🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
2 gündür diyetteyim adeta açım aççççbayram sabahına hedefim 60 okul pikniğinde açık büfede kendimi kaybettikten sonra 62 leri gördüm tartıda

Şükürler olsun aylar sonra 60 rakamını görmeye başladım 2 günde 1.05 gitmiş hedef bayram sabahı 60'ı görmek dün çilek reçeli yapmıştım bu sabah kahvaltıda ona gömülmemek için zor tuttum kendimi sadece 1 dilim ekmeğime sürdüm.

Eklentiler

• IMG_20240614_084119_edit_12833077968353.jpg
    131,3 KB · Görüntüleme: 46
Dün annem aradı bizde meşhurdur amonyaklı katlı pasta annem ondan yapmış cevizli lokum yapmış çok yorulmuş sarma içi hazırlamış gelsene yardıma saralım dedi gittim 1 tencere sardık sonra tencereyi dolaba koymaya çıktım pasta, baklava dolapta öyle duygulandım ki annem babam olmasa şu bayramın pek de kıymeti yok gibi geldi sosyal medyada şu sıra baktığında kocaman insanlar anne ve babasının yokluğunun zorluğu ile ilgili paylaşımlar yapıyorlar onların olmadığını düşününce bile korkunç bir hüzün geliyor hâlâ anne babamın küçük evladı gibi hissediyorum ben kendimi kocaman bir kadın olmuşum boyuma yaklaşmış bir yavrum var ama bayramda annemlere gidecek olduğum gün için seviniyorum bayramda tatile gidenleri ise hiç anlayamıyorum o sofrada buluşmanın tadı çok başka bayramın birinci günü kayınvalidemlerde oluruz ikinci günü annemlerde oluruz büyüklerimiz iyi ki varlar..

Saat 00'da başladık kurbanı yapmaya 2'de bitti kasap da bu saatte çalışıyormuş eşim gidip çektirdi aslında kurban eve geç geldi o yüzden böyle geç kaldık normalde küçükbaş kesiyorduk bir yıl büyükbaşa girmiştik kolaylık oluyor diye hadi bu yıl da büyükbaşa girelim dedik bu akşam götürebildiğim kişilere götürdüm yarın da götürülecekler var buzluğa öyle bol bol eti stoklamayı sevmiyorum sonuçta alma imkanımız var insanlar sevindiği zaman öyle mutlu oluyorum ki Allahım bolll bolll veren kullarından eylesin bizi çok amin

Efenim bugün 11'e kadar uyumuşuz kahvaltıyı yaptıktan sonra eşime telefon geldi eşim sözde yarın balığa gidecekti ama arkadaşları balık yapıyor abi bugün deyince bizimki bir iştahlı kıyamadım "hadi sen de git" dedim ayy nereden dedim böyle sonra pişman oldumbugün birlikte gezecektik yarını kendisine ayıracaktı malum diğer gün de iş zamanı kıyamadım insan sevdiği de mutlu olsun istiyor. Ben de kızımla Özdileğe geldim dedim bir su böreği yiyeyim ayy o da ne porsiyonu küçültmüşler bu dev bir dilimdi neyse zaten ben de dün onca yediğim baklavadan sonra bu sabah diyete girmiştimal ver moduna geri döndüm ve dün annemde yediğim baklavalarla muhtemelen en az yarım kilo aldım. Bugün spora başlıyorum tam 1 saat yapmayı planlıyorum.

Eklentiler

• IMG_20240618_162922.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 26
Köye gelirken evde kendi kendime diyorum ki bu sefer hiç iş yapmayacağım kahvemi içip oturacağım ama nerdeee dün 19'da geldik safece 5 dk kahve içmek için oturdum. Sabah da tazecik süt geldi ılıcacık millet erkenden kalkıp sütünü sağıp getirmiş biz işte 9'da daha kalkıp kahvaltıya hazırlanıyoruz burası serindir dedik sadece gece serindi sabah Bursa'yla 3 derece fark vardı burası da sıcak burası böyleyse şuan Bursa sanırım püfff kimbilir nasıl bu ay elektrik faturası coşkulu gelir. Bu hafta kızımı aktivitelere kayıt yaptıracağım biri badminton biri yüzme bana kalırsa sıcakta evden dışarı çıkmaya niyetim yok ama böyle sündüklük de olmaz yani

Bugün çarşıya çıktım biraz alışveriş yaptım geldim dönerken de markete uğradım falan biraz fiyat şoklaması yaşadım 2 aydır ped almıyordum kenarda yeterli stoğum vardı fiyatı görünce bir ani şok oldum sonra tam buğday ekmeği almak için Bursa'da Besaş diye satış noktaları var tam buğday ekmeği 12.5 tl den olmuş 22.5 orada da bir fiyat şoku yaşadım 2 paket ekmek aldım. Sonra manava uğradım 1 kg patates ve 1 kg domates aldım poşete baktım 4 tane patates tanesi 5 TL yani şuan aldığım buz gibi maden suyumu içiyorum en güzeli misss bu halimize sonsuz şükürler olsun.

Eklentiler

• IMG_20240624_153947.jpg
    169,8 KB · Görüntüleme: 28
Az da olsa spor yapıldı geçen hafta 2 günlük hedefimi tamamlamıştım. Bu haftanın ilk sporu yavaştan artırmayı istiyorum.

Eklentiler

• IMG_20240625_223700.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 35
Bugün kızımı yüzme kursuna yazdırırken bu formu da kendim için aldım gidip gitmeme konusunda kararsızım eşime kalsa oradaki üçlü gruba gitseymişim o kadar tempoya ben ayak uyduramam yahu fitness zaten başlı başına yorucu zumba keza öyle bir de yüzme bir gün içerisinde üçü bir arada oldukça zor olur sadece yüzmeye gitsem olacak gelecek hafta kurslar başlıyor sabah 10.00-11.30 arası kızım badminton ardından 12.00-13.00 arası yüzme kursu olacak inşallah evde enerjisini atamıyor tatilde biraz tempo lazım gibi duruyor.

Eklentiler

• IMG_20240626_005436.jpg
    123,6 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba, bu gençlik kompleksi tam olarak nerede acaba konum eski İstanbul yolu, Etibank vs gösteriyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…