- 30 Ocak 2018
- 2.285
- 3.063
- 34
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Bir de kızımla parka çıktık. Yeni geldik eve. Canlı ders yapacağım yaklaşık bir saat sonra. Sonra yine dinlenme vaktiOo süper iş yapmışsın canım ellerine sağlık ben de banyo ve wc kapısıni silmek istiyordum ama daha silemedim çekmece topladım bugün garanti belgelerin çekmecesini takı çekmecemi atılacağı attım oh mis 1 makina çamaşır yıkanıyor sericem bitince
Yok psikolog ile psikoterapist aynı değil branşları farklı benim doktorum psikiyatrist/psikoterapist aynı zamanda ilaç da yazıyor ama psikolog ilaç yazamıyor geçmişi deşelemiyoruz biz aralarda ben anlatıyorum genelde sıkıntım ile ilgili o an ne yapmam gerekir diye konuşuyoruz
Anlamaz mı geçen beli tutuldu burda bi bıçakçı var 2 kere ona gitti yahu doktora git dedim nedir bu böyle bıçakçıya gide gele korona olcan geçse neyse dedim sonra geçti mutfağa beline bardak çekicekmişim ben ve bardakOoooo eşinde anlıyor baya bu işlerden
Aa belki benimki de büyüyünce öyle yapar şuan sadece içlerinden oynamak için alıyor birşeyler bugün gene attım bişeyler stresim gittiBir de kızımla parka çıktık. Yeni geldik eve. Canlı ders yapacağım yaklaşık bir saat sonra. Sonra yine dinlenme vaktiçekmece düzenlemeyi hiç sevmiyorum. Kızım hiçbir şeyi attırmak istemiyor. Sadece yerlerini değiştirmiş oluyorum
İlaçlık bir durum değilse süper canımAnladım canım o zaman farklı benim ilaçlık bir durumum yok sanırım çünkü daha önce de psikiyatriste gittim 2 kez terapi almamı önerdi.
Ben de kullanılmayanları atınca ferahlayanlardanım. Kızım hiç bana çekmemişAa belki benimki de büyüyünce öyle yapar şuan sadece içlerinden oynamak için alıyor birşeyler bugün gene attım bişeyler stresim gitti
Benim de kocam attırmıyor kendi kıyafetlerimi baya azalttım onunkilere ellemicekmişim aynı babamBen de kullanılmayanları atınca ferahlayanlardanım. Kızım hiç bana çekmemiş
Yakınımızda spor kompleksleri var şimdi geldim ışıkları yanıyor görevli ile konuştum fitness açılmış 100 kişi yerine sayıyı 20 ye indirmişler yüzme havuzları da açılacakmış sınırlı sayı ile devlete ait bir tesis
Evet 1 saatmiş yazılsam mı bilemedim devlete ait bir tesis burası yüzme de açılacakmış yakındaBen gidiyorum canım 4 kişi geliyor sadece spora az kişi olduğumuz ve önlemler alındığı için 1 ay önce başladım ama a diyeti az biraz oturtsam da sporu oturtamadım düzenli gidemiyorum
Spora girmeden önce ateş ölçülüyor aletleri kullanmadan önce dezenfekte ediyoruz falan çok sıkı olmasa da bazı kurallar var ve 1 saatten fazla spor yapmak yasak
Bir gün öncesinin yorgunluğundan oluyor ben de hep zinde olmak istiyorum bayadır spora ara vermiştim bugün bacaklarım ağrıyor bu gece yapamıcam mesela 1 gün ara vericem bugün sadece yürüyüşKızlar bende bi gün aşırı dincim öbür gün ölü gibi bu beni aşırı rahatsız ediyor ya :/
Keşke hep zinde olsam
Sağol canım çizim yapa yapa bi hal olduk ev işlerine sıra gelmediHayırlı olsunbende zaman zaman hiçbir şey yapmak istemiyorum. Kapıları silmem lazım. 1 haftadır erteliyorum. Domestosun bir ürününü gördüm nette ona taktım kafayı illaki onunla sileceğim. Gidip almayada vakit bulamadım kızımın canlı dersleri var.
Sanıyorum haftalık plan yapmak benimde işime yarar.
Örnek liste yapsak aslında nasıl olurSağol canım çizim yapa yapa bi hal olduk ev işlerine sıra gelmedibu ara fazla saldım sosyal medya gibi bu site bağımlılık yaptı
Aynen yaa. Bende bu aralar evde deli gibi iş yapıyorum ama bir gün ara vermek zorunda kalıyorum, aşırı yorgun oluyorum. Ekime kadar işlerimi bitirmem lazımBir gün öncesinin yorgunluğundan oluyor ben de hep zinde olmak istiyorum bayadır spora ara vermiştim bugün bacaklarım ağrıyor bu gece yapamıcam mesela 1 gün ara vericem bugün sadece yürüyüş
Örnek liste derken nasıl dün yaptım denedim ama dur alıntılayım altaÖrnek liste yapsak aslında nasıl olur
Neden Ekime kadar kovalayan mı varAynen yaa. Bende bu aralar evde deli gibi iş yapıyorum ama bir gün ara vermek zorunda kalıyorum, aşırı yorgun oluyorum. Ekime kadar işlerimi bitirmem lazım