- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.870
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Çok ağlamalı ise yok izlemeyim ben anne olduktan sonra slow şarkı bile dinleyemiyorum artık hemen ağlıyorum fragmanlarını biraz gördüm ama yazarı Gülseren Budayıcıoğlu güzeldir eminimKırmızı oda ondan daha güzel
Dünkü bölümü bugün izledim ağlamaktan helak oldum
Hoşgeldin sağol canımSelam canım. Topik hayırlı olsun. İşe yarasın inşallahh
Çok ağlamalı valla. Yani gülmeli yerler nadir bence, farkındalık üreten bir dizi ama. Tebrik ediyorum gerçekten süper olmuşÇok ağlamalı ise yok izlemeyim ben anne olduktan sonra slow şarkı bile dinleyemiyorum artık hemen ağlıyorum fragmanlarını biraz gördüm ama yazarı Gülseren Budayıcıoğlu güzeldir eminim
Narin ne derslerine katılıyordunuz? Zoomdan mı?Bir de kızımla parka çıktık. Yeni geldik eve. Canlı ders yapacağım yaklaşık bir saat sonra. Sonra yine dinlenme vaktiçekmece düzenlemeyi hiç sevmiyorum. Kızım hiçbir şeyi attırmak istemiyor. Sadece yerlerini değiştirmiş oluyorum
Niloya ne güzel topik hep olumlu konusalım buradaHoşgeldin sağol canıminşallah yarar da bu sündükleşmeden kurtulurum
Evet masumlar Apartmanından biraz farkı var böyle durumlarda nasıl davranılması gerektiğini söylüyor dimi fragmanda gördümÇok ağlamalı valla. Yani gülmeli yerler nadir bence, farkındalık üreten bir dizi ama. Tebrik ediyorum gerçekten süper olmuş
Ellerine sağlık canım bende de yıkanmayan bir düdüklü mevcut şuan yarın artıkYemekler dolaba kondu
Tezgah toplandı silindi
Ocak temizlendi
Düdüklü yikanmadi yarın oda inşallah.
Evet canım bak inan diğer başlıklı konuya geçince içime kasvet çöküyor biliyor musun kelimeler de insanı etkiliyor ama orada da bizim gibi olan yaşayanlara yardımcı olmaya çalışıcam çünkü bunu yaşayan anlıyor.Niloya ne güzel topik hep olumlu konusalım burada
Olsun iş olmasa da diğer aktiviteler çok güzelSevgili günlük
bugün kalktım uzun süredir yaptığım gibi yine iş görüşmesine gittim yine olmadı sorun kimde bilmem annem sen ise girmeyi değil iş görüşmelerini seviyorsun diyor sonra ogliskomu babasına bırakıp bakırköy pazarını keşfe çıktım bir kaç güzel şey aldıktan sonra eve geldim eltimgilller çaya gelince ayni sefa çayım bu saatlere kaldı 'saatleri ayarlama enstitüsü 'elimde okuyum dedim yine telefona daldım sosyal mecralarda geziniyorum arka fonda 'valla yalan sözlerine gece gibi kara gözlerine yüzüme yalandan gülmesine aldandım seviyor sandım '
Yani psikologa giden insanları anlatıyor, hoca geçmişlerine iniyor sorunu çözebilmek içinEvet masumlar Apartmanından biraz farkı var böyle durumlarda nasıl davranılması gerektiğini söylüyor dimi fragmanda gördüm
Ben de aynen öyleyim. Bir çözüm bulamadım.Kızlar bende bi gün aşırı dincim öbür gün ölü gibi bu beni aşırı rahatsız ediyor ya :/
Keşke hep zinde olsam
EBA dan canlı ders yapıyoruz canım. Öğretmenim ben.Narin ne derslerine katılıyordunuz? Zoomdan mı?
Sanada canımmm napıyosun bugün bakalımGÜNAYDIN MUTLU PAZARLAR
Hayallerimiz, hayatımızı yaşamak için yeni güzel bir gün daha...
İyi çok şükür işlere giriştimSanada canımmm napıyosun bugün bakalım
Ooo maşallah Allah güç kuvvet versinİyi çok şükür işlere giriştim10da bi kalktım tam gaz devam şuan çamaşır dürüyorum 2 makina birazdan wc banyo kapısına dalcam sen neler yapıyorsun