- 23 Ocak 2016
- 32.501
- 48.872
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.781
GünaydınlarGünaydın
Çok geçmiş olsun canım evet çocuklar hasta olmasın onlara bakan biz anneler de hasta olmasın canımGünaydınlar
Yine uykusuz bir gece, bu sefer küçük oğlan ateşlendiçocuklar hasta olmasın
Arka dişi patlamak üzereyemiş, Faranzit olmuş dedi doktor. Klima çarptı muhtemelen. Aynen canım anneler de hasta olmasın evin tüm sistemi çöküyor yoksaÇok geçmiş olsun canım evet çocuklar hasta olmasın onlara bakan biz anneler de hasta olmasın canımbir bütünüz çünkü
Havalar çok sıcak seyrediyor terleniyor ondan sanırım boğazlar iltihap ateş şu ara yaygın
Diş de yapar diyorlar ateş ama hiç bilgim yok benim kızda olmadı klimanın alt kısmında tut çocuğu bir de fanını biraz azalt klimanın altındaki koltuğa yatırıyorum kızı ben gece çok açıldığı için de fanı düşürüyorumArka dişi patlamak üzereyemiş, Faranzit olmuş dedi doktor. Klima çarptı muhtemelen. Aynen canım anneler de hasta olmasın evin tüm sistemi çöküyor yoksa
Evde çok dikkat ediyorum aslında ama arabanın klimasi çarptıDiş de yapar diyorlar ateş ama hiç bilgim yok benim kızda olmadı klimanın alt kısmında tut çocuğu bir de fanını biraz azalt klimanın altındaki koltuğa yatırıyorum kızı ben gece çok açıldığı için de fanı düşürüyorum
ya sıcaktan bir şey elleyemiyorum ben, nasıl yapıyorsunuzBu saate kadar yapılmış olanlar ;
Ev dipköşe silindi
Lavabolar ovuldu
Wc yıkandı
Mobilyaların tozu alınacak
Çiçekler sulanacak
Çamaşırlar asılacak
Canım ben de pek yapmıyorum ama artık mecbur yapmam lazımdıya sıcaktan bir şey elleyemiyorum ben, nasıl yapıyorsunuz
maşallah
Misafir odasına tarhanaları koydum 1 günde kuruduValla foto çeksem yuh dersiniz.
1. kattayım. gece kapı pencere açamıyorum. ve inanır mısın evde nefes alınmıyor.Misafir odasına tarhanaları koydum 1 günde kuruduinan bizim ev gibi değildir
Evet gerçekten çok sıcak imkanınız varsa klima alsanız inan doğru dürüst elektrik yakmıyor geçen ay klima 60 TL yakmış1. kattayım. gece kapı pencere açamıyorum. ve inanır mısın evde nefes alınmıyor.