🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Başka yok tek çocuk. 38.Haftada doğdu Nisan 2019. Sizinkide mi hemen hemen aynı?
Bence bizimki 2 yaşını geçince konuşacak

Başka yok tek çocuk. 38.Haftada doğdu Nisan 2019. Sizinkide mi hemen hemen aynı?
Bence bizimki 2 yaşını geçince konuşacak
Allah bağışlasın.
Kızım şubatta doğdu. Daha dişi çıkartamadı kilosu için aynı demiştim.
Ama maşallah 3 5 saniye ayakta duruyor.
Konuşur elbette ya. Şu anda çok erken konuşamıyor demek için. Bir de her bebek aynı değil. Gelişimleri de farklı. Sağlıkla büyüsünler inşallah.

Olsun kilosu az değil minicikmiştir büyümüş baksık sık konuşursan etkili olur ben anlamasa bile konuşurdum kimi çocuk geç konuşur geç yürür korkmayın benim kızım da geç yürüdü

Olsun kilosu az değil minicikmiştir büyümüş baksık sık konuşursan etkili olur ben anlamasa bile konuşurdum kimi çocuk geç konuşur geç yürür korkmayın benim kızım da geç yürüdü
Allah hepimizin çocuğunu bağışlasın Geç olsun da güç olmasın, tek çocuk olunca gözünün içine bakıyoruz aceleciyiz biraz

Ben bu.aralar fenayim atak olsa iyi diycem yemek borumda bişey var sürekli midemden yukarı sürekli gaz geliyor nefes darlığı yapiyor doktora gitmem lazım hemen endoskopi diyecek kaçıyorum.Ama bir aydır da geçmedi.gaviscon falanda fayda etmiyor.Nefes için parmağa takılan alet varya ondan var evde ona bakıyorum kanda oksijen iyide rahatlıyorum.Mide olayı sıkıntı cnm iştahım yok gaz var acikma.hissi yok.zayifladim bide pufff

Amiinn bak niloyanın da tek :))
Sen tecrübelimizsin tavsiye ver bize
Niloyanınki büyümüş, zor zamanları geçirmiş bitmiş rahatlamıştır artık
Sen öyle san az önce tutturdu saklambaç oynayalım oynadım sonra yine tutturdu arabalarla oynadık ikiz olsaydı birbirleriyle oynarlardı babasıyla da oynadılar az önce hep istiyor oynayalım insan küçük hallerini de özlüyor ama küçükken de ay büyüsün diyoruz bu insanoğluna yaranılmaz

Aynen yaranılmaz kuzum tam da o şekildeyiz.:))

Hangi konuda tavsiye istiyosun canım:)
Çok da şeeyapmamak lazım aslında

Bugün elektrik ve su faturası geldi elektrik faturası su faturasına demiş ki "Bu ay ben öyle bir rekor kırdım ki acı da suyu bikaç metre küp az yazıver" deyince su faturası da insafa gelmiş şu güne kadar ki en az su faturasını yazmış ev sahiplerinin ağzı açık kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…