- 23 Ocak 2016
- 32.533
- 48.864
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.761
Sağol canım sündük kalktı az önce dürüp yerleştirdi başladım bakalım okumayaAferinn kız sana :)
Kitaplarını da güle güle oku canım.
Ben yarım yarım devam ediyorum ya. Bu kız bi nefes aldırmıyor ki
Reglide ağrı bende de oluyorBugün ilk defa fırında sütlaç denedim. Biraz katı olmuştu.
Duş aldım 2 makine yıkandı tam kurumadılar tabi içeri asmam lazım ama kaldım öyle.
Bugün öğlen akşam eşimdendi. Öğlen yerleştirdimdi akşam masa bile duruyor. Reglim bi de onun da etkisi var. Çok ağrım oluyor ya.
Öğlen cipsli tavuk kızarttı yanına da marullu mayanozli sos yapmış. Akşam da sucuklu yımırta yani kahvaltı çayı ben koydum bariReglide ağrı bende de oluyor
Öğlen akşam eşindendi derken yemek mi yaptıfırında sütlaç hiç yapmadım teyzem çok güzel yapar diğer teyzem normalde sütlaç yemeyen ben yerim
Biizm de kahvaltıda sucuklu yumurta vardıÖğlen cipsli tavuk kızarttı yanına da marullu mayanozli sos yapmış. Akşam da sucuklu yımırta yani kahvaltı çayı ben koydum bari
Ağız tadım komple değişti hamileyken yerdim sütlaç şimdi canım çekiyor valla. Bu kez de ben deneyim dedim.
Ben onu süt helvası diye gördümdü yanlış mı görmüşüm ay. Başka bişiy sandım.Biizm de kahvaltıda sucuklu yumurta vardısenin kociş mutfağa giriyor hamarat belli benimki sadece kahve yapar arada iyi oluyor fırında sütlaç denicem de ziyan olmasın diye denemiyorum fırında sütlü un helvası yapıcam bugünlerde kk da gördüm canım yapmak çekti
Evet canım süt helvasıBen onu süt helvası diye gördümdü yanlış mı görmüşüm ay. Başka bişiy sandım.
Yaparsın ya :)
Ehh anlar o işlerden.
Neyse kahve de iyi bari:)
Ama sütlü un helvası demiştin:)Evet canım süt helvası
Biz ona sütlü un helvası diyoruz ama hani şu un helvası ile kıyaslarsak tabi farklıAma sütlü un helvası demiştin:)
Süt helvasını masterchefte Bursa’ya gittiklerinde yapmışlardı ben de denedim çok güzel oldu çok beğendim.Evet canım süt helvası
Sağol canım bu akşam biraz ağlamaklıyım hatta bugün bulaşık makinasını boşaltırken kronometre tuttum tam seni etiketleyip boşalttın mı diye soracaktım tlf geldiSüt helvasını masterchefte Bursa’ya gittiklerinde yapmışlardı ben de denedim çok güzel oldu çok beğendim.
Niloyacım allah teyzene şifa versin acılarını hafifletsin...
Bugün boşaltırken kronometre tutuyordum tam o arada kızım geldi kucağına al diyo ağlamaklı gibi olmuş ne oldu annem falan derken telefona bi baktım ki 35 dakika olmuşSağol canım bu akşam biraz ağlamaklıyım hatta bugün bulaşık makinasını boşaltırken kronometre tuttum tam seni etiketleyip boşalttın mı diye soracaktım tlf geldi
Ne yaptın canım sen makinayı boşalttın mı? Bursaya geldiler gördüm de o bölümü tam izleyememiştim bu helvanın Bursaya özgü olduğunu bile bilmiyordum
Evet canım BursalıyızBugün boşaltırken kronometre tutuyordum tam o arada kızım geldi kucağına al diyo ağlamaklı gibi olmuş ne oldu annem falan derken telefona bi baktım ki 35 dakika olmuşgene kaldı bizim kronometre, artık bi sonrakine
Canım bu duygu durumundan dolayı çok haklısın, ben de ne diyeceğimi bilemiyorumne kötü bir illet sevdiklerimizden uzaklaştık, bizden onları aldı. Rahat rahat sokakta bile dolaşamıyoruz
Aslen de bursalı mısınız niloya?
1,5 yaşında. Bugün kucakta durmak istedi niyeyseEvet canım Bursalıyız
Ailelerden uzak durmak da zor geliyor annem çok yakınımda oturuyor ama gidemiyorum taşıyıcı olma ihtimaline karşı annemde de kronik hastalıklar var bu dönem biraz sabrederek evde geçireceğiz inşallah anneme de dedim tlfda iyi olup sesimizi duyalım da buna da şükür senin kız kaç yaşında kucağına al diyorsa çok tatlı bişeydir o minnak
Yok 1.5 yaşında konuşmak için ne geç kalması onu nereden çıkarttın1,5 yaşında. Bugün kucakta durmak istedi niyeysehenüz konuşmuyor bir iki kelime söylüyor, bir de kendi kendine bir şeyler diyor ama anlamıyoruz, biraz geç kaldı galiba konuşmakta ama napalım..
Aynen dediğin gibi sevdiklerimiz iyi olsun da varsın telefonla görüşelim
1,5 yaşında. Bugün kucakta durmak istedi niyeysehenüz konuşmuyor bir iki kelime söylüyor, bir de kendi kendine bir şeyler diyor ama anlamıyoruz, biraz geç kaldı galiba konuşmakta ama napalım..
Aynen dediğin gibi sevdiklerimiz iyi olsun da varsın telefonla görüşelim
Yok 1.5 yaşında konuşmak için ne geç kalması onu nereden çıkarttınçok tatlıdır o şimdi
Sadece mama diyor bazen de anneAynen 1.5 yaşında ne konuşması canım ya. :) Anne baba al ver git gel diyordur demi?
Yürümesi ne zaman oldu?
Uyy yerim. Başka çocuk var mı tek mi canım?Sadece mama diyor bazen de anneyürümesi de 15 aylıkken oldu. Onu biraz yürüteçe bağladık. Şu an tam olarak 20 aylık. Babası çok takıyor kafasına konuşmuyor diyerek. Bence şu an bir iki kelime ancak söyleyebilir ama eşim etkiliyor beni. Bir de 2600 gr doğdu ancak büyüttük