- 23 Ocak 2016
- 32.501
- 48.872
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.841
2.ve3. hedeflerimi başarmışım darısı İngilizce'ye ara ara okumalar yapsam da bir rutine sokamadım Mayıs ayını buna ağırlık vereceğim yarını beklemeyip bu akşamdan başlıyorum 1 saat okuma ve kelime yazma yapacağım. Gün 24 saat yetmiyor yaaa yetmiyorŞuanki hedeflerim:
1.Hergün İngilizce çalışmayı rutine dönüştürmek
2.Hergün mutlaka az da olsa Kuran-ı Kerim okumak
3.Alışkanlık haline getiremediğim sporu rutine dönüştürmek ve fazla olan 10 kiloyu vermek
Akşam yemeği yedikten sonra henüz sofrayı toplamamıştım ki telefonu elime aldım Kadir Ezildi storylerine bakıyordum bittikten sonra kendimi mutfağın camlarını silerken buldum. Öncesinde sofrayı ve bulaşıkları topladım. Ardından mutfak camlarına giriştim hemen ardından ketılın dışını ve kahve makinasının dışını ve fırınımı bir güzel sildim ardından fincan rafımı ve mutfağın yerlerini sildikten sonra çay demledim şimdi çayımı içtikten sonra çöpleri ve geri dönüşümleri indirdikten sonra yarım saatlik sporumun ardından duşa gireceğim henüz çamaşırlar da asılıp toplananlar dürülecek. Geri sayımlı 1 saatlik tempo başlasın...
Merhaba teşekkür ediyorumMerhaba, günlüğünüz çok güzel. Dumbel ile kollarınızı incelttiginizi yazmışsınız. Hangi hareketleri yaptınız?
Çok verimli günler diliyorum
1 saat doldu️Şimdi 1 saatlik süre başlatıyorum
Tülü makinaya atıyorum
Ardından beyazları makinaya atıyorum
Yatakları topluyorum
Evi süpürüyorum
Mobilyaların tozunu alıyorum
Kızın kaç yaşındaydi, sen bu işleri yaparken o napiyor1 saat doldu
Tül makinaya atıldı çıkmasını bekliyorum beyazları atıcam️
Yataklar toplandı️
Ev süpürüldü️
Mobilyaların tozu alındı️
Tam 41 geçe bıraktım silmeyi dedim şimdi yarışmada olsaydım salon aynası kaldı kusur bulurlardı
Şimdi 1 saatlik dilim daha başlatıyorum
Öğle namazımı kılacağım
10 sayfa Kuran okuyacağım
Tülü asacağım
Başlama 13:50️