- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.870
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
25 Eylül 2020
Ev düzeni, temizlik
Oturma odası dipköşe silindi
5 pencereli evin 3 pencere camı silindi
Akşam yemeği yapıldı
Balkondaki çiçeklere bakım yapılıp sulandı
2 makina az olan çamaşır asıldı ama bulaşık makinasındaki bulaşıklar boşaltılmadı üç beş bulaşık elde yıkandı yarın ki hedefim üşendiğim bulaşık makinasını boşaltmak olmalı
Cilt bakımı, temizliği
Günlük duş alındı kuaföre gidildi cilt temizliği ve bakımı yapıldı
Fazla olan 10 kilo için 4500 adım ve yatmadan evvel tv'den 15 dk egzersiz yapıldı amaaa kahvaltıda yenmemesi gereken 1 simit yenildi
Yatmadan evvel diş fırçalama, tonikle cildin temizliği yapılıp cilt tonunu dengeleyici krem sürüldü
Her gün 1 bardak limonlu su içmeye gayret ediyorum bu akşam da içildi
Günlük içmem gereken en az 2 litre su içildi
Kişisel Gelişim
20 sayfa kitap okundu yarın ki hedef 25 sayfa
Minimal yaşama yavaş yavaş geçiş yapmak için gardolaptan 3 parça daha eksiltildi
Bugün ki market alışverişinde gereksiz birşey alınmadı
Kızım parka götürüldü oyun gibi aktivitelerimiz yapıldı
Gelecekte istediğim bir hayalim için günlük kumbaraya para atıldı. Umarım bir gün burada hayalime kavuştum diye yazmak da nasip olur.
Ekteki resimler bugünden geriye kalan
HUZURLU GECELER
Ya hayır ekime kadar üzerimdeki yüklerden kurtulmam lazım, düzenli ev işi programı da yapıyorum, onun için şu dip köşe temizliği bitirmem lazımNeden Ekime kadar kovalayan mı varazcık soluklan bazne bir iştah geliyor insana öyle
Ben dün 3 cam sildim kaldı 2 camYa hayır ekime kadar üzerimdeki yüklerden kurtulmam lazım, düzenli ev işi programı da yapıyorum, onun için şu dip köşe temizliği bitirmem lazım
Zaten mutfak tek kaldıdolapları ve camıı. Ondan da yarın kurtulmayı düşünüyorum İnşallah..
Bugün ki biraz vasat olduNiloyatospikk evet böyle bir listeydi demek istediğim.
Aminnnn nerde gülümTopigin hayırlı olsun ❤
İşlerin bereketli hızlı planlı düzenli olsun
Aminnnn nerde gülümdüzene sokayım diye açtım belki teftişe gelenler olur diye
Bendede süreklilik yok. Verdiğim sözleri tutamıyorum. Mesela Sıkılaşmam lazım eski formumu istiyorum ama 10 günden fazla spor yapamadım henüz. Eskiden müthiş kitap okurdum şimdi oda tarihin tozlu sayfalarına gömüldü. PöfffffBugün ki biraz vasat oldudoğru dürüst bişey yapmadım ki
Yarın pazar ya kesin ben çok iş yaparım geçen pazar eşimle dedik dışarı çıkalım ben bi başladım çamaşıra hava da yağışlıydı yağış dinerse çıkarız dedim 6 makina çamaşır yıkamışımYa hayır ekime kadar üzerimdeki yüklerden kurtulmam lazım, düzenli ev işi programı da yapıyorum, onun için şu dip köşe temizliği bitirmem lazım
Zaten mutfak tek kaldıdolapları ve camıı. Ondan da yarın kurtulmayı düşünüyorum İnşallah..
Benim çocuğum olmadığı için biraz daha rahatım aslında ama yorucu oluyor o yüzden günlere yayıyoruzBen dün 3 cam sildim kaldı 2 camonları da artık yarın eşim evdeyken 1 saatte hallederim inşallah kızı oyalar biraz
Mutfak dolaplarını kısım kısım yaya yaaaaya yapıyorum benaslında çok büyük de mutfağım yok ama zor geliyor indir kaldır bugün yapacaktım 2 cam ve banyo wc kapısı silme işini biraz saldım böyle saldığım zaman sinir oluyorum kendime önceden ne titiz insandım
Yarın pazar ya kesin ben çok iş yaparım geçen pazar eşimle dedik dışarı çıkalım ben bi başladım çamaşıra hava da yağışlıydı yağış dinerse çıkarız dedim 6 makina çamaşır yıkamışımyarını bekliyorum
Yok biraz toz olması rahatsız etmiyor beni ama oyuncak dışında eşya dağınıklığını sevmiyorumAmann bazen plansız oluversin herşey ne olacak ki.. pis kirli olmadiktan sora dağınık kalsın
böyle diyorum daginikta hiç kalamam
Ben hep o an yaparımYok biraz toz olması rahatsız etmiyor beni ama oyuncak dışında eşya dağınıklığını sevmiyorumkız halaya derler halama çekmişim bazen çamaşırları topluyorum bırak yahu yarın dürüver nolcak yok dür rahatla
Bende de öyle sporu bir rutine oturtmak istiyorum ama yapamıyorum vermem gereken 10 kilom varBendede süreklilik yok. Verdiğim sözleri tutamıyorum. Mesela Sıkılaşmam lazım eski formumu istiyorum ama 10 günden fazla spor yapamadım henüz. Eskiden müthiş kitap okurdum şimdi oda tarihin tozlu sayfalarına gömüldü. Pöfffff
Çocuk yokken bal döke yala o derece temizdi şimdi nerdeeeBenim çocuğum olmadığı için biraz daha rahatım aslında ama yorucu oluyor o yüzden günlere yayıyoruz
Makinayı boşaltmaya bana yardıma gelinBen hep o an yaparım
Hemen.genelde çok detay olmayanları.
Bı bakmışsın mutfağın bütün dolabını silmisim makineyi bosaltmisim.yani bende o an farketmiyorum ,
Hiç memnun değilim kendimden. Sanki üstüme ölü toprağı serpilmiş gibi. Ev işlerini aksatmam pek ama kendimle ilgilenmiyorum resmen. Şükür Rabbime kıyafetim çok ama aynı şeyleri giyiyorum döndürüp döndürüp sürekli. İçimden gelmiyor saç yapmak, makyaj yapmak. Bakımsız paçoz sünepe bir şey oldum çıktım.Bende de öyle sporu bir rutine oturtmak istiyorum ama yapamıyorum vermem gereken 10 kilom varhele kitap okuma kaç tane aldım rafta yarım bekliyor hep bu akıllı telefonlar yüzünden
Bende o heyecanla dizmek için bosaltabiliyorumMakinayı boşaltmaya bana yardıma gelinboşaltmak zor geliyor elle yıkıyorum yeter daa nereye kadar elle deyip boşaltıyorum dizmek ne güzel kolay
Çamaşır sepetini küçülttüm dedim çok çamaşır birikmeden yıkarım iyi olur dedim küçültmeseymişim nolacakmış bilmem geçen pazar 6 makina 3 kişilik bir aileye 6 makina asmaya yer kalmadı kayboldum içlerinde
Ay bazen makina akşama kadar çalısıyor ona anlam veremiyorum
O kadar çamasır nasil birikiyor ya