🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Blacklight ın da profil fotosu değişmiş Gülben Safiye olmuş akşam Masumlar Apartmanı izlemiş belli
Ben bugün izliyorum dün izleyemedim bugün safiye ye çok güldüm yya
Napaym ya artık profil bebek falan koymuyam dedim böyle accık ekşınlı olsun

Valla gerçekten sıkıldım bende artık sürekli bebek bebek kafamı dinlemek istiyorum yoruldum düşünmekten
Sorma bir gün kendime dedimki ben bıktım çocuk mevzusundan düşünmekten
Son denememide yapayım kafa dinlicem biraz... İnşallah aksilik olmassa..
Bebeğim benimle kalırsa farklı tabi.

Sorma bir gün kendime dedimki ben bıktım çocuk mevzusundan düşünmekten
Son denememide yapayım kafa dinlicem biraz... İnşallah aksilik olmassa..
Bebeğim benimle kalırsa farklı tabi.
İnşallah kalır canım benim tüp bebek dimi kaçıncıydı 4 mü 5 mi en son 4 diye hatırlıyordm senin denemeleri İnşallah bu sefer tutunur yavrun

İnşallah kalır canım benim tüp bebek dimi kaçıncıydı 4 mü 5 mi en son 4 diye hatırlıyordm senin denemeleri İnşallah bu sefer tutunur yavrun
4ncuye gecicem.. dondurulmuslarim bitiyor gülüm sora dinlenip gerekirse başka yollar bulucaz.. inşallah son olur meleğim kucağıma gelir.. inşallah sende tez vakitte kalırsın beraber bekleriz ,

4ncuye gecicem.. dondurulmuslarim bitiyor gülüm sora dinlenip gerekirse başka yollar bulucaz.. inşallah son olur meleğim kucağıma gelir.. inşallah sende tez vakitte kalırsın beraber bekleriz ,
İnşallah canım ya dua edecem sana İnşallah tutunur yavrucun sana
Çok yorucu bi süreç ya ben hiç tüp bebek yaptırmadım ona rağmen yorgunum Allah yardımcınız olsun, emeklerinizin karşılığını versin.

Ben daha beklemiyorum ama eşim sürekli kafama sokuyor
Ne kadar oldu canım siz evleneli kafaya sokacak bişey yok ki strese girdikçe daha zor olur bak arkadaşımız 9 seneydi yanlış hatırlamıyorsam 11 kez mi ne düşük yaptı tüp bebekle ikizlere hamile kaldı doğdular şimdi 2 ye kendiliğinden hamile kaldı doğdu o da maşallah

Biz evleneli 2021 Mayıs ayında 7 yıla giricsz
6 senedir uğraşıyoruz ilk gebeligim 5 sene sora oldu işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…