- 22 Ağustos 2015
- 29.577
- 86.181
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.421
Orası soğumadı mı canımburası çok soğuk dağa kar yağar yakında ay yağsın da kayak yapmaya gidelim inşallah
Vauuv müthiş manzara dışarı çıkıp hemen eve geldim ayaklarıma pandufları geçirdim duş aldım ondan mı üşüdüm bu kadar bilmem zaten ayaklarım buz hep
Ya benmde öyleydi.. kan hapi ve pekmez yiyorum bolbol canimmVauuv müthiş manzara dışarı çıkıp hemen eve geldim ayaklarıma pandufları geçirdim duş aldım ondan mı üşüdüm bu kadar bilmem zaten ayaklarım buz hep
Gözünü seveyim kan hapı pekmez deme banaYa benmde öyleydi.. kan hapi ve pekmez yiyorum bolbol canimm
Gözünü seveyim kan hapı pekmez deme banahamile iken ben bi öksürük oldum doktorlar ilaç veremiyor 1 ay pekmez şişesi elimde gezdim kola gibi kafaya dikiyordum sen düşün öyle böyle öksürük değil ilk 3 aya denk geldi ne uyku uyuyabildim öksürükten bir de istifra sen düşün ne haldeydim pekmez görünce içim bi tuhaf oluyor
İnşAllah canım tez zamandaBen hurma özü içtim. Şimdide incir özü içiyorum çörek otu filan.. keçiboynuzu ile..
Kendime ii bakıyorumbebiş saglikla gelsin diye hep
Bnm de 1.64 - kg 78.40160 67 kiloyum12 kilo fazlam var 11 şubatta girdim diyete senin ne durumda?
Ben verdiğim kiloları geri aldım doğumdan sonra veremedim doğuma giderken 80 kiloydum 3 sene geçti üstünden 67 deyim bikaç ay öncesi 66.5 a düştüm ama yine geri almışım bu sefer diyeti bozmayı düşünmüyorum kararlıyımBnm de 1.64 - kg 78.40
2 hFtadır upraşıyorum, senin bayağı olmuş. Kaç kg verdin toplamda?
Geri almak da çok üzücü oluyordur ya Allah bağışlasın. Benim de geri aldığım oldu ama sadece bu kez çok fazla kilo aldım. Benim de doğum kilosu, vücudum elverişli demek kiloya.Ben verdiğim kiloları geri aldım doğumdan sonra veremedim doğuma giderken 80 kiloydum 3 sene geçti üstünden 67 deyim bikaç ay öncesi 66.5 a düştüm ama yine geri almışım bu sefer diyeti bozmayı düşünmüyorum kararlıyım
Henüz çok veremediğim için çok da almış olmadım 65ten aşağı düşemedim galiba çok da hatırlamıyorum ama bu sefer kararlıyım eski ince halimi özledimGeri almak da çok üzücü oluyordur ya Allah bağışlasın. Benim de geri aldığım oldu ama sadece bu kez çok fazla kilo aldım. Benim de doğum kilosu, vücudum elverişli demek kiloya.
Sorma yaa ben de bir an önce zayıflamak istiyorum da, bu sefer göbeğim de bayağı yağlanmış. Şimdi tokken konuşmam kolay :) bi de ben de afedersin biraz açık konuşucam da şöyle bir durum oluyo diyet yaparken; daha ilk günden bile ruh halim bozuluyor. Konsantrem, huzurum bozuluyor. Erkek kardeşim de benim gibi mesela, işte bu olayı ilk kez sana anlattım netten, kendimi çok değişik hidsediyorum işte maalesef. İnsanlar; “dayan”. Vb deseler de yani benim olayım farklı. Kafayı da yiyemem yaHenüz çok veremediğim için çok da almış olmadım 65ten aşağı düşemedim galiba çok da hatırlamıyorum ama bu sefer kararlıyım eski ince halimi özledim
Ben bugün sigarayı bırakmakta zorlananları anladım yani ben bugün abur cubur yiyemeyince sinir geldiSorma yaa ben de bir an önce zayıflamak istiyorum da, bu sefer göbeğim de bayağı yağlanmış. Şimdi tokken konuşmam kolay :) bi de ben de afedersin biraz açık konuşucam da şöyle bir durum oluyo diyet yaparken; daha ilk günden bile ruh halim bozuluyor. Konsantrem, huzurum bozuluyor. Erkek kardeşim de benim gibi mesela, işte bu olayı ilk kez sana anlattım netten, kendimi çok değişik hidsediyorum işte maalesef. İnsanlar; “dayan”. Vb deseler de yani benim olayım farklı. Kafayı da yiyemem yaçok yemekten diil, karnım günde 1-2 kez doymalı maalesef
