- 23 Ocak 2016
- 32.501
- 48.872
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.861
Kızım bu sene 1.sınıfa başlayacak inşallah oyuncaklarıyla oynuyor arada bana yardım ediyor çizgi film izliyorKızın kaç yaşındaydi, sen bu işleri yaparken o napiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızım bu sene 1.sınıfa başlayacak inşallah oyuncaklarıyla oynuyor arada bana yardım ediyor çizgi film izliyorKızın kaç yaşındaydi, sen bu işleri yaparken o napiyor
Bitti mi bitti şimdi markete bitter almaya gidiyorum bi Türk kahvesini hakettim sonra akşam yemeğine girişirim1 saat doldu
Tül makinaya atıldı çıkmasını bekliyorum beyazları atıcam ️
Yataklar toplandı ️
Ev süpürüldü️
Mobilyaların tozu alındı ️
Tam 41 geçe bıraktım silmeyi dedim şimdi yarışmada olsaydım salon aynası kaldı kusur bulurlardı
Şimdi 1 saatlik dilim daha başlatıyorum
Öğle namazımı kılacağım
10 sayfa Kuran okuyacağım
Tülü asacağım
Başlama 13:50️
Yaa büyükmüş maşallah, o zaman rahat yaparsın işleriniKızım bu sene 1.sınıfa başlayacak inşallah oyuncaklarıyla oynuyor arada bana yardım ediyor çizgi film izliyor
Evet küçük olsa bu kadar rahat yapamam tabii kiYaa büyükmüş maşallah, o zaman rahat yaparsın işlerini
merhaba benm kızım da aynı yaşta, ilkokula başlayacalar. birbirimizle tecrübelerimizi paylaşalım mı? sevdiği oyunlar-oyuncaklar-kitaplar vs?Kızım bu sene 1.sınıfa başlayacak inşallah oyuncaklarıyla oynuyor arada bana yardım ediyor çizgi film izliyor
Merhaba evet tek çocuğum var olur paylaşalım siz neler yapıyorsunuzmerhaba benm kızım da aynı yaşta, ilkokula başlayacalar. birbirimizle tecrübelerimizi paylaşalım mı? sevdiği oyunlar-oyuncaklar-kitaplar vs?
tek çocuğun mu var?
Keyif kahvesi yapar gelirim demişim he evet yapmam mı orda burda indirimleri görünce saat oldu 4 bile eve geleceğim de yemek yapacağım marş marş eve deyip şimdi eve geldim alelacele kahvemi içip yemeğe giriştimHayırlı günler hayırlı cumalar
Bugün yemek dışında iş yapmayacağım avm ye gideceğim kardeşime hediye almıştım onun beden değişimini yapmaya gideceğim. Bir keyif kahvesi yapar gelirim inşallah sonra yemek yapma ve akşama yine spor ve çanta hazırlayacağım eşim yarın izne çıkıyor köye gitmeyi düşünüyoruz. Evi de bu yüzden temizledim uzak bir yere gidince evimi temiz bırakmaya özen gösteriyorum hem geldiğimde mis gibi bir ev karşılasın beni diye