- 23 Ocak 2016
- 32.527
- 48.878
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.481
Gel canım taşın yakınımıza gel de bol bol görüşelimçok uzaksınız yahu H M ile ikinizdeÖz teyzem orda yaşıyor, güzel olduğunu söylüyor benide sıkıştırıyor gel taşın diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel canım taşın yakınımıza gel de bol bol görüşelimçok uzaksınız yahu H M ile ikinizdeÖz teyzem orda yaşıyor, güzel olduğunu söylüyor benide sıkıştırıyor gel taşın diye
7bin adım oldu benim daha kitap okumadım birazdan kitaba başlayacağım çay ile birlikte yatmadan evvel de 15 dk lık sporu yapmam lazım
ben İran'a gecicem az daha kalsın zatenGel canım taşın yakınımıza gel de bol bol görüşelimçok uzaksınız yahu H M ile ikinizde
Okuduğum kitab tam ruhuma hitab etti çok duygulandım okurken.. akıp gitti yani..7bin adım oldu benim daha kitap okumadım birazdan kitaba başlayacağım çay ile birlikte yatmadan evvel de 15 dk lık sporu yapmam lazım
Eşin öğretmen mi?ben İran'a gecicem az daha kalsın zaten
Az önceki kitap mı akıcıydı onu ben de merak ettim listeme dahil edicem. Genelde kişisel gelişim okumayı seviyorum ama araya roman da katıyorum. Nescafemi spordan sonra bi bitter çikolata ile içtim şimdi çay faslıOkuduğum kitab tam ruhuma hitab etti çok duygulandım okurken.. akıp gitti yani..
Bende caymi yapsam kahvemi blmiyorum
Yok canım emniyetten esim.Eşin öğretmen mi?
Doğdum büyüdüm Bursaarka sokağa geçiverdim evlenirken
Aynen az önceki.. roman ama ders veriyor düşündürüyor seni.Az önceki kitap mı akıcıydı onu ben de merak ettim listeme dahil edicem. Genelde kişisel gelişim okumayı seviyorum ama araya roman da katıyorum. Nescafemi spordan sonra bi bitter çikolata ile içtim şimdi çay faslı
Biz mesken olarak aynı yerde oturuyoruz da eşimle evlendiğimizden beri çok gezdik her tatilde bi yere bi şehire gitmeyi çok seviyoruz yeni yerler yeni mekanlar keşfetmeyi çok seviyoruz ben de fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. Ama korona geldi pek gidemiyoruz bi yereYok canım emniyetten esim.
:)) Ben ayaktan doğmuşum yafrum
Ailemde çok gezerdi benm herifte alıştı istemese de geziyor zaten yapcak birşey yok mesela şuan yeni bı yere tasinsak isterdim bide oraları göreyim taniyayim civarını filan
Eşin emniyetten ay ne güzel Rabbim ayaklarına taş değdirmesin onların kolay değil gurbette amcamızın oğlu da subay ha emekli olucam burası son yer bu sefer diye diye kaç şehir değiştirdiAynen az önceki.. roman ama ders veriyor düşündürüyor seni.
Bende geçen kisisel gelişim aradım online kitabligimdan.. osho nün filan var skldim.
Askerlerin işi zor bu konuda biraz daha canım amin inşallah. Yer degisikligi çok yapıyor onlar..Eşin emniyetten ay ne güzel Rabbim ayaklarına taş değdirmesin onların kolay değil gurbette amcamızın oğlu da subay ha emekli olucam burası son yer bu sefer diye diye kaç şehir değiştirdi
Ya ama taşınınca bı yere gezmekten farklı oluyor mesela tatilde heryeri gezemiyorsun ama taşındığında yakın muhitlere gidiyor geziyor program yapabiliyorsun. Bir anda bitmiyor gexilcek yerler okadar cokki..Biz mesken olarak aynı yerde oturuyoruz da eşimle evlendiğimizden beri çok gezdik her tatilde bi yere bi şehire gitmeyi çok seviyoruz yeni yerler yeni mekanlar keşfetmeyi çok seviyoruz ben de fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. Ama korona geldi pek gidemiyoruz bi yere
İsraf konusunda ben de çok dikkat etmeye çalışıyorum burada çok ekmek israfı yapılıyor görsen öyle böyle değil bi ara toplayıp ıslatıp balkondaki kuşlara veriyordum başa çıkmıyor sosyal medyada da farkındalık oluşturmak için ara ara paylaşım yapıyorum minimalizme geçtiğimden beri israfı daha da azaltıyorum inşallahkitabtan kesit paylaşmak istiyorum izninizle.
Senin gırtlağın ki ,Allah'ın 'yiyin için!' emri ile kesilmiştir .Çünkü "yiyin için"emrinden sonra 'İsraf etmeyin' emri de gelmiştir.Bir kere sor ve de ki;'Ey gırtlak söyle bir kere sen çok nimet kesen hançer misin? yoksa hançere misin? az yemek sendeki gücü arttırır ,çok yemek hikmet ve düşünce kudretini azaltır.
Mideye geçen fazla israfı da diyor canim.İsraf konusunda ben de çok dikkat etmeye çalışıyorum burada çok ekmek israfı yapılıyor görsen öyle böyle değil bi ara toplayıp ıslatıp balkondaki kuşlara veriyordum başa çıkmıyor sosyal medyada da farkındalık oluşturmak için ara ara paylaşım yapıyorum minimalizme geçtiğimden beri israfı daha da azaltıyorum inşallah
Evet gerçekten öyle gezilecek çok yerler var mesela 2 yaz Çanakkale'ye gittik yine de bitmedi malum feribot sırası falan da çok kötü idi sınırlı gezebildik bi Asos ve Gökçeada kaldı eşim Gökçeadaya gitti bi ben kaldım orayı gezmeyendoğu ve Karadenizi çok merak ediyorum gezmek istediğim yerler var Bolu'yu Ankara'yı İstanbul'u Bilecik'i Aydın'ı gezdim Muğla yarım kaldı inşallah Allah sağlık verirse daha gezmek istiyorum gerçekten de sınırlı geziliyor konaklama da oluyor o da ciddi rakamlar tutuyor o yüzden her yeri gezme şansı daha azYa ama taşınınca bı yere gezmekten farklı oluyor mesela tatilde heryeri gezemiyorsun ama taşındığında yakın muhitlere gidiyor geziyor program yapabiliyorsun. Bir anda bitmiyor gexilcek yerler okadar cokki..
Ülkemin taşı. Toprağı maşallah yani.
Diyete gir çok güzel ama insanın canı pasta kurabiye çikolata herşey çekiyor fazla kilolara boşa mıMideye geçen fazla israfı da diyor canim.
İhtiyaçtan fazla yemekte israf
Ama seviyoruz iste ah ah.
Çay yap akşam iyi gider 5 gibi Nescafe içtim şimdi de çayımı yudumluyorumCaymi içsem kahvemi
Karar veremedim hala ikisi bir icemem ya