Sağol bakıcam inşallah . Senin canın abur cubur da istiyo, kıyamam ya. Tarçınlı süt denedin mi, soradan atınca diil de bi arada pişince tatlı geliyo ciddenBen bugün sigarayı bırakmakta zorlananları anladım yani ben bugün abur cubur yiyemeyince sinir geldigöbeğin erimesi için bak Ergin Kırbaç var You tube da 15 dk lık videosunu yap ben onla baya erittim bu akşam yine başladım bu sefer kararlıyım eski halimi bilenler çok kilo aldın diyorlar şuan açım ama napayım ayran içicem ceviz yicem bikaç da mandalina tamam canım nasıl Browni istiyor sabret diyorum kilo verince bol bol yersin
Yok sütü sevmiyorum ben içemem o yüzden benim yemekten dolayı sorunum yok ben çikolata çikolatalı şeylere karşı aşırı düşkünlüğüm var sürme çikolata kavanozuna abananlardanım yazarken bile canım çekti ama bu sefer yemicemSağol bakıcam inşallah . Senin canın abur cubur da istiyo, kıyamam ya. Tarçınlı süt denedin mi, soradan atınca diil de bi arada pişince tatlı geliyo cidden
Tatlı ihtiyacını kesmek sözkonusu olduğu için sevmesen de ilaç gibi bi bardağı içmelisin :) o da her zaman çözüm diil zaten. Anlıyorum çikolata düşkünlüğü bende de vardı, bu yaşıma kadar çocuk gibi yerdim, son 2 yıldır sadece regl zamanı istiyordu canım, hamilelikte oldu, ben de anlamadım, ama illa hormonla alakalı, çünkü regl düzene girdikçe eski bünyeme geri dönüyorum sanki yavaştan, arada istiyor şuan regl dışı. Bugün dayanmışsın, bozma evetYok sütü sevmiyorum ben içemem o yüzden benim yemekten dolayı sorunum yok ben çikolata çikolatalı şeylere karşı aşırı düşkünlüğüm var sürme çikolata kavanozuna abananlardanım yazarken bile canım çekti ama bu sefer yemicemkararlıyım bugün çok az bitter çikolata yedim
Hızlı kilo vermek için bu 15 dk lık egzersizi yapayım diyorum bakalım bu akşam başladım şuan bacaklarım ağrıyor karnım da nasıl aç bilsen 1 bardak ayran 2 mandalina 1 tane de ceviz yedim akşam yemeğimi 4.5 da yemiştim aç aç uyumadan verilmiyorTatlı ihtiyacını kesmek sözkonusu olduğu için sevmesen de ilaç gibi bi bardağı içmelisin :) o da her zaman çözüm diil zaten. Anlıyorum çikolata düşkünlüğü bende de vardı, bu yaşıma kadar çocuk gibi yerdim, son 2 yıldır sadece regl zamanı istiyordu canım, hamilelikte oldu, ben de anlamadım, ama illa hormonla alakalı, çünkü regl düzene girdikçe eski bünyeme geri dönüyorum sanki yavaştan, arada istiyor şuan regl dışı. Bugün dayanmışsın, bozma evet
Bu akşam bu halle egzersiz falan yapma sakın. Ben de açtım gece gece kek yedim. Umrunda diil çünkü kırk yılda bi denk geldi bu kek, yoksa saldırabileceğim bişey yok evde, pilavla taze fasulye yiyememHızlı kilo vermek için bu 15 dk lık egzersizi yapayım diyorum bakalım bu akşam başladım şuan bacaklarım ağrıyor karnım da nasıl aç bilsen 1 bardak ayran 2 mandalina 1 tane de ceviz yedim akşam yemeğimi 4.5 da yemiştim aç aç uyumadan verilmiyorkarnım zil çalıyor
Egzersizi yaptım 9 da kek mi yedinBu akşam bu halle egzersiz falan yapma sakın. Ben de açtım gece gece kek yedim. Umrunda diil çünkü kırk yılda bi denk geldi bu kek, yoksa saldırabileceğim bişey yok evde, pilavla taze fasulye yiyememtövbe tövbe. Aşırı zorlanıyosan esnek ol diğer günler. Ben işte kafayı yiyecek gibi olduğum için sımsıkı yapamam istesem de
Ne egzersizi yapıyorsun nilos..Egzersizi yaptım 9 da kek mi yedinbana da bikaç gündür sağolsun getirenler oluyor kek hamur işi tam diyete girdim geldiler yemedim ama bu sefer nasıl başarıcam bilmiyorum ama kararlıyım ya bi tane çikolata yiyip ardından spor yapıp eriticem ama o da olmaz bi kere başlarsam devamı gelir terapistim ile konuşucam bu konuyu irademe nasıl hakim olurum diye 2 günde 400 gr çikolata bitiyordu eşim bıktıydı söylenmekten sigarayı bırakamayanlara çok hak veriyorum ama öğrenicem inşallah
Ergin Kırbaç you tubeda 15 dk lık videosu var bi ara yaptım göbeğim indi yine başladım diyetle birlikte yürütmek istiyorumNe egzersizi yapıyorsun nilos..