaç akşamdır iç sıkıntısı varsa İnşirah süresini oku canım iyi geliyor insanın saati saatini tutmuyor bu aralar akşamları çok atak gelir oldu

Yok diyeti bozdum ben sözde diyete 11 Kasımda başlamıştım çikilitaya gömüldüm biraz yine 😁
Bana da atak gelip duruyor kaç akşamdır iç sıkıntısı varsa İnşirah süresini oku canım iyi geliyor insanın saati saatini tutmuyor bu aralar akşamları çok atak gelir oldu
Azıcık çikiletadan bir şey olmaz 😉
Bu pandemi biran önce bitsin gitsin allahım, biraz da o bunları tetikliyor. İnşirahı hep okurdum bu ara aksattım hemen okuyorum sağol 🤩

Azıcık çikiletadan bir şey olmaz 😉
Bu pandemi biran önce bitsin gitsin allahım, biraz da o bunları tetikliyor. İnşirahı hep okurdum bu ara aksattım hemen okuyorum sağol 🤩
Sorma ya korona çok etkiledi kaç gündür nefesime taktım kafayı korkuyorum bir de bişeye yoğınlaşınca daha çok oluyor

Sorma ya korona çok etkiledi kaç gündür nefesime taktım kafayı korkuyorum bir de bişeye yoğınlaşınca daha çok oluyor
Kafayı taktığın için oluyor işte. Bende de çok olurdu, ne yapsam yapıyım geçmezdi sonra bi bakmışım kendiliğinden geçmiş.
Bir de korona nefesle direk alakalı ya ondan oluyor kesin, teyzene üzüldün bu ara daha çok etkiledi..

Kafayı taktığın için oluyor işte. Bende de çok olurdu, ne yapsam yapıyım geçmezdi sonra bi bakmışım kendiliğinden geçmiş.
Bir de korona nefesle direk alakalı ya ondan oluyor kesin, teyzene üzüldün bu ara daha çok etkiledi..
Evet nefesime taktım gidip test yaptırcam bu gidişle ya KBB a gidicem sanırım

Merhaba hoşgeldiniz. Ben de yeni katıldım sayılır. Günlük neler yaptığımı yazıyorum genelde. Boş boş oturmamak adına ev temizliği, kitap ya da güne verim katacak herhangi bir şey. Gerçi Niloyatospikk Niloyatospikk daha iyi bilir, topiğin sahibi o☺️
Tövbe estağfirullah kız o ne demek sahibi falan 😁Allah seni güldürdün beni Allah seni de güldürsün😁 ben olmasam bile siz paylaşım yapın ben açtım katılmak isteyen olursa muhabbet ederiz diye 😁

Günaydın canım belirli kurallarınız var mı neler yapıyorsunuz 😍
Hoşgeldin canım yok canım ne kuralı eğer biraz sündük davranırsam arada bana oklavayı gösterin ya da bi dürtün çimdikleyin diyorum hepsi bu 😁yaptıklarını yazabilirsin kitap okumaya çalışıyorum elimden geldiğince evimi derli toplu tutmaya çalışıyorum yapabilirsem yürüyüş ya da spor yapıyorum şu günlerde aktiviteler malum kısıtlı 🥰

Eşim bugün kahvaltıda dedi ki yahu kaç gündür evdeyim bir hamur işi yapmadın bana ben ona gittim bugün kaliteli bir eşofman aldım sırf onun için dışarı çıktım yok yaranamıyoruz tamam dedim sana bugün börek yapacağım ıspanaklı kurtarır mı dedim eh yap madem yapsan yiyeceğiz ama dedi 😁kolları sıvadım mutfağa girdim evi süpürdüm çamaşırlar var asılacak yatak odasında kızımın yatağını çektim arkasını sildim şifonyeri çekip arkasını sildim şimdi ıspanak yıkıyorum 😁

Hoşgeldiniz efenim ama sen verimli geçireyim derken dikkatli ol canım çünkü maşallah bir bebiş var Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin 🤲🏻
Aminnn çok teşekkür ederim 🥰
Bu aralar çok aktif değilim zaten ama olabildiğince kurduğum düzende gitmeye çalışıyorum
Yanlış hatırlamıyorsam sende bursalıydın değil mi

X