- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.171
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Bizim evin en bereketli şeyi kirli çamaşırlar.
Ay bazen makina akşama kadar çalısıyor ona anlam veremiyorum
O kadar çamasır nasil birikiyor ya
Bende sıkılaşmak istiyorum kilom ideal, ama spor yapmaya üşeniyorum başlıyor ve bırakıyorumBende de öyle sporu bir rutine oturtmak istiyorum ama yapamıyorum vermem gereken 10 kilom varhele kitap okuma kaç tane aldım rafta yarım bekliyor hep bu akıllı telefonlar yüzünden
Ya sorma bende oyleyim şu sıralar.Hiç memnun değilim kendimden. Sanki üstüme ölü toprağı serpilmiş gibi. Ev işlerini aksatmam pek ama kendimle ilgilenmiyorum resmen. Şükür Rabbime kıyafetim çok ama aynı şeyleri giyiyorum döndürüp döndürüp sürekli. İçimden gelmiyor saç yapmak, makyaj yapmak. Bakımsız paçoz sünepe bir şey oldum çıktım.
Resmen beni anlatmışsın ben de böyle tarif yazmak istiyorum da içim elvermiyor bildiğin paçoz sünepe tarif aynen bu bugün artık dedim bi kolye tak yazık günah çekmeceyi topladım ne bunlar düğün seyran yok günler yok çekmeceyi mi beklicek deyip taktım bi tane güzel oldu be değişik hava kattıHiç memnun değilim kendimden. Sanki üstüme ölü toprağı serpilmiş gibi. Ev işlerini aksatmam pek ama kendimle ilgilenmiyorum resmen. Şükür Rabbime kıyafetim çok ama aynı şeyleri giyiyorum döndürüp döndürüp sürekli. İçimden gelmiyor saç yapmak, makyaj yapmak. Bakımsız paçoz sünepe bir şey oldum çıktım.
Ergin Kırbaçı takip ediyorum instada iyi sıkılaştırıyor öğrencilerini biraz ben de yaptım TV den videosunu inmez dediğim göbek indi dün akşam yaptım bu gece spora ara verdim bacaklarım ağrıyor 1 ay öncesi her akşam yapıyordum alışmıştı bünyeBende sıkılaşmak istiyorum kilom ideal, ama spor yapmaya üşeniyorum başlıyor ve bırakıyorum
Bende aksine eskiye göre çok daha iyiyim bakım konusunda, üşenmeden saçlarımı her gün özene bezene yaparımResmen beni anlatmışsın ben de böyle tarif yazmak istiyorum da içim elvermiyor bildiğin paçoz sünepe tarif aynen bu bugün artık dedim bi kolye tak yazık günah çekmeceyi topladım ne bunlar düğün seyran yok günler yok çekmeceyi mi beklicek deyip taktım bi tane güzel oldu be değişik hava kattıhele geçen gece giydiğim pijamayı görsen Allahtan eşim gececiydi görse soğuyacak ya
Him sosyal medya hesaplarım yok, WhatsApp bile kullanmıyorum benErgin Kırbaçı takip ediyorum instada iyi sıkılaştırıyor öğrencilerini biraz ben de yaptım TV den videosunu inmez dediğim göbek indi dün akşam yaptım bu gece spora ara verdim bacaklarım ağrıyor 1 ay öncesi her akşam yapıyordum alışmıştı bünye
Wp sizde olmuyor yahu. Diğerlerini bende çöpe attım yıllardır kullanmiyorumHim sosyal medya hesaplarım yok, WhatsApp bile kullanmıyorum ben
You tube ve Kk tek kullanıyorum
You tube da videoları var mıdır?
Kızımda beni örnek alsın istemiyorum. Ona bu şekilde rol model olmamalıyım. Çalışma hayatım bitti uzun zaman önce. Kızımın, hayatı ev işinden ibaret, elinde kitap yerine telefon gördüğü, üretmeyen annesi olmak istemiyorumYa sorma bende oyleyim şu sıralar.
Hele aynaya bakınca nar gibi kızarmış beni görünce motivem bozuluyor Allah'tan eşimde bugün dışarda kızarmış aynı olduk siritmiyorum
Resmen güneş te pismisim. Esimide pişmiş görünce moralim düzeldi çünkü beyazlamam uzun sure alır bunalıma girerim
Geçen yürüyüşte patlıcana döndüm resmen.
