🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Aferinn kız sana :)
Kitaplarını da güle güle oku canım.
Ben yarım yarım devam ediyorum ya. Bu kız bi nefes aldırmıyor ki
Sağol canım sündük kalktı az önce dürüp yerleştirdi başladım bakalım okumayadoğrudur okutturmaz senin ki benimki bile zor okutuyor ben de okucam deyip duruyor artık kitaplıktaki kitaplar indiriliyor sonra bi posta topla

Bugün ilk defa fırında sütlaç denedim. Biraz katı olmuştu.
Duş aldım 2 makine yıkandı tam kurumadılar tabi içeri asmam lazım ama kaldım öyle.
Bugün öğlen akşam eşimdendi. Öğlen yerleştirdimdi akşam masa bile duruyor. Reglim bi de onun da etkisi var. Çok ağrım oluyor ya.

Reglide ağrı bende de oluyor
Öğlen akşam eşindendi derken yemek mi yaptı fırında sütlaç hiç yapmadım teyzem çok güzel yapar diğer teyzem normalde sütlaç yemeyen ben yerim

Reglide ağrı bende de oluyor
Öğlen akşam eşindendi derken yemek mi yaptı fırında sütlaç hiç yapmadım teyzem çok güzel yapar diğer teyzem normalde sütlaç yemeyen ben yerim
Öğlen cipsli tavuk kızarttı yanına da marullu mayanozli sos yapmış. Akşam da sucuklu yımırta yani kahvaltı çayı ben koydum bari
Ağız tadım komple değişti hamileyken yerdim sütlaç şimdi canım çekiyor valla. Bu kez de ben deneyim dedim.

Biizm de kahvaltıda sucuklu yumurta vardısenin kociş mutfağa giriyor hamarat belli benimki sadece kahve yapar arada iyi oluyor fırında sütlaç denicem de ziyan olmasın diye denemiyorum fırında sütlü un helvası yapıcam bugünlerde kk da gördüm canım yapmak çekti

Ben onu süt helvası diye gördümdü yanlış mı görmüşüm ay. Başka bişiy sandım.
Yaparsın ya :)
Ehh anlar o işlerden.
Neyse kahve de iyi bari:)

Helvadan bahsettik de teyzem irmik helvasını çok güzel yapardı laf olsun diye demiyorum küçük cemiyetlerde gelip yapar mısın derlerdi ondan tarif alıp yapmıştım ama aynısı olmamıştı teyzemin eli farklıydı

Süt helvasını masterchefte Bursa’ya gittiklerinde yapmışlardı ben de denedim çok güzel oldu çok beğendim.
Niloyacım allah teyzene şifa versin acılarını hafifletsin...
Sağol canım bu akşam biraz ağlamaklıyım hatta bugün bulaşık makinasını boşaltırken kronometre tuttum tam seni etiketleyip boşalttın mı diye soracaktım tlf geldi
Ne yaptın canım sen makinayı boşalttın mı? Bursaya geldiler gördüm de o bölümü tam izleyememiştim bu helvanın Bursaya özgü olduğunu bile bilmiyordum

Bugün boşaltırken kronometre tutuyordum tam o arada kızım geldi kucağına al diyo ağlamaklı gibi olmuş ne oldu annem falan derken telefona bi baktım ki 35 dakika olmuş gene kaldı bizim kronometre, artık bi sonrakine
Canım bu duygu durumundan dolayı çok haklısın, ben de ne diyeceğimi bilemiyorum ne kötü bir illet sevdiklerimizden uzaklaştık, bizden onları aldı. Rahat rahat sokakta bile dolaşamıyoruz
Aslen de bursalı mısınız niloya?

Evet canım Bursalıyız
Ailelerden uzak durmak da zor geliyor annem çok yakınımda oturuyor ama gidemiyorum taşıyıcı olma ihtimaline karşı annemde de kronik hastalıklar var bu dönem biraz sabrederek evde geçireceğiz inşallah anneme de dedim tlfda iyi olup sesimizi duyalım da buna da şükür senin kız kaç yaşında kucağına al diyorsa çok tatlı bişeydir o minnak

1,5 yaşında. Bugün kucakta durmak istedi niyeyse henüz konuşmuyor bir iki kelime söylüyor, bir de kendi kendine bir şeyler diyor ama anlamıyoruz, biraz geç kaldı galiba konuşmakta ama napalım..
Aynen dediğin gibi sevdiklerimiz iyi olsun da varsın telefonla görüşelim

Yok 1.5 yaşında konuşmak için ne geç kalması onu nereden çıkarttınçok tatlıdır o şimdi

Aynen 1.5 yaşında ne konuşması canım ya. :) Anne baba al ver git gel diyordur demi?
Yürümesi ne zaman oldu?

Yok 1.5 yaşında konuşmak için ne geç kalması onu nereden çıkarttınçok tatlıdır o şimdi

Aynen 1.5 yaşında ne konuşması canım ya. :) Anne baba al ver git gel diyordur demi?
Yürümesi ne zaman oldu?
Sadece mama diyor bazen de anne yürümesi de 15 aylıkken oldu. Onu biraz yürüteçe bağladık. Şu an tam olarak 20 aylık. Babası çok takıyor kafasına konuşmuyor diyerek. Bence şu an bir iki kelime ancak söyleyebilir ama eşim etkiliyor beni. Bir de 2600 gr doğdu ancak büyüttük

Uyy yerim. Başka çocuk var mı tek mi canım?
Küçük kuzumla aynı doğmuşlar erken mi doğdu biraz. Ben 36 haftalık doğum yaptım da.
Benim büyük kuzu da 14 aylıktı yürüdüğünde geç konuştu 3 yaşını buldu düzgünce konuşması tabi r leri söyleyemeyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…