- 13 Ocak 2009
- 1.612
- 620
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.781
Başka yok tek çocuk. 38.Haftada doğdu Nisan 2019. Sizinkide mi hemen hemen aynı?Uyy yerim. Başka çocuk var mı tek mi canım?
Küçük kuzumla aynı doğmuşlar erken mi doğdu biraz. Ben 36 haftalık doğum yaptım da.
Benim büyük kuzu da 14 aylıktı yürüdüğünde geç konuştu 3 yaşını buldu düzgünce konuşması tabi r leri söyleyemeyerek
Allah bağışlasın.Başka yok tek çocuk. 38.Haftada doğdu Nisan 2019. Sizinkide mi hemen hemen aynı?
Bence bizimki 2 yaşını geçince konuşacak
Olsun kilosu az değil minicikmiştir büyümüş bakSadece mama diyor bazen de anneyürümesi de 15 aylıkken oldu. Onu biraz yürüteçe bağladık. Şu an tam olarak 20 aylık. Babası çok takıyor kafasına konuşmuyor diyerek. Bence şu an bir iki kelime ancak söyleyebilir ama eşim etkiliyor beni. Bir de 2600 gr doğdu ancak büyüttük
Niloya çamaşır sürmek çamaşırı katlamakmi çok değişik geliyor sen öyle yazincaDürdüm dürdüm oh beşimdi kitap okucam azcık sen ne yaptın okudun mu aldıklarından?
Çamaşır dürmek diyorum evet doğrusu katlamaktır belkiDürmek
Yok hoşuma gidiyor şöyleÇamaşır dürmek diyorum evet doğrusu katlamaktır belki
Sen neler yapıyorsun ataklar ne alemde şuan yaklaşık 40 dk dır atak geliyorYok hoşuma gidiyor şöyle
Allah bağışlasın.
Kızım şubatta doğdu. Daha dişi çıkartamadıkilosu için aynı demiştim.
Ama maşallah 3 5 saniye ayakta duruyor.
Konuşur elbette ya. Şu anda çok erken konuşamıyor demek için. Bir de her bebek aynı değil. Gelişimleri de farklı. Sağlıkla büyüsünler inşallah.
Allah hepimizin çocuğunu bağışlasınOlsun kilosu az değil minicikmiştir büyümüş baksık sık konuşursan etkili olur ben anlamasa bile konuşurdum kimi çocuk geç konuşur geç yürür korkmayın benim kızım da geç yürüdü
Amiinn bak niloyanın da tek :))Allah hepimizin çocuğunu bağışlasınGeç olsun da güç olmasın, tek çocuk olunca gözünün içine bakıyoruz aceleciyiz biraz
Niloyanınki büyümüş, zor zamanları geçirmiş bitmiş rahatlamıştır artıkAmiinn bak niloyanın da tek :))
Amin canım evet tek olunca öyle oluyor belki 2 tane olsa yine öyle olur ama belki tecrübesizlikten dolayıdırAllah hepimizin çocuğunu bağışlasınGeç olsun da güç olmasın, tek çocuk olunca gözünün içine bakıyoruz aceleciyiz biraz
Sen tecrübelimizsin tavsiye ver bizeAmiinn bak niloyanın da tek :))
Sen öyle sanNiloyanınki büyümüş, zor zamanları geçirmiş bitmiş rahatlamıştır artık
Aynen yaranılmaz kuzum tam da o şekildeyiz.:))Sen tecrübelimizsin tavsiye ver bize
Sen öyle sanaz önce tutturdu saklambaç oynayalım oynadım sonra yine tutturdu arabalarla oynadık ikiz olsaydı birbirleriyle oynarlardı babasıyla da oynadılar az önce hep istiyor oynayalım insan küçük hallerini de özlüyor ama küçükken de ay büyüsün diyoruz bu insanoğluna yaranılmaz
İnşallahh canım o dert bende de var. Canımı sıkan başka şey de böcek çıktı evde perşembe ilaçlatıcaz. Kış günü ne ararlarsaİyi bir gün olsun inşallah
Bugün biraz dışarıda işlerim var korona olmadan dönerim inşallah
Bir de akşama ne yemeği yapsam düşüncesi var
Ne böceği çıktı canım nasıl bişey?İnşallahh canım o dert bende de var. Canımı sıkan başka şey de böcek çıktı evde perşembe ilaçlatıcaz. Kış günü ne ararlarsa