- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.870
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #15.721
Sana yakışır niloş. İstiyorsan Allah nasip etsin inşallah.Dün yatak odasını dipköşe sildim oturma odasını yeni sildiğim için sadece süpürürüm diyordum tam yatak odasının işi bitti eşim demez mi arkadaşım eşiyle 40 uçurmaya geliyorbebekleri oldu bir türlü gidememiştik sağolsunlar çay içmeye geleceklermiş buyursunlar gelsinler ama hiç bir hazırlığım yok üstelik daha evi süpürmem lazım derken alelacele süpürdüm mutfağa geçtim sabahtan fasülye yapmıştım yanına hemen pilav pişirdim eşim de sağolsun yaş pasta getirtti eşime dedim çabuk yumurta al gel evdekiler yetmeyecek spontane hemen evde olan minyatür sandığın içine minik hediyeler koydum bir de tabii yumurta oldu mu oldu Sefa bey gelmiş hoşgelmiş miniğin bir de abisi var 2.5 yaşında evimize geldiklerinde eve çocuk sesleri doldu ne kadar güzel çok özlemişiz zor olmasa 5 10 doğururdum çok zor ama beaaa gece rüyamda doğurmuştum
Sağol canım benimSana yakışır niloş. İstiyorsan Allah nasip etsin inşallah.
Rabbim sifamizi versin canım. Çok haklısın. Benim de sıklaştı şu sıralar. Ama burdan arkadaşlara sordum . İlaç kullanıp sağlıkla bebeğini kucağına alanlar var. Doktorumla görüşüp böyle bir yola girmek istiyorum ben de. Gönül ister ki ilaçsız olsun ama olmuyor. Herkese soruyorum ilaçsız ne olabilir terapi zaten alıyorum öyle de iyi olan yok ya da buraya yazmadı kimse. Allah yardımcımız olsun. Yaşamayan anlamıyor. Her yasayan da aynı şiddette yaşamıyor o da anlamıyor yaniSağol canım benimbiliyorsun bizim durumlarımızı dün mesela uzun zaman sonra ilk defa yoğun anksiyete yaşadım akşam durumumda görmüşsündür belki iyi gelir umuduyla Ulucamiye gittim biraz rahatladım ama eve döndüğümde yine devam etti 2. çocuk için pek umutlu değilim açıkçası
Terapinin büyük oranda katkısı var hakkını yiyemem tabii ki tamamen geçmiyor arada yokluyor çevremde kötü bir şey duyduğumda daha da çok depreşiyorRabbim sifamizi versin canım. Çok haklısın. Benim de sıklaştı şu sıralar. Ama burdan arkadaşlara sordum . İlaç kullanıp sağlıkla bebeğini kucağına alanlar var. Doktorumla görüşüp böyle bir yola girmek istiyorum ben de. Gönül ister ki ilaçsız olsun ama olmuyor. Herkese soruyorum ilaçsız ne olabilir terapi zaten alıyorum öyle de iyi olan yok ya da buraya yazmadı kimse. Allah yardımcımız olsun. Yaşamayan anlamıyor. Her yasayan da aynı şiddette yaşamıyor o da anlamıyor yani
Aynen öyle. Ne bileyim sihirli değnek bekleyecek kadar yordu beni bu durum.Terapinin büyük oranda katkısı var hakkını yiyemem tabii ki tamamen geçmiyor arada yokluyor çevremde kötü bir şey duyduğumda daha da çok depreşiyor
Buraya da yazar mısın canım tarifi ?Dün pazardan 1 kilo en küçüğün bir boy büyüğünden kilosu 40 TL den turşuluk salata aldım birden fazla almıyorum çünkü kurması zor geliyoraz az olsun ki kurarken sıkılmayım bu yaptığım tarif kütür kütür oluyor kime versem dua ediyor çok basit 10 günde yemeye hazır kocam çok seviyor ben de kelem turşunu çok seviyorum TV karşısında tabak tabak yerim sonra da vücuda giren aşırı tuz oranından kaşınmaya başlarım ortam yok mu benim yani Nutellayı kaşık kaşık yemek artık çok kaşıklamıyorum