- 23 Ocak 2016
- 32.498
- 48.872
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.921
Bunların hepsi yapıldıOldukça birikmiş ütümü 2 takside böldüm 1.bölümü bitirdim kızıma öğle yemeğine gidip geldikten sonra 2.kısmı ütüleyeceğim.
Sokak kedilerinin mamasını hazırlayacağım.
Kargoya gideceğim.
Spor ve İngilizce çalışma dışında hepsi yapıldı çünkü fırsatım olmadı kitap okumaya devam ederek günü kapatıyorum.Kitap konusuna gelince telefon elime çok aldığım için kitap okumam oldukça azalmıştı bu kitabı yeni aldım henüz 60 lı sayfalardayım ama hedefim Cuma günü bu kitabı bitirmek hedef koymazsam daha elimde çok gezer. İngilizce çalışma konusuna gelince en son 2 Ekim'de çalışmışım şu sıra kızımın derslerine yoğunluk verdiğim için aksadı bu akşam 1 saat çalışma hedefi koyuyorum.
Bugün yapılacaklar hedef listesi ;
1 saat İngilizce okuyup yazma
En az 20 dk spor
50 sayfa kitap okuma
10 sayfa Kuran-ı Kerim okuma
Mutfakta yapılacaklar ;
Turşu kurulacak
Pişi yapılacak
Yemek yapılacak
Eki Görüntüle 3319925
Arayıp süreyi uzatabilirsinizBu kitabı kütüphaneden aldım okuma süresi 15 günmüş yarın doluyor kaldı 100 sayfam biter mi acabaçok stres oldum bir daha kütüphaneden almayacağım satın alıp okumak daha mantıklı fakat şöyle bir olumlu yanını es geçmeyim kitabı bitirmek için okumaya teşvik etti kendimin olsaydı bu kadar okumazdım sanırım. Kitap da çok güzelmiş kütüphanem için alıp koyacağım altı çizilecek güzel satırlar var.
Yaa gerçekten mi öyle olduğunu bilmiyordum çok teşekkür ediyorumArayıp süreyi uzatabilirsiniz