- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.741
okudum çarşıya gidip yiyecek dışında bir şey almadan dönmüşsün.benim için mümkünatı yokkk bunun 10 liraya toka alırımmm gene boş dönmemmmmYa ne güzel ya iyi günlerde giyin ben de bu aralar harcamama hali başladı
Ya su sıra evde cok değişiklik yapmak istiyoruz onları halledelim de ins yapar zaten ya o konuda eşim romantiktir cok şükürsık sık hatırlat evlilik yılları ilerledikçe hiçbirşey almıyorlar takı olarak bilesin.fırsat bu fırsattır
İlk defa boş dönüyorumokudum çarşıya gidip yiyecek dışında bir şey almadan dönmüşsün.benim için mümkünatı yokkk bunun 10 liraya toka alırımmm gene boş dönmemmmm
borsaya gir ekşın orda risk orda adrenalin ordaİlk defa boş dönüyorumbu aralar dolara taktım kafayı Ceycey hayatımda ilk defa döviz yapıyorum çok zevkliymiş
Yok yokkk ona bulaşmayım çevremde çok para kaybeden var ondan bi araba parası kaybeden doluborsaya gir ekşın orda risk orda adrenalin orda
ee ne iş yapalım evden?halı işini de sen kapmışsın tarhana sektörü de sen de.biz ne satacağız?Yok yokkk ona bulaşmayım çevremde çok para kaybeden var ondan bi araba parası kaybeden dolu
Yaaa ne güldürdün beni Ceyceycim Allah iyiliğini versinee ne iş yapalım evden?halı işini de sen kapmışsın tarhana sektörü de sen de.biz ne satacağız?
sen yakında onlardan kazandığın parayla tır alırsınYaaa ne güldürdün beni Ceyceycim Allah iyiliğini versinhalı işi zor zaten boşver sırtla indir bindir
Yok kız bu ara hiç iş yok inan kisen yakında onlardan kazandığın parayla tır alırsın
Kız letgo kargo işine de başladı artık şehirlere de el atıcam inşallah Ankarada çevrende satan olursa haber et fincan bardak satan ve varsasen yakında onlardan kazandığın parayla tır alırsın
öyle tek tek eşya zor olur biz evi toptan kaldıralımm.2. el eşya kralı olalımmKız letgo kargo işine de başladı artık şehirlere de el atıcam inşallah Ankarada çevrende satan olursa haber et fincan bardak satan ve varsaiş ortakları arıcam yakında az kaldı
Olur ya olur Bursada şuan çok yapan var bunu kadın bikaç tane onlardan biri de benöyle tek tek eşya zor olur biz evi toptan kaldıralımm.2. el eşya kralı olalımm
Nasıl cnm anlamadım alıp kendin mi satıyorsun sonra
Evet canım alıyorum satıyorum çevreme ve satış platformlarındaNasıl cnm anlamadım alıp kendin mi satıyorsun sonra
biz evlendik 9 ay sonra ev aldık tüm altınları eve gömdüm pişman değilimAy ben cok takamadim ya hevesleniyorum bazen, evlendik 2 sene sonra ev aldik cok şükür, belki de ondan hevesim kaldı
benim de sattığım şeyler var letgoda ama işine yarar şeyler var mıdır bilmiyorum.Kız letgo kargo işine de başladı artık şehirlere de el atıcam inşallah Ankarada çevrende satan olursa haber et fincan bardak satan ve varsaiş ortakları arıcam yakında az kaldı
Ne tarz şeyler satıyorsun kıyafet mesela hiç alıp satmıyorum kendi dolabımdan yapıyorum o işi sıfıra bulaştım seriler bitmek bilmedi bıraktımbenim de sattığım şeyler var letgoda ama işine yarar şeyler var mıdır bilmiyorum.