🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Çok ağlamalı ise yok izlemeyim ben anne olduktan sonra slow şarkı bile dinleyemiyorum artık hemen ağlıyorum fragmanlarını biraz gördüm ama yazarı Gülseren Budayıcıoğlu güzeldir eminim
Çok ağlamalı valla. Yani gülmeli yerler nadir bence, farkındalık üreten bir dizi ama. Tebrik ediyorum gerçekten süper olmuş

Narin ne derslerine katılıyordunuz? Zoomdan mı?

Niloya ne güzel topik hep olumlu konusalım burada
Evet canım bak inan diğer başlıklı konuya geçince içime kasvet çöküyor biliyor musun kelimeler de insanı etkiliyor ama orada da bizim gibi olan yaşayanlara yardımcı olmaya çalışıcam çünkü bunu yaşayan anlıyor.
Evet olumlu konuşalım canım bak dün bir sürü iş yaptım demek ki isteyince oluyormuş

Sevgili günlük
bugün kalktım uzun süredir yaptığım gibi yine iş görüşmesine gittim yine olmadı sorun kimde bilmem annem sen ise girmeyi değil iş görüşmelerini seviyorsun diyor sonra ogliskomu babasına bırakıp bakırköy pazarını keşfe çıktım bir kaç güzel şey aldıktan sonra eve geldim eltimgilller çaya gelince ayni sefa çayım bu saatlere kaldı 'saatleri ayarlama enstitüsü 'elimde okuyum dedim yine telefona daldım sosyal mecralarda geziniyorum arka fonda 'valla yalan sözlerine gece gibi kara gözlerine yüzüme yalandan gülmesine aldandım seviyor sandım '

Olsun iş olmasa da diğer aktiviteler çok güzel bu ara ne hikmetse kimsede iş yok

Sabah namazından sonra uyumayı düşünmüyordum ama çok uykum vardı uyudum
Yarım saat önce uyanmam gerekirken daha yeni uyanıyorum.
Kahvaltı hazırlıyorum kocişe, belki geri uyurum belki de uyumam, İnşallah uyumam ya

Yehuuuuu
Yatağımı topladım uyumamak için, güne çok güzel başladım
Bu arada günaydınlar..
Musmutlu günleriniz olsun..

Son düzenleme:
İyi çok şükür işlere giriştim 10da bi kalktım tam gaz devam şuan çamaşır dürüyorum 2 makina birazdan wc banyo kapısına dalcamsen neler yapıyorsun
Ooo maşallah Allah güç kuvvet versin
Bende sabah 7 gibi uyandım, kahvaltı sonrası yürüyüş yaptım parkta 30 sayfa kitap okudum. Yeni kitaba başladım Momo, çok beğendim.
Daha sonra eve geldim bulasıkları yıkayıp, çamasırlari makinaya atıp, mutfak dolaplarıni sildim, alt çekmecelerin içlerini boşaltip sildim. Evi süpürdüm, simdide çamasırlari asıp perdeyi makinaya atacam, namaz kıldıktan sonra mutfak camını silecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…