- 23 Ocak 2016
- 32.509
- 48.867
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.401
Hamile kalmışsın demek ki oluyor Allahın izniyle olur vakti saati vardırBiz evleneli 2021 Mayıs ayında 7 yıla giricsz
6 senedir uğraşıyoruz ilk gebeligim 5 sene sora oldu işte :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile kalmışsın demek ki oluyor Allahın izniyle olur vakti saati vardırBiz evleneli 2021 Mayıs ayında 7 yıla giricsz
6 senedir uğraşıyoruz ilk gebeligim 5 sene sora oldu işte :))
Geç gördüm canım ya. Okuyorum yazamay hakim olmuyor bazen. Ama takipteyim seniN Narinkimse beğenilerin geldi canım Günaydın
Sakın ola bunu kimse almasın ben böyle bir tonik görmedim yüzü ferahlatacağı yerde yandı dudak çevrem yüzüm yarın iade edicem almazlarsa da çöpeDayanamadım aldım evdekiler henüz bitmedi bile
Günaydın canım harikasın erkencisin ne güzel bugün burada hava kapalı sündük modundayız yeni kalkıyoruzEki Görüntüle 2720586
Gunaydin..
sabah kalkıp kahve peelingimi yaptım kremlerini surdum..
Abdest aldım.. ve okuyacaklarimi okuyacağım..Eki Görüntüle 2720587
yesilcayimi da yaptım..
Eki Görüntüle 2720589
Günaydın merhaba isminin altındaki yazı çok güzel direkt motive oldum şuan diyetteyim de ben de kilo vermeye çalışıyorumGünaydın selam arkadaşlar
Hava çok güzel biraz sonbahar esinsiti almaya gidicem kahvaltıdan sora..Günaydın canım harikasın erkencisin ne güzel bugün burada hava kapalı sündük modundayız yeni kalkıyoruz
Ay sevindim yaa. Çok zorlamıyorum şahsen teşekkür ediyorum. Kaç kilosun ve boyun kaç?Günaydın merhaba isminin altındaki yazı çok güzel direkt motive oldum şuan diyetteyim de ben de kilo vermeye çalışıyorum
160 67 kiloyum 12 kilo fazlam var 11 şubatta girdim diyete senin ne durumda?Ay sevindim yaa. Çok zorlamıyorum şahsen teşekkür ediyorum. Kaç kilosun ve boyun kaç?
Orası soğumadı mı canım burası çok soğuk dağa kar yağar yakında ay yağsın da kayak yapmaya gidelim inşallahHava çok güzel biraz sonbahar esinsiti almaya gidicem kahvaltıdan sora..