- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 26
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.461
Hoşgeldin fistikBen geldiiimmmmmmm
Nasılsın canımHoşgeldin fistik
Çok şükür ney sesi açtım cekiceklerimi çekiyorum şükür. :)Nasılsın canım
Rabbim daim etsin..Çok şükür ney sesi açtım cekiceklerimi çekiyorum şükür. :)
Sen nasılsın bakalım
Calisiyormusun evdemisin canimRabbim daim etsin..
Hamdolsun iyiyim bende iş güç işte
Çalışmıyorum canım bu hafta içi taşınacz toplanıyorm sen çalısıyor musunCalisiyormusun evdemisin canim
Bildirimleri görünce dedim Gelinim gelmiş hoşgelmişBen geldiiimmmmmmm
CanımsınBildirimleri görünce dedim Gelinim gelmiş hoşgelmişnaptınız canım taşındınız mı?
Ben de birazdan çaya geçeceğim yemek yedik bi sinsin diye kanepeye oturdum malum fazla kilolar varEvi topladım gereksiz halıları kaldırdım, toz aldım çekmece vs.
Bi kaç bir şey daha vardı topladım.
Sonra yemek yaptım, çay içiyorum su an
Hadi inşallah çabuk tez güzelce olsun inşallah canım işiniz gücünüzCanımsın
Yok niloyam hafta içi en geç hafta sonu taşınıyoruz İnşallah
Aşırı kilolu değilsin canım 67 çok diil ama inşallah istediğin kiloya erişirsinBen de birazdan çaya geçeceğim yemek yedik bi sinsin diye kanepeye oturdum malum fazla kilolar var
Rica ederim canım gezilecek çok yerleri var ve memleketim diye demiyorum gerçekten güzelSağol canım benim bursaya okadar gelmek istedim ki.. heryerde gittim oraya gidemedim:))
Ama inşallah detaylıca gezeceğim geldiğimde.. Allah razı olsun düşüncen için teşekkür ederim
Öz teyzem orda yaşıyor, güzel olduğunu söylüyor benide sıkıştırıyor gel taşın diyeRica ederim canım gezilecek çok yerleri var ve memleketim diye demiyorum gerçekten güzel
Ha ha yok yok teselli etme beniAşırı kilolu değilsin canım 67 çok diil ama inşallah istediğin kiloya erişirsin
Okudum canımKayseri de şu içmez efendinin kabrine rastladim..
Rüyasında Peygamber efendimizin elinden su içtikten sora hiç içtiği sulardan tat alamamış
Hep oruç tuttmus ondan sora..
Rabbim rahmet eylesin bı Fatiha okuyalım inşallah