- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.870
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Ciddi misin vatsap grupları çok oyalıyor diye çıktım bana kızdılar kızsınlar uğraşamıcamHim sosyal medya hesaplarım yok, WhatsApp bile kullanmıyorum ben
You tube ve Kk tek kullanıyorum
You tube da videoları var mıdır?
Evetİnanamıyorum yıllardır profil aynı mı?
Gerçekten mipandemi alt üst etti hayatımızı gerçekten. Böyle beni gaza getirecek, kamçılayacak bir şeylere ihtiyacım var.
Aaa ciddi mihatırlayamadım. O kadar çok soran oluyor ki benim tuğlayı
Ben heleki acayip bunaldim bu sene...pandemi alt üst etti hayatımızı gerçekten. Böyle beni gaza getirecek, kamçılayacak bir şeylere ihtiyacım var.
Aaa ciddi mihatırlayamadım. O kadar çok soran oluyor ki benim tuğlayı
Açtım kız açmaz olur muyum. Ama su an hiç birini kullanmıyorum. Facebook twitter en son 4 yıl önce kullanırdım. İnstagrami da bekarken kullanırdım, evlendikten sonra da bi 10 gün kullandım sonra kapattım.Ciddi misin vatsap grupları çok oyalıyor diye çıktım bana kızdılar kızsınlar uğraşamıcaminstagram var ya bu aralar fellik fellik gezenlere sinir olup da bakıyorum hiç mi açmadın hesap
Offf onu hiç hatırlatma. Benim eşim sendeki kaşlar bendede olaydı yar diyordu en sonGerçekten midmeek ki bi ben değilmişim valla kamçılama konusuna gelince böyle salmaya devam edersem kocam kamçılayacak
Tuğla kafa dedi birisi yıllar önce. O zaman değiştirsemmi dedim ama vazgeçtim sonraAy ben sıkılırdım helal valla
İnstagram güzel yaAçtım kız açmaz olur muyum. Ama su an hiç birini kullanmıyorum. Facebook twitter en son 4 yıl önce kullanırdım. İnstagrami da bekarken kullanırdım, evlendikten sonra da bi 10 gün kullandım sonra kapattım.
Eh işteİnstagram güzel ya
Bu hafta gittim kuaföre aynaya bakınca oh be dedimOfff onu hiç hatırlatma. Benim eşim sendeki kaşlar bendede olaydı yar diyordu en son
Ee vatsap da yok arkadaşlarınla nasıl iletişim kuruyorsun geçen birilerine kızdım sildim vatsabı ben msj gelmiyordur sanıyordum aradılar beni neden cevap yazmıyorsun bana diyorlar nasıl yani dedimEh işte
Masumlar Apartmanı çok güzel çok beğendim ben Kırmızı Odaya bakamadım henüz pzt Yasak Elma salı Masumlar ApartmanıSabırsızlıkla beklediğim 2 diziye başladım yaaaa. Kırmızı oda ve Masumlar apartmanı. Başka dizi izlemiyorum şimdilik bunlar yeter sanırım
Salı ve cuma günlerini iple çekiyorum
Arama & smsEe vatsap da yok arkadaşlarınla nasıl iletişim kuruyorsun geçen birilerine kızdım sildim vatsabı ben msj gelmiyordur sanıyordum aradılar beni neden cevap yazmıyorsun bana diyorlar nasıl yani dedimbi indirdim yeniden dedim bu ne böyle msjların gitmemesi lazım
Kırmızı oda ondan daha güzelMasumlar Apartmanı çok güzel çok beğendim ben Kırmızı Odaya bakamadım henüz pzt Yasak Elma salı Masumlar Apartmanı
En güzeli ya SMS kaldı mı kızArama & sms
Dürtelim birbirimiziBende bu sıralar herşeyi çok boşladım ya .Temizliği bile zar zor yapıyorum .Gece 2 yi buluyor uyumam öğlen 11-12 de anca kalkıyorum .Ee gün bitmiş oluyorNe yürüyüş , ne başka birşey hiç dışarı çıkasım gelmiyor .Kafamda tasarladım , sabah eşim işe giderken uyanıp 2 saatte camları sileyim diyorum .Tabi kalkabilirmiyim , hiç emin değilim