- 17 Mart 2021
- 7.423
- 24.549
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.901
Niloyacım kızı ne kadar büyütmüşsün'Daha dün annemizin kollarında yaşarken
Çiçekli bahçemizin yollarında koşarken
Şimdi okullu olduk
Sınıfları doldurduk
Sevinçliyiz hepimiz
Yaşasın okulumuz"
Gözyaşım pıt dün gibi kendim gittiğim zamanlar şükürler olsun Mevlama ki evladımı götürdüğüm günleri gösterdi bana
Hayırlı olmasını temenni ediyorum Yüce Allahımdan
Evet canım çok şükür büyüdü 1.sınıfa başladı bu sene darısı seninkilereNiloyacım kızı ne kadar büyütmüşsünben En son gördüğümde pembe bisikletle itiyordun
Bende konuna yeniden paylaşım yapmak isterim ama 2 bebekle günlük rutinim sıfır
Amin NiloyacımEvet canım çok şükür büyüdü 1.sınıfa başladı bu sene darısı seninkilere
Not : Fotoğraftaki ben değilim.Okulumuzun 1.Sınıflar Eşik Atlama Töreni...
Eki Görüntüle 3303519
merhaba:) çok yazamasam da başlığı takip ediyorum. kızın ilkokula başlayacaktı nasıl gidiyor uyum süreci? bursada mısın bu arada, hangi semtte oturuyorsunGüzel değişik bir gün geçirdim. Verimli mi verimli geçti doğayla baş başa yürüyüş yaptım. Akşamına kuzenimin gelin hamamı eğlencesine katıldım. Önce eğlence sonrasında hamamda yıkanma keselenmeardından yiyecek faslı
Hatıralarda yerini alsın bakalım...
Merhaba evet 1.sınıfa başladı şuan iyi gidiyor biraz sabahları mızıldıyor sadece Bursada Osmangazi'de oturuyorum.merhaba:) çok yazamasam da başlığı takip ediyorum. kızın ilkokula başlayacaktı nasıl gidiyor uyum süreci? bursada mısın bu arada, hangi semtte oturuyorsun
özelden mesaj atmak istedim ama kapalı herhalde mesajlaraMerhaba evet 1.sınıfa başladı şuan iyi gidiyor biraz sabahları mızıldıyor sadece Bursada Osmangazi'de oturuyorum.
Abuk subuk mesaj atanlar oluyor diye kapatmıştım mesajlarımı inanın nereden açıldığını bile bilmiyorum şuanözelden mesaj atmak istedim ama kapalı herhalde mesajlara