🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bir de kızımla parka çıktık. Yeni geldik eve. Canlı ders yapacağım yaklaşık bir saat sonra. Sonra yine dinlenme vakti çekmece düzenlemeyi hiç sevmiyorum. Kızım hiçbir şeyi attırmak istemiyor. Sadece yerlerini değiştirmiş oluyorum

Anladım canım o zaman farklı benim ilaçlık bir durumum yok sanırım çünkü daha önce de psikiyatriste gittim 2 kez terapi almamı önerdi.

Ooooo eşinde anlıyor baya bu işlerden
Anlamaz mı geçen beli tutuldu burda bi bıçakçı var 2 kere ona gitti yahu doktora git dedim nedir bu böyle bıçakçıya gide gele korona olcan geçse neyse dedim sonra geçti mutfağa beline bardak çekicekmişim ben ve bardak 1 yaşıma daha girdim koydu beline kibriti çak dedi he dedim bi düşücek yangın çıkacak dedim patatesi kesmiş koymuş bele kibriti çaktık dedi kapa çabuk bardağı hayatımda kavanoz çektim geçtş mi geçmedi doktora gitti 2 günde geçti

Aa belki benimki de büyüyünce öyle yapar şuan sadece içlerinden oynamak için alıyor birşeyler bugün gene attım bişeyler stresim gitti

Yakınımızda spor kompleksleri var şimdi geldim ışıkları yanıyor görevli ile konuştum fitness açılmış 100 kişi yerine sayıyı 20 ye indirmişler yüzme havuzları da açılacakmış sınırlı sayı ile devlete ait bir tesis

Ben gidiyorum canım 4 kişi geliyor sadece spora az kişi olduğumuz ve önlemler alındığı için 1 ay önce başladım ama a diyeti az biraz oturtsam da sporu oturtamadım düzenli gidemiyorum

Spora girmeden önce ateş ölçülüyor aletleri kullanmadan önce dezenfekte ediyoruz falan çok sıkı olmasa da bazı kurallar var ve 1 saatten fazla spor yapmak yasak

Evet 1 saatmiş yazılsam mı bilemedim devlete ait bir tesis burası yüzme de açılacakmış yakında

Bende bullet Journal tekniğini kullanıyorum daha doğrusu yeni başlıyorum. Bi kaç defa niyet ettim ama bir türlü devam edemedim. Şu an çok kararlıyım, Ekim ayı için boş deftere aylık plan çizdim, çok heyecanlıyım

Kızlar bende bi gün aşırı dincim öbür gün ölü gibi bu beni aşırı rahatsız ediyor ya :/
Keşke hep zinde olsam

Kızlar bende bi gün aşırı dincim öbür gün ölü gibi bu beni aşırı rahatsız ediyor ya :/
Keşke hep zinde olsam
Bir gün öncesinin yorgunluğundan oluyor ben de hep zinde olmak istiyorum bayadır spora ara vermiştim bugün bacaklarım ağrıyor bu gece yapamıcam mesela 1 gün ara vericem bugün sadece yürüyüş

26 Eylül 2020

Bugün çok birşey yapamadım kitap da okuyamadım yatmadan evvel okumayı planlıyorum kızım nezle oldu ayaklarımda sallattırıyor.

Bulaşık makinası çok şükür boşaltıldı
1 makina çamaşır birazdan serilecek
Bugün tarihi geçmiş garanti belgeleri olan çekmeceler, takı çekmecelerim derlenip toplandı.

Kitap 3 sayfa okuyabildim ama yatmadan evvel okumaya çalışacağım.
1 bardak limonlu su içilecek
Günlük 2 litre suya ulaştım.
Yürüyüşe çıktım ve 7 bin adım yapıldı.
Hayalim için kumbaraya para atıldı
Akşam Garnier kömür maskesi yapıldı yatmadan evvel kremimi de sürücem

İsraf olarak da 2 parfüm 1 deodarant aldım bir daha 1 taneden fazla almıcam

Ekte de akşam yürüyüşünden kareler

Bugün çok verimli geçmedi yarına artık umutla
Huzurlu Geceler Kızlar

Eklentiler

• IMG_20200926_194955.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20200926_194822.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20200926_194600.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 58
Hayırlı olsun bende zaman zaman hiçbir şey yapmak istemiyorum. Kapıları silmem lazım. 1 haftadır erteliyorum. Domestosun bir ürününü gördüm nette ona taktım kafayı illaki onunla sileceğim. Gidip almayada vakit bulamadım kızımın canlı dersleri var.
Sanıyorum haftalık plan yapmak benimde işime yarar.

Sağol canım çizim yapa yapa bi hal olduk ev işlerine sıra gelmedi bu ara fazla saldım sosyal medya gibi bu site bağımlılık yaptı

Bir gün öncesinin yorgunluğundan oluyor ben de hep zinde olmak istiyorum bayadır spora ara vermiştim bugün bacaklarım ağrıyor bu gece yapamıcam mesela 1 gün ara vericem bugün sadece yürüyüş
Aynen yaa. Bende bu aralar evde deli gibi iş yapıyorum ama bir gün ara vermek zorunda kalıyorum, aşırı yorgun oluyorum. Ekime kadar işlerimi bitirmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…