🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bildiğin karafatma mı hamm böcğimi neyse ondan canım ya. Çok canım sıkıldı.
Çok mu var çok mu çıktı toz ilaç görünmeyen yerlere dökünce iyi gelir pazarlarda görüyordum fare haşerelere diye toz annem evde bahçeden gelince yapmıştı çok şükür ölmüşlerdi ama bebek var senin dikkatli olman lazım

4 defa gördük 2 büyük 2 küçük şekilde. Perşembe gelecekler ilaçlamaya işte kuzu başka da bişiy yapamam yani.

Yok yok yımırtlama yok yımırtlamamıştır.
Marketlerde de oluyor aslında ilaçlamaya vermene gerek yok korkma annemin bahçeden girerdi bir de merdiven boşluklarından markette satılıyor toz çocuğun erişemeyeceği yerlere dök varsa bi tane bile kalmaz burda gece sokaklarda var görüyorum hatta bi kez binanın dışından çıkarken gördüm sinekliksiz camları açmaz oldum çok korkarım ben de böcekten

Ben anlayamıyor ve anlatamıyorum artık İngilizce mi konuşmalıyım kırmak da istemiyorum kimseyi eşim bikaç gün önce küçük bir operasyon geçirdi görümcemler geçmiş olsuna geleceğiz dediler eşim korona var dedi korona yok biz balkonda da otursak gelmek istiyoruz dediler ve geldiler umarım korona olmayız benim gibi kimse korkmuyor çok rahat herkes boğazlarım ağrıyor korkuyorum işte

Hem korku hem tiksinme yarebbim: ( bitsin gitsin inşallah..

Neyse üzme kendini. Mesafeye dikkat edin maskenizi takın yapcak bişiy yok. Ameliyat olsa kardeşim ben de görmek isterim sanırım. Allah göstermesin.

Neyse üzme kendini. Mesafeye dikkat edin maskenizi takın yapcak bişiy yok. Ameliyat olsa kardeşim ben de görmek isterim sanırım. Allah göstermesin.
Ya doğrudur ama ben annemlerle bile 1 aydır görüşmüyorum teyzemin durumu ortada gençlerden bile ölenler var işin şakası yok Allahım korusun kıramadım ama şuan nefesim kesilir gibi oluyor başım ağrıyor küçük bir operasyondu görüntülü konuştular zaten Allah korusun diyorum amacım kırmamaktı reddedemedim ne mesafesi maskemi taktım ben

Haklısın tabi ama annenler riskli grupta. Sakin kalmaya çalış. Mesafe işte dipdibe olmucak şekilde işte . Bişiy olmaz inşallah bu kadar korkuya
İlaçlamaya mı vereceksiniz ama o gün içinde evde durmazsınız dimi nasıl oluyor bilmiyorum ama şu tozlar büyük marketlerde var burada bazı süpermarketlerde var baya da etkili
Evet evet perşembe gelecekler demedim mi onu. Yok kendim bişiyler yapmaya çalışmadım direk ilaçlansın dedim.
Evet evde durmucaz 6 saat kadar. Dedim evde bebek var bişiy olmaz gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz dediler.

Dedin perşembe günü de ilaçlama daha garantidir sanırım ama o böcekler her yerde var lağımlardan çıkıyorlar ama toz da çözüm aklında olsun daha önce denedik

Şu ortamda gidip gelmek çok riskli, görüntülü konuşmuşlar yeterdi aslında ama niye bu kadar ısrar ettiler ki. Sen maskene mesafene dikkat et inşallah bir şey olmaz canım

Şu ortamda gidip gelmek çok riskli, görüntülü konuşmuşlar yeterdi aslında ama niye bu kadar ısrar ettiler ki. Sen maskene mesafene dikkat et inşallah bir şey olmaz canım
Mesafeli durdum ama biri çocuğuyla geldi kızımla çok güzel oynadılar umarım taşıyıcılık olmamıştır elimde değil panikatak yaşıyorum hele şu günlerde daha çok

Selamlar.. bugün annem bize gelmişti. Onunla beraber kızımın odasının şeklini değiştirdik, tabi bu arada süpürdük sildik. Temiz, düzenli oldu. Benim için verimli bir gündü
Ellerinize sağlık canım oh mis arada değişiklik iyidir bugün dışarıda işlerim vardı biraz onları hallettim sonra geldik misafir geldi pek bişey yapamadım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…