- 23 Ekim 2018
- 15.112
- 34.371
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.801
Çok şükür daha iyi ateşi düştüMikan cım yavrun nasıl oldu?
Canikom ben klimayı sevmiyorum, evet serinliği güzel, işyerinde kullanıyoruz ama evde yatarken kullanmak istemiyorum pek.Evet gerçekten çok sıcak imkanınız varsa klima alsanız inan doğru dürüst elektrik yakmıyor geçen ay klima 60 TL yakmış
Annenin yanına mı gittin çok sevindimÇok şükür daha iyi ateşi düştü
Ev işi konuşulmus memlekette olduğum için rahatım şu an ama benim ev çok ciddi temizlik istiyor gidince. Burası da çok sıcak nem çok fazla bir de
Evet Ağustosun yarısı yaz yarısı kış derlerCanikom ben klimayı sevmiyorum, evet serinliği güzel, işyerinde kullanıyoruz ama evde yatarken kullanmak istemiyorum pek.
1 ay daha dayandık mı bu cehennem sıcakları azalır nispeten. :)
Ay çıkma cnm bu sıcakta valla cok fena ev bile yanıyor yaCildimi tonikle bir temizledim bir temizledim temizleme pedi ne hale geldidedim bu kir biraz daha arındırmak ister bir ped daha tonikledim biiiirr güzel cildimden yağları arındırdım ardından da bir duş oh mis dışarıda işlerim var çok sıcak çıkmaya üşeniyorum
Evet neredeyse 1 aydır burdayımAnnenin yanına mı gittin çok sevindim
Çıktım hallettim çok şükür ama dışarısı yanıyorAy çıkma cnm bu sıcakta valla cok fena ev bile yanıyor ya
Yaa ne güzel çok sevindim keyfini çıkarEvet neredeyse 1 aydır burdayım
NEREYE GİTTİNBugün de gezmemizi yaptık. Bugün kızıma öğrettiğim şey arabalar gelirken arabasını kenara sürmesi artık ben kumandaya müdahale etmiyorum kendisi sürüyor çok şükür
Evet yaaa uzun zamandır görmedim kendisini neden gitti hiç bişey demedenNEREYE GİTTİN
Atılmış canımEvet yaaa uzun zamandır görmedim kendisini neden gitti hiç bişey demeden
Neden acaba çok merak ettimAtılmış canım
Bizde tam olarak bilmiyoruz canımNeden acaba çok merak ettim
Numara falan olayıdır başka ne olsunBizde tam olarak bilmiyoruz canım
Olabilir canımNumara falan olayıdır başka ne olsun
Ya ben de verimli olmak adına böyle topicleri okuyorum da benim de evde klima var ve temmuz Ağustos ve Eylül fatulari 450 520 arasında hep. Neden ben de çok fark etti ki acaba? Klimayı sürekli açık tutuyor musunuz ?Evet gerçekten çok sıcak imkanınız varsa klima alsanız inan doğru dürüst elektrik yakmıyor geçen ay klima 60 TL yakmış