- 23 Ocak 2016
- 32.454
- 48.762
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #15.681
Teşekkür ederim hedeflerimin hepsini her gün yapamıyorum ama bir amacım var inşallah başarırımTopiginizi cok begendim hedefleriniz süpermisss
Geçmiş olsun!Doktora sonuçlar için gittim idrar yollarında iltihap var dedi iğne yazacaktı yok dedim yazmayın kadın hastalıklarına da gidecektim dedim ilaçları kullan geçmezse git dedi bol su iç dedi ben çok su içiyorum nasıl oluyor anlamış değilim dedim bakalım ilaçlar iyi gelir inşallah
Teşekkür ederimGeçmiş olsun!
Benim de egzersiz yapmam lazım ama resmen üşeniyorum. Başlarsam aylarca yapamıyorum.Haftada 2 gün spor hedefimi tamamlamış bulunuyorum az da olsa yapıldı 15 dk diye başladım
Bu sabah tartıda 60.6 çıktım şu 59lara az kaldı bir görsem uzun süredir 59ları görmüyorum püfff
Bel 74
Kalça 94'e indi şükürler olsun
Pek bir bilgim yok egzersiz de ben de her seferinde üşeniyorum ama başlayana kadar başlayınca devamı geliyor.Benim de egzersiz yapmam lazım ama resmen üşeniyorum. Başlarsam aylarca yapamıyorum.
Bu arada forumda gevezelik yapılan bir topik var mı?
Yavrum çok güzel yaHanımefendiyi sirkeli suyla bit tarağıyla taradım pireli bitli maşallah sonra pet shopa gittim pire damlası aldım damlayı damlattım şuan öyle bekliyor yüzme saatimiz geldi oraya geldim eve dönünce yıkayacağım bitlerden arınsın o kadar küçük ki tararken ne tırmalıyor ne miyavlıyor öylece duruyor annesini emecek iken şu sokak çocuklarının yaptığı oldukça üzücü dün eve geldiğinde burnu patileri çorba içindeydi bugün ona eşim mamaların en kalitesini almış hem yaş mama hem kuru mama
Şuan biz bakıyoruz ama sahiplendireceğim ilanlara koydum sıcak bir yuvası olsun istiyorum.Yavrum çok güzel ya
Lütfen sahiplen niloya
O çocukları iyi bir korkutmak lazım ama anneleri de çirkeftir onların
Doğru düzgün olsalar böyle davranmazlar zaten
Soyları tükensin inşallah
İnşallah güzel bir yuvası olurŞuan biz bakıyoruz ama sahiplendireceğim ilanlara koydum sıcak bir yuvası olsun istiyorum.