- 23 Ocak 2016
- 32.501
- 48.872
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.821
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım hoşbuldum hesabımı dondurmuştum aslında detoks gibi iyi olduYaa sen cidden nerelerdeydin hosgeldin yeni gördüm
Sevindim iyi olmana, baya zaman oldu yoktun,nasılsınSağol canım hoşbuldum hesabımı dondurmuştum aslında detoks gibi iyi oldu
Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın evet baya oldu 2 yıl mı 1.5 yıl mı emin değilimSevindim iyi olmana, baya zaman oldu yoktun,nasılsın
Niloya nasılsınAaa siteden atılmış falan yazmışlar burada arkamdan vay anasını dedikoducular vayyy
Nerelerdeydin :)Aaa siteden atılmış falan yazmışlar burada arkamdan vay anasını dedikoducular vayyy
İyiyim canım nasılsın?Niloya nasılsın
Bi tatil yaptım geldimNerelerdeydin :)
HoşgeldinNasılsınBi tatil yaptım geldim
Hoşbuldum iyiyim ya sen?HoşgeldinNasılsın
Verimli devam mi:)
Çok şükür devamHoşbuldum iyiyim ya sen?
Tatilin uzun sürdü, döndüğüne seni gördüğüme sevindim. Hosgeldin tekrarİyiyim canım nasılsın?
Teşekkür ederimhoşbuldumTatilin uzun sürdü, döndüğüne seni gördüğüme sevindim. Hosgeldin tekrar
Her gün 10 sayfa okuma hedefi koydum son günlerde oldukça az okuduğum için bu tarz not kağıtlarını da öyle çok seviyorum ki kitabın altını çizmektense not almayı yeğliyorum.
Bugün ;
10 sayfa Kuran-ı Kerim okundu
10 sayfa mealli Kuran-ı Kerim okundu
10 sayfa kitap okundu
Tesbih çekildi
1 İngilizce makale okundu
Selammm Readable adlı uygulamayı kullanıyorum dünyadan da haberleri okuyorum iyi oluyor tavsiye ederimNiloya selammm :) Makaleyi nereden okuyorsun?