🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
ince bilek dün böyle yaptım ama daha güzel örnek de olursa kabul ederim kafama göre yaptım

Neden Ekime kadar kovalayan mı var azcık soluklan bazne bir iştah geliyor insana öyle
Ya hayır ekime kadar üzerimdeki yüklerden kurtulmam lazım, düzenli ev işi programı da yapıyorum, onun için şu dip köşe temizliği bitirmem lazım
Zaten mutfak tek kaldı dolapları ve camıı. Ondan da yarın kurtulmayı düşünüyorum İnşallah..

Ben dün 3 cam sildim kaldı 2 cam onları da artık yarın eşim evdeyken 1 saatte hallederim inşallah kızı oyalar biraz
Mutfak dolaplarını kısım kısım yaya yaaaaya yapıyorum ben aslında çok büyük de mutfağım yok ama zor geliyor indir kaldır bugün yapacaktım 2 cam ve banyo wc kapısı silme işini biraz saldım böyle saldığım zaman sinir oluyorum kendime önceden ne titiz insandım

Yarın pazar ya kesin ben çok iş yaparım geçen pazar eşimle dedik dışarı çıkalım ben bi başladım çamaşıra hava da yağışlıydı yağış dinerse çıkarız dedim 6 makina çamaşır yıkamışımyarını bekliyorum

Benim çocuğum olmadığı için biraz daha rahatım aslında ama yorucu oluyor o yüzden günlere yayıyoruz

Ay bazen makina akşama kadar çalısıyor ona anlam veremiyorum
O kadar çamasır nasil birikiyor ya

Amann bazen plansız oluversin herşey ne olacak ki.. pis kirli olmadiktan sora dağınık kalsın
böyle diyorum daginikta hiç kalamam
Yok biraz toz olması rahatsız etmiyor beni ama oyuncak dışında eşya dağınıklığını sevmiyorum kız halaya derler halama çekmişim bazen çamaşırları topluyorum bırak yahu yarın dürüver nolcak yok dür rahatla

Ben hep o an yaparım
Hemen.genelde çok detay olmayanları.
Bı bakmışsın mutfağın bütün dolabını silmisim makineyi bosaltmisim.yani bende o an farketmiyorum ,

Bende de öyle sporu bir rutine oturtmak istiyorum ama yapamıyorum vermem gereken 10 kilom var hele kitap okuma kaç tane aldım rafta yarım bekliyor hep bu akıllı telefonlar yüzünden

Ben hep o an yaparım
Hemen.genelde çok detay olmayanları.
Bı bakmışsın mutfağın bütün dolabını silmisim makineyi bosaltmisim.yani bende o an farketmiyorum ,
Makinayı boşaltmaya bana yardıma gelin boşaltmak zor geliyor elle yıkıyorum yeter daa nereye kadar elle deyip boşaltıyorum dizmek ne güzel kolay

Bende de öyle sporu bir rutine oturtmak istiyorum ama yapamıyorum vermem gereken 10 kilom var hele kitap okuma kaç tane aldım rafta yarım bekliyor hep bu akıllı telefonlar yüzünden
Hiç memnun değilim kendimden. Sanki üstüme ölü toprağı serpilmiş gibi. Ev işlerini aksatmam pek ama kendimle ilgilenmiyorum resmen. Şükür Rabbime kıyafetim çok ama aynı şeyleri giyiyorum döndürüp döndürüp sürekli. İçimden gelmiyor saç yapmak, makyaj yapmak. Bakımsız paçoz sünepe bir şey oldum çıktım.

Makinayı boşaltmaya bana yardıma gelin boşaltmak zor geliyor elle yıkıyorum yeter daa nereye kadar elle deyip boşaltıyorum dizmek ne güzel kolay
Bende o heyecanla dizmek için bosaltabiliyorum motivasyon resmen çıkarıp makineye koyucaksin ve o yıkayacak UFO gören köylü gibi düşünüyor olabilirim ama kıymetini bilmek gerek

Ay bazen makina akşama kadar çalısıyor ona anlam veremiyorum
O kadar çamasır nasil birikiyor ya
Çamaşır sepetini küçülttüm dedim çok çamaşır birikmeden yıkarım iyi olur dedim küçültmeseymişim nolacakmış bilmem geçen pazar 6 makina 3 kişilik bir aileye 6 makina asmaya yer kalmadı kayboldum içlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…