🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Gün akşam vakti..
Kaç gündür çıkamadığım yürüyüşüme çıktım sonunda...
Bugün de bitti öyle böyle...

Eklentiler

• IMG_20201112_175522.jpg
    IMG_20201112_175522.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 33
🎈GÜNAYDIN🎈
Yeni bir güne uyandık çok şükür güzel bir gün bizle olsun. Sabahın sessizliği, günün yeni yeni aydınlanması içimize huzuru doldursun. Hava soğuk olmasa yürüyüşe çıkacağım da şimdilik kalsın. :ıslık:
Tempolu müzik atıp spor yapmaya başladım demek isterdim ama akşam 10bin adım yaptım ayaklarım ağrıyor yapamiycim şuan :KK75:benimkiler de uyuyor eh biraz ben de kestireyim azcık yahu:uykucu:sonra kahvaltı hadi tempo bugün de Cuma Hayırlı Cumalar dualarımızın da kabul olduğu bir gün olmasını can-ı gönülden dilerim. :KK68:

Bugün de verimli geçti diyebilirim. Kitabımı okudum 2.kitabım bitmek üzere darısı 3.kitaba günde 30 sayfa hedefimi yapıyorum. Diyetimi bozmadım biraz da İngilizce çalışacağım birazdan. Bikaç video izledim verimi artırmak adına spor olarak bugün pek bişey yapmadım sporu bi oturtamadım ama 15 dk TV den egzersiz yapsam olacak. Bu sefer diyette kararlıyım 38 beden için ha gayret böyle devam edersem az çok 2 ayda olur düşüncesi bile heyecanlı :KK73:ay ya yapamazsam diye de korku var içimde :110:

X