- 23 Ocak 2016
- 32.501
- 48.872
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.761
En güzeli iyi günlerde oturun inşallahbiz evlendik 9 ay sonra ev aldık tüm altınları eve gömdüm pişman değilim
fiili altın tutmayı sevmiyorum, korkuyorum. Bankada birikim yapıyorum.
Evet bunlar canım, bakalım sen de sevecek misin, yorumlarıni merakla bekliyorumMikan cım 4 kitap siparişi verdim senin söylediklerin bunlar değil mi? Diğer 2 tanesi de çok değer verdiğim Psikiyatrist Kemal Sayarın kitapları internette dinle videolarını inanılmaz harika anlatıyor sosyal medyası da çok güzel
Bizimde bankadaydi dugunlerde falan takiyodum arada, ondan heralde hevesim kaldibiz evlendik 9 ay sonra ev aldık tüm altınları eve gömdüm pişman değilim
fiili altın tutmayı sevmiyorum, korkuyorum. Bankada birikim yapıyorum.
Mutlaka araştır hatta TRT Haberin Vapurda Simit adlı programında kısa bir söyleşi yaptılar harikaydı diyebilirim aynı zamanda edebiyatla ve tasavvufla da ilgilenen bir yazarEvet bunlar canım, bakalım sen de sevecek misin, yorumlarıni merakla bekliyorum
Kemal Sayari araştıracagim doymamıştim daha önce
Ben artık kullanmadığım her şeyi satmayı deniyorum.Ne tarz şeyler satıyorsun kıyafet mesela hiç alıp satmıyorum kendi dolabımdan yapıyorum o işi sıfıra bulaştım seriler bitmek bilmedi bıraktım
bizde en az şu zamanın parasıyla 200bine yakın çalınmıştır.En güzeli iyi günlerde oturun inşallahannem evde tuttu bir kez 8 9 çeyrek 1 tane de burgu bileziği çalındı ders oldu bir daha tutmuyor evde bankada yatırım yapıyor artık
Seviyorsan git al ve tak benceBizimde bankadaydi dugunlerde falan takiyodum arada, ondan heralde hevesim kaldi
Ben de minimalizmi uygulamaya çalışıyorum kendimin satarken anlamadan bu işe girmiş oldumBen artık kullanmadığım her şeyi satmayı deniyorum.
Evdeki mobilyaları sattım, konsol, gümüşülük vs.
kullanmadığım nescafe fincanları vs.
cam kase, vb.
kıyafet pek satamadım. tercih edilmiyor.
Size de çok geçmiş olsun bizim de gündüz çalındıbizde en az şu zamanın parasıyla 200bine yakın çalınmıştır.
Annemin seti bilezikleri falan vardı. annem alınca iyisinden de alır. Çok üzülmüştük. Güpegündüz oldu.
Fena gaza geldim dedim eşime doğum hediyesi Bilezik istiyorumSeviyorsan git al ve tak bence
Zevk meselesi. Ben de mesela pırlanta tektaş sevmem, yani sevmem değil de aramam. Ama tamtur pırlantada gönlüm var. alırsam bi tane onu alırım. :)
Bilezik çok pahalıya gelir altın çok pahalıFena gaza geldim dedim eşime doğum hediyesi Bilezik istiyorum
Bi yanim da saçmalama Burcu pahalı diyo dur bakalım şubata kadar neler degisirBilezik çok pahalıya gelir altın çok pahalı
Altın şuan düşüşte belki düşerBi yanim da saçmalama Burcu pahalı diyo dur bakalım şubata kadar neler degisir
Valla belli olmuyor ki dediğin gibi bi düşüyor bi cikiyor, uzun vadeli birikim için altın mantıklı, diğer türlü zarar ediliyorAltın şuan düşüşte belki düşer
Kesinlikle uzun vadede yatırım aracıValla belli olmuyor ki dediğin gibi bi düşüyor bi cikiyor, uzun vadeli birikim için altın mantıklı, diğer türlü zarar ediliyor
ben de öyle. Evi boşaltmak istiyorum ama komple birden olsun istiyorum.Ben de minimalizmi uygulamaya çalışıyorum kendimin satarken anlamadan bu işe girmiş oldumkıyafet çok satılmıyor zaten onları gardropsta satıyorum giyiyorum sıkıldıklarımı satıyorum
Danteller çok ucuza gidiyor hiç satma daha iyi inanben de öyle. Evi boşaltmak istiyorum ama komple birden olsun istiyorum.
Kıyafet için bir de gardrops'a bakayım.
Evde dantellerim var. Kullanılmamış.
Onları nasıl satabilirim acaba?