🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Him sosyal medya hesaplarım yok, WhatsApp bile kullanmıyorum ben 🤣🤣
You tube ve Kk tek kullanıyorum 😅
You tube da videoları var mıdır?
Ciddi misin vatsap grupları çok oyalıyor diye çıktım bana kızdılar kızsınlar uğraşamıcam :KK70: instagram var ya bu aralar fellik fellik gezenlere sinir olup da bakıyorum 😂hiç mi açmadın hesap

pandemi alt üst etti hayatımızı gerçekten. Böyle beni gaza getirecek, kamçılayacak bir şeylere ihtiyacım var.

Aaa ciddi mi🤔hatırlayamadım. O kadar çok soran oluyor ki benim tuğlayı😁😁😁😁😁
Gerçekten mi 😂dmeek ki bi ben değilmişim valla kamçılama konusuna gelince böyle salmaya devam edersem kocam kamçılayacak :KK70:

pandemi alt üst etti hayatımızı gerçekten. Böyle beni gaza getirecek, kamçılayacak bir şeylere ihtiyacım var.

Aaa ciddi mi🤔hatırlayamadım. O kadar çok soran oluyor ki benim tuğlayı😁😁😁😁😁
Ben heleki acayip bunaldim bu sene...
Az kacicam çünkü kafam gidiyor 🤣
İzole şekilde inşallah kış gelmeden.motive olmam lazım kar yagdimi kalkmıyor da burda.. İstanbul'da alışmışım karı az görmeye küçükken bı yağardı çok.
Doğuya geldim aylarca kar kalkmıyor.. bende skliyorum

Ciddi misin vatsap grupları çok oyalıyor diye çıktım bana kızdılar kızsınlar uğraşamıcam :KK70: instagram var ya bu aralar fellik fellik gezenlere sinir olup da bakıyorum 😂hiç mi açmadın hesap
Açtım kız açmaz olur muyum. Ama su an hiç birini kullanmıyorum. Facebook twitter en son 4 yıl önce kullanırdım. İnstagrami da bekarken kullanırdım, evlendikten sonra da bi 10 gün kullandım sonra kapattım.

Sabırsızlıkla beklediğim 2 diziye başladım yaaaa. Kırmızı oda ve Masumlar apartmanı. Başka dizi izlemiyorum şimdilik bunlar yeter sanırım 🤩
Salı ve cuma günlerini iple çekiyorum

Ee vatsap da yok arkadaşlarınla nasıl iletişim kuruyorsun geçen birilerine kızdım sildim vatsabı ben msj gelmiyordur sanıyordum aradılar beni neden cevap yazmıyorsun bana diyorlar nasıl yani dedim 😂 bi indirdim yeniden dedim bu ne böyle msjların gitmemesi lazım
Arama & sms 😅😅

Bende bu sıralar herşeyi çok boşladım ya .Temizliği bile zar zor yapıyorum .Gece 2 yi buluyor uyumam öğlen 11-12 de anca kalkıyorum .Ee gün bitmiş oluyor😒Ne yürüyüş , ne başka birşey hiç dışarı çıkasım gelmiyor .Kafamda tasarladım , sabah eşim işe giderken uyanıp 2 saatte camları sileyim diyorum .Tabi kalkabilirmiyim , hiç emin değilim 🤦‍♀️

Bende bu sıralar herşeyi çok boşladım ya .Temizliği bile zar zor yapıyorum .Gece 2 yi buluyor uyumam öğlen 11-12 de anca kalkıyorum .Ee gün bitmiş oluyor😒Ne yürüyüş , ne başka birşey hiç dışarı çıkasım gelmiyor .Kafamda tasarladım , sabah eşim işe giderken uyanıp 2 saatte camları sileyim diyorum .Tabi kalkabilirmiyim , hiç emin değilim 🤦‍♀️
Dürtelim birbirimizi😁 ben de çok saldım diye açtım sanırım koronadan dolayı sosyalleşemiyoruz motivasyonumuz düşüyor ondan

X