Ya aslında açacam da, öyle arkadaş akraba grubu vs, çok oyalıyor maalesefWp sizde olmuyor yahu. Diğerlerini bende çöpe attım yıllardır kullanmiyorum
Çocuk olmadan önceki Niloya ile çocuk olduktan sonrayı önce sonra yapsak kimse inanmaz o saçlar 2 günde bir düzleştirilir kıyafet değişik değişik sık sık gidip yeni moda alınır topuklu ayakkabı şimdilerde spor ayakkabı eşofman takım fazladan bi kot giyerim farklı olarak elbiselerimi bile sattım bu yaz dönüp dönüp aynı şeyleri giyiyorum psi rezil diyorum kendimeBende aksine eskiye göre çok daha iyiyim bakım konusunda, üşenmeden saçlarımı her gün özene bezene yaparımama kitap okuma spor vs ııııımmm maalesef yapmıyorum :/
Aslında öyle olmamamız lazımÇocuk olmadan önceki Niloya ile çocuk olduktan sonrayı önce sonra yapsak kimse inanmaz o saçlar 2 günde bir düzleştirilir kıyafet değişik değişik sık sık gidip yeni moda alınır topuklu ayakkabı şimdilerde spor ayakkabı eşofman takım fazladan bi kot giyerim farklı olarak elbiselerimi bile sattım bu yaz dönüp dönüp aynı şeyleri giyiyorum psi rezil diyorum kendimeeşim de tam tersi iyi giyinmemi ister hatta beraber gider alırız şimdi o kıyafetlerin içine giremiyorum
Haklısın çocuğun olduğunu için vizyon önemli..Kızımda beni örnek alsın istemiyorum. Ona bu şekilde rol model olmamalıyım. Çalışma hayatım bitti uzun zaman önce. Kızımın, hayatı ev işinden ibaret, elinde kitap yerine telefon gördüğü, üretmeyen annesi olmak istemiyorumkendimi toparlayıp eski ince bilek olmalıyım.
Not. Son cümlede ince bilek yerine kendi adımı yazmışım Allah'tan fark ettim
Ben göremedim kaçırdım ismini yalnız hatırlıyor musun bikaç sene önce sana özelden yazmıştım neden profil resminiz tuğla demiştim hatırladın mıKızımda beni örnek alsın istemiyorum. Ona bu şekilde rol model olmamalıyım. Çalışma hayatım bitti uzun zaman önce. Kızımın, hayatı ev işinden ibaret, elinde kitap yerine telefon gördüğü, üretmeyen annesi olmak istemiyorumkendimi toparlayıp eski ince bilek olmalıyım.
Not. Son cümlede ince bilek yerine kendi adımı yazmışım Allah'tan fark ettim
He şimdi öyle de çocuk olunca görürüm ben seniAslında öyle olmamamız lazım
Çocuklu anneler baya salıyor yaa
İnanamıyorum yıllardır profil aynı mı?Ben göremedim kaçırdım ismini yalnız hatırlıyor musun bikaç sene önce sana özelden yazmıştım neden profil resminiz tuğla demiştim hatırladın mı
Beni çok oyalamiyor haberleşme tamamen. Bide herkesten uzaktayım goruntulu vs aramada dakika olmadimi flan iyi oluyor.Ya aslında açacam da, öyle arkadaş akraba grubu vs, çok oyalıyor maalesef
2016 da üye olmuşum aynı galibaİnanamıyorum yıllardır profil aynı mı?
Zor görünüyor çocuk simdilik yani ileride tüp bebek düşünüyoruz İnşallah (erkek infertilitesi) . Şimdilik düşünmüyorum artık, çünkü kafayı yiyecektimHe şimdi öyle de çocuk olunca görürüm ben seni
pandemi alt üst etti hayatımızı gerçekten. Böyle beni gaza getirecek, kamçılayacak bir şeylere ihtiyacım var.Haklısın çocuğun olduğunu için vizyon önemli..
Ama.bazende insan kendini salmak istiyor eminim sora toparliyorsundur bu genel durum herkeste oluyor.. coronadan zaten bu sene patladik..
Psikolojiler anormal.
Yüz yüze bile konuşurken tedirgin oluyoruz insanlarla..
Aaa ciddi miBen göremedim kaçırdım ismini yalnız hatırlıyor musun bikaç sene önce sana özelden yazmıştım neden profil resminiz tuğla demiştim hatırladın mı