- 13 Şubat 2024
- 2
- 1
- 42
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #15.661
Biliyorum, anladım teşekkür ederimMerhaba yok siz oradaki yazıya bakmayın Bursa'da Atıcılar Olimpik Kapalı Yüzme Havuzları var biliyor musunuz bilmiyorum Gökdere'nin aşağısında kalıyor burası orası
Ben geçen yıl 1 koli ped almıştım. Alalı neredeyse 2 sene olacak. Epey azaldı ama bitmedi. Ped vb şeyleri koliyle almak en iyisi. Çünkü fiyatlara yetişilmiyor.Bugün çarşıya çıktım biraz alışveriş yaptım geldim dönerken de markete uğradım falan biraz fiyat şoklaması yaşadım 2 aydır ped almıyordum kenarda yeterli stoğum vardı fiyatı görünce bir ani şok oldum sonra tam buğday ekmeği almak için Bursa'da Besaş diye satış noktaları var tam buğday ekmeği 12.5 tl den olmuş 22.5 orada da bir fiyat şoku yaşadım 2 paket ekmek aldım. Sonra manava uğradım 1 kg patates ve 1 kg domates aldım poşete baktım 4 tane patates tanesi 5 TL yanişuan aldığım buz gibi maden suyumu içiyorum en güzeli misss bu halimize sonsuz şükürler olsun.
Ben de genelde gıda dışı stok yapıyorum dolaptaki pedlerim de kaç paket vardı büyük büyük paketler almıştım bitiyordu yine öyle alacağım iyi oluyor özellikle indirim gördüğümde mutlaka stokluyorum şampuan mesela 1 yıllık var neredeyseBen geçen yıl 1 koli ped almıştım. Alalı neredeyse 2 sene olacak. Epey azaldı ama bitmedi. Ped vb şeyleri koliyle almak en iyisi. Çünkü fiyatlara yetişilmiyor.
alışverişte neler aldın :) bize de fikir olsunNe yoğun gündü maşallah
Sabah 08.30'da kalkınca eşim dedi ki
-Ablamlar kahvaltıya gelecek
-Neee bu saatte mi söylenir bu kocacım
-Size kahvaltıya gelicem dedi ben de gelin dedim
-Ee akşamdan söylesene be kocacım olur mu böyle?
-Yabancı değiller birşey olmaz
-
Koştur koştur bir market fırın manava yolladım onu ben de bir duş aldım sonra başladım kahvaltıyı hazırlamaya kızımın badminton ve yüzme kursu vardı'u ektik saat 12'de yüzmeye gittik Allahım o ne kalabalık yüzme havuzunun içi ne sıcak bunalmamak elde değil ilk defa o büyük binayı böylesine sıcak ve havasız buldum ben de yüzmeye gidecektim caydım suya girsem belki öyle sıcak olmaz sezonu yeni de açtıkları için öyle böyle kalabalık yoktu 1 saat süren antrenman sonrası eve bi koşu geçip klimaya kavuştum misss öğleden sonra da alışverişe çıktık çok cici şeyler aldım kocam da balığa gitti kaç gündür izin vermedim ama dayanamadım üzüldü Balıkesir'e gitti napacaksın işte sevdiğin üzülmesin diye de feragat ediyorsun ben de şimdi uzandım yatağa nasıl yorulmuşum öyle böyle değil
Sevil giyimi biliyor musun bilmiyorum şehreküstünde mağaza iç çamaşırı tşört sütyen çorap pijama kızıma atlet banyo lifialışverişte neler aldın :) bize de fikir olsun