- 23 Ocak 2016
- 32.527
- 48.877
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.501
Sağol kararlıyımGünaydın canım bozma bak altta kadranların var bak hangi takımdasın
Neden çıktın canımSağol kararlıyım6 takıma girdim ama çıktım deneme sürecinde
İlk hafta iyi iş çıkarmıştım ama ikinci hafta 200 gram verince çıktım kendi isteğimle, haber vererekNeden çıktın canım
Ben bugün 7 bin küsür adım yaptım 15 dk egzersizimi de yaptım diyete de uydum böyle gidersem veririm gibi kaçamak sadece Nescafe yanında biter çikolata ama onu eritecek spor yaptımİlk hafta iyi iş çıkarmıştım ama ikinci hafta 200 gram verince çıktım kendi isteğimle, haber vererek
Sen beni kıskançlıktan çatlatacak mısın şekerim?
Bişey de yazmamışsın şrank atmışsın
Yaa :)) yazcaktim çıktım hemen bıBişey de yazmamışsın şrank atmışsıngüldürdün beni Allah da seni güldürsün canımcım
Sağol canimm yarın daha fazla hedefim bakalımSen beni kıskançlıktan çatlatacak mısın şekerim?Yarın artık umarım 10bin olur şaka harikasın canım tebrik ederim. Ayaklarına, vücuduna sağlık
Yarın dışarı çıkıcam inşallah bakalım ne kadar olacak bi kez 18 bin yapmıştım ama bi kezSağol canimm yarın daha fazla hedefim bakalımsende iyi yapıyorsun
Yaparsın yaparsınYarın dışarı çıkıcam inşallah bakalım ne kadar olacak bi kez 18 bin yapmıştım ama bi kez
Adımsayar tlfdaYaparsın yaparsınmutlaka at adimsayarini
Hayırlı geceler nilosumgözlerim yer çekimine yenik düşüyor gibi
O zaman iyi gidiyorsun bence deBen bugün 7 bin küsür adım yaptım 15 dk egzersizimi de yaptım diyete de uydum böyle gidersem veririm gibi kaçamak sadece Nescafe yanında biter çikolata ama onu eritecek spor yaptım
Adımsayar tlfdahayırlı geceler canım espri müthiş yer çekimine yenik düşüyor çok hoşmuş 10 dk daha çalışıp yatıcam ben de
Çok geçmiş olsun canım.Günaydın sağlıklı bir hafta olmasını diliyorum.
Haftaya doktorla açılış yaptımidrarımın pembe gelmesi ve yanma şikayetiyle doktora göründüm. İdrarımda keton meton bir sürü şey varmış Safiye'nin deyimiyle mikrop yuvası iğnemi vurundum geldim. Ben bugün kızımla dışarı çıkacaktım neyse sağlık olsun herşeyde vardır bir hayır haftaya böyle başlangıç yapmakla biraz üzüldüm ama hergün her vakit güzel geçmeyebilir. Motivasyonumum düştüğü sırada eve dönerken incir ağaçları arasında 2 tane pembe gül içime mutluluk kattı. Ne kadar da güzeller erken uyandım kızım da uyurken biraz şekerleme zamanı sonrası iyi olursam işler beni bekler. He bir de ufak not ertesi günü için plan yaparak uyuma fikri de iyi değilmiş yeni güne sağlıkla uyanınca yapma fikri daha iyi gibi sanki