- 23 Ocak 2016
- 32.503
- 48.873
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.721
Tamam az seçilen yoldu canım diğe rkitapla karıştırmışım alıcam onları da listemdeDiğer 2 Başucu kitabım
Az seçilen yol
Öfke dansı
Bu ikisini tavsiye ederim
Alışkanlıkların gücü ne yeni başladım ben de
Ay o altınlar harika demi bende diyorum eşime bak eseriyorum haberin olsun diyorumÇarşıya gittim yeme içme dışında birşey almadan geldim kendimi kutluyorumhatta bu aralar dolara takmış durumdayım 20 dolar yaptım gelirken tasarruflu biri olacak mıyım neyim
Birşey alacaktım amann boşver para harcama dedim
Sonra birşey daha baktım aslında çok güzel alsam falan dedim onu da geri bıraktımkapalı çarşıda da altınlara avel avel baktım geldim
Kız sorma bazı kuyumcuların vitrini o ne be dedirten cinstenAy o altınlar harika demi bende diyorum eşime bak eseriyorum haberin olsun diyorum
Valla ben nisanliyken bu kadar sevmiyodum, evlendim resmen altına düşkün oldumKız sorma bazı kuyumcuların vitrini o ne be dedirten cinsten
Yok ben yine sevmiyorum öyle kolları dirseğe kadar falan doldurmak beğenmiyorum sadece vitrinlerin güzelliğine hayranımValla ben nisanliyken bu kadar sevmiyodum, evlendim resmen altına düşkün oldumbide ben Bileziklerimi ev alırken bozdurmak zorunda kaldım galiba ondan da biraz içimde kaldı
Doğru dürüst takmam bile benValla ben nisanliyken bu kadar sevmiyodum, evlendim resmen altına düşkün oldumbide ben Bileziklerimi ev alırken bozdurmak zorunda kaldım galiba ondan da biraz içimde kaldı
Ay ben cok takamadim ya hevesleniyorum bazen, evlendik 2 sene sonra ev aldik cok şükür, belki de ondan hevesim kaldıYok ben yine sevmiyorum öyle kolları dirseğe kadar falan doldurmak beğenmiyorum sadece vitrinlerin güzelliğine hayranım
altın düşmüşken aldırın bir tane.çıkarsa asla almazlar.hamileliği de araya katınnAy ben cok takamadim ya hevesleniyorum bazen, evlendik 2 sene sonra ev aldik cok şükür, belki de ondan hevesim kaldı
Bazen takılıyorum bana doğum hediyesi altın al diyealtın düşmüşken aldırın bir tane.çıkarsa asla almazlar.hamileliği de araya katınn
Olsun ev almışsınız bu devirde altın takılacak gibi de değil olur yine sağlık olsunAy ben cok takamadim ya hevesleniyorum bazen, evlendik 2 sene sonra ev aldik cok şükür, belki de ondan hevesim kaldı
Evet düşmüş bugün çarşıda duydumaltın düşmüşken aldırın bir tane.çıkarsa asla almazlar.hamileliği de araya katınn
Aldır zaten doğum hediyesiBazen takılıyorum bana doğum hediyesi altın al diye
sık sık hatırlat evlilik yılları ilerledikçe hiçbirşey almıyorlar takı olarak bilesin.fırsat bu fırsattırBazen takılıyorum bana doğum hediyesi altın al diye
sıcaktan bayılıyorum onun dışında iyiyim.sen nasılsınn?Evet düşmüş bugün çarşıda duydum
Napıyorsun kız nerelerdesin
Ben 32 yaş doğum günüme de yeni yüzük çıkmış beyaz altın adını unuttum model aklımda bana bundan al doğum günümde diye şimdiden ısmarladımsık sık hatırlat evlilik yılları ilerledikçe hiçbirşey almıyorlar takı olarak bilesin.fırsat bu fırsattır
İyiyim canım nolsun çok sıcak yasıcaktan bayılıyorum onun dışında iyiyim.sen nasılsınn?
biz ekonomik krizdeyiz valla.ama adama giyim çeki verdiler işyerinden afiyetle harcadık kızla.gerekli gereksiz ne varsa aldık bedava yaBen 32 yaş doğum günüme de yeni yüzük çıkmış beyaz altın adını unuttum model aklımda bana bundan al doğum günümde diye şimdiden ısmarladım
Ya ne güzel ya iyi günlerde giyin ben de bu aralar harcamama hali başladıbiz ekonomik krizdeyiz valla.ama adama giyim çeki verdiler işyerinden afiyetle harcadık kızla.gerekli gereksiz ne varsa aldık bedava ya