🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Hadi inşallah.. spor da düzen saglayamiyorum ben ya bitek yürüyüş 😐
Ben de düzen oturtamıyorum ama sadece yürüyüşle de olmuyor vücudun belli yerlerinin sıkılaşması da lazım 😁gitmez dediğim göbek bu video ile gitti ay 38 bedene yine döner miyim dersin 😁gardolabı açtığımda bi eteğim var seni giyicem inşallah diyorum bu aralar 😁

Ben de düzen oturtamıyorum ama sadece yürüyüşle de olmuyor vücudun belli yerlerinin sıkılaşması da lazım 😁gitmez dediğim göbek bu video ile gitti ay 38 bedene yine döner miyim dersin 😁gardolabı açtığımda bi eteğim var seni giyicem inşallah diyorum bu aralar 😁
Bende yürüyüşle sıkılaşiyorum. Bana kas yapiyor yürümek . Giyersin giyersin niye giymeyesin..💞💞
Bende tatlıya son versem artık..😐
Beraber mi yapsak şekersiz günlere..

Bende yürüyüşle sıkılaşiyorum. Bana kas yapiyor yürümek . Giyersin giyersin niye giymeyesin..💞💞
Bende tatlıya son versem artık..😐
Beraber mi yapsak şekersiz günlere..
Şekersiz günler deme çaydan ve Nescafemdem şekeri almak istemiyorum böyle güzel 😁ama çikolataya tatlılara abur cubura ara verdim bakalım kaç gün zorlayacak

Egzersizi yaptım 9 da kek mi yedin 😁bana da bikaç gündür sağolsun getirenler oluyor kek hamur işi tam diyete girdim geldiler yemedim ama 😁bu sefer nasıl başarıcam bilmiyorum ama kararlıyım ya bi tane çikolata yiyip ardından spor yapıp eriticem ama o da olmaz bi kere başlarsam devamı gelir terapistim ile konuşucam bu konuyu irademe nasıl hakim olurum diye 2 günde 400 gr çikolata bitiyordu eşim bıktıydı söylenmekten sigarayı bırakamayanlara çok hak veriyorum ama öğrenicem inşallah
Ben de bi ara diyet yaparken, düpündeki pastayı yememiştim, yıllar geçti, sonuç 👀 bazı durumlar geçici ve bünyeyle ilgili;1) diyet yaparak iştahımız gidebilir, artık hep zayıf kalırız 2) geçici çözüm olur, yine eski kilolara döneriz.

Yürüşüm başladı güzel bir Pazar günü dilerim. Laranın sesiyle başlangıcı yapalım. Ankara'da canlı dinlemiştim kendisini güzel söylüyor.

Eklentiler

• IMG_20201115_153011.jpg
    IMG_20201115_153011.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 30

Yürüşüm başladı güzel bir Pazar günü dilerim. Laranın sesiyle başlangıcı yapalım. Ankara'da canlı dinlemiştim kendisini güzel söylüyor.

Gökyüzüne bakmak insanın içine umut verir.. ferahlık verir. 🌱
Bende çoğu yapacağımı yaptjm şükür.. fellah koftemi yapıyorum şuan 🤭
Suyun kaynamasını bekliyorum.
İyi yürüyüşler canim

Gökyüzüne bakmak insanın içine umut verir.. ferahlık verir. 🌱
Bende çoğu yapacağımı yaptjm şükür.. fellah koftemi yapıyorum şuan 🤭
Suyun kaynamasını bekliyorum.
İyi yürüyüşler canim
Teşekkür ederim canım ben de gökyüzüne bakmayı çok seviyorum adımdan olsa gerek❤️
Sana da kolay gelsin canım ben de birazdan eve gidince yemek yapmaya başlayacağım :KK68:
bir saat yürüş yapıldı
yeni kitaba başlandı ismi çatıdaki nefes
Tebrik ederim 😊 spor insana iyi geliyor.
Kitap 1 tane az sayfalı bitirdim. Geçen aydan kalan yarım kitap bitmek üzere:KK68:

Ben de listeme alayım kitabı çok merak ettim camisi çok kalabalık olur değişik bir maneviyat var bi kez akşam namazı kılmıştım orada harikaydı Bursa manzaralı bahçesi çevresi harika olur da gelirsen gezdiririm canım :KK68:
Sağol canım benim bursaya okadar gelmek istedim ki.. heryerde gittim oraya gidemedim:))
Ama inşallah detaylıca gezeceğim geldiğimde.. Allah razı olsun düşüncen için teşekkür ederim :KK36::KK15:

X