- 22 Ağustos 2015
- 29.577
- 86.181
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.441
Hadi inşallah.. spor da düzen saglayamiyorum ben ya bitek yürüyüşErgin Kırbaç you tubeda 15 dk lık videosu var bi ara yaptım göbeğim indi yine başladım diyetle birlikte yürütmek istiyorum
Ben de düzen oturtamıyorum ama sadece yürüyüşle de olmuyor vücudun belli yerlerinin sıkılaşması da lazımHadi inşallah.. spor da düzen saglayamiyorum ben ya bitek yürüyüş
Bende yürüyüşle sıkılaşiyorum. Bana kas yapiyor yürümek . Giyersin giyersin niye giymeyesin..Ben de düzen oturtamıyorum ama sadece yürüyüşle de olmuyor vücudun belli yerlerinin sıkılaşması da lazımgitmez dediğim göbek bu video ile gitti ay 38 bedene yine döner miyim dersin gardolabı açtığımda bi eteğim var seni giyicem inşallah diyorum bu aralar
Şekersiz günler deme çaydan ve Nescafemdem şekeri almak istemiyorum böyle güzelBende yürüyüşle sıkılaşiyorum. Bana kas yapiyor yürümek . Giyersin giyersin niye giymeyesin..
Bende tatlıya son versem artık..
Beraber mi yapsak şekersiz günlere..
Ben de bi ara diyet yaparken, düpündeki pastayı yememiştim, yıllar geçti, sonuçEgzersizi yaptım 9 da kek mi yedinbana da bikaç gündür sağolsun getirenler oluyor kek hamur işi tam diyete girdim geldiler yemedim ama bu sefer nasıl başarıcam bilmiyorum ama kararlıyım ya bi tane çikolata yiyip ardından spor yapıp eriticem ama o da olmaz bi kere başlarsam devamı gelir terapistim ile konuşucam bu konuyu irademe nasıl hakim olurum diye 2 günde 400 gr çikolata bitiyordu eşim bıktıydı söylenmekten sigarayı bırakamayanlara çok hak veriyorum ama öğrenicem inşallah
Günaydın canım bozma bak altta kadranların var bak hangi takımdasınGünaydın; niyet ettim diyeteama kesin kararlı diilim, yine de bismillah
Gökyüzüne bakmak insanın içine umut verir.. ferahlık verir.Yürüşüm başladı güzel bir Pazar günü dilerim. Laranın sesiyle başlangıcı yapalım. Ankara'da canlı dinlemiştim kendisini güzel söylüyor.
Teşekkür ederim canım ben de gökyüzüne bakmayı çok seviyorum adımdan olsa gerekGökyüzüne bakmak insanın içine umut verir.. ferahlık verir.
Bende çoğu yapacağımı yaptjm şükür.. fellah koftemi yapıyorum şuan
Suyun kaynamasını bekliyorum.
İyi yürüyüşler canim
Tebrik ederimbir saat yürüş yapıldı
yeni kitaba başlandı ismi çatıdaki nefes
Emir Sultan yazıyor onun hayatını mı anlatıyor acaba çok merak ettim Bursada türbesi çok kalabalık olur camisi falan Nesil Yayınları da güzeldir ayrıcaEki Görüntüle 2721427
Fuardan almıştım. İlahi aşkla ilgili bir kitab.. başladım inşallah
13 sayfa okudum
Evet Bursa'da geçiyor kuzum emir sultanı anlstiyorEmir Sultan yazıyor onun hayatını mı anlatıyor acaba çok merak ettim Bursada türbesi çok kalabalık olur camisi falan Nesil Yayınları da güzeldir ayrıca
Evet canım baktım şimdi Bursa'da türbesi olan Emir Sultan hazretlerinin hayatını anlatan bir kitapmış Bursa'da Ulu Camii'yi yaptıran Osmanlı padişahı Yıldırım Beyazıt'ın damadıEki Görüntüle 2721427
Fuardan almıştım. İlahi aşkla ilgili bir kitab.. başladım inşallah
13 sayfa okudum
Ruhumun gıdası olur inşallah .. güzel bir yaşayışı varmışEvet canım baktım şimdi Bursa'da türbesi olan Emir Sultan hazretlerinin hayatını anlatan bir kitapmış Bursa'da Ulu Camii'yi yaptıran Osmanlı padişahı Yıldırım Beyazıt'ın damadı
Ben de listeme alayım kitabı çok merak ettim camisi çok kalabalık olur değişik bir maneviyat var bi kez akşam namazı kılmıştım orada harikaydı Bursa manzaralı bahçesi çevresi harika olur da gelirsen gezdiririm canımEvet Bursa'da geçiyor kuzum emir sultanı anlstiyorEki Görüntüle 2721456
Sağol canım benim bursaya okadar gelmek istedim ki.. heryerde gittim oraya gidemedim:))Ben de listeme alayım kitabı çok merak ettim camisi çok kalabalık olur değişik bir maneviyat var bi kez akşam namazı kılmıştım orada harikaydı Bursa manzaralı bahçesi çevresi harika olur da gelirsen gezdiririm canım