- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.501
Olsun sağlık olsunEvet bide Eskişehire yakın güzel oluyor normalde oraya gidince giderdik oraya gezmeye ama bu bayram evde yatis
Evet cok güzel gerçekten, atamasını falan oraya isteyen cok kişi oluyor, eskisehire yakın diye, avmsi bile varOlsun sağlık olsun
Tren geçiyor ya ondan orası hoşuma gidiyor
Özdilek avm bile varEvet cok güzel gerçekten, atamasını falan oraya isteyen cok kişi oluyor, eskisehire yakın diye, avmsi bile var
Cok geçmiş olsun cnm valla hastalikla geçmiş sizin bayramEfenim kaç gündür yazamadım yazamadığıma gelecek olursak şöyle ki ;
Bayramın 1.günü kurbanla ve temizlikle uğraştık
Bayramın 2.günü sabahı kızım karın ağrısı istifra soluğu acilde aldık idrar yolu enfeksiyonu
Bayramın 3.günü ben karın ağrısı istifra acile gittik serum aldım sanırım salgın varmış bir doktor arkadaşımız öyle söyledi
Bayramın 4.günü eşim istifra ishal
Durum bu
Çok sağol canım burada salgın var aynı şekilde annemin karşı komşusu 3 çocuğu yaşları 5 4 2 onlar da atlattılar kız kardeşim de ateşlendi korona testi yaptılar negatif çıktı eltimin oğlu o da görevden geldi o da aynı şekilde ishal kusma salgın var sanırımCok geçmiş olsun cnm valla hastalikla geçmiş sizin bayram
Sen nasılsın bebiş nasıl köye gittin mi?Cok geçmiş olsun cnm valla hastalikla geçmiş sizin bayram
Evet cnm babamin mezarına gittim, sonra Bozüyük e geçtim, aman allahım hava bi harika üşüyorum ve yorganla yatıyorum acaip mutluyumSen nasılsın bebiş nasıl köye gittin mi?
Çok geçmiş olsun canım. Benim kızım da mide bulantısını yaşadı bayramda. Allah şifalar versin.Efenim kaç gündür yazamadım yazamadığıma gelecek olursak şöyle ki ;
Bayramın 1.günü kurbanla ve temizlikle uğraştık
Bayramın 2.günü sabahı kızım karın ağrısı istifra soluğu acilde aldık idrar yolu enfeksiyonu
Bayramın 3.günü ben karın ağrısı istifra acile gittik serum aldım sanırım salgın varmış bir doktor arkadaşımız öyle söyledi
Bayramın 4.günü eşim istifra ishal
Durum bu
Amin canım size de çok geçmiş olsun havalardan sanırım aşırı sıcak oldu yaÇok geçmiş olsun canım. Benim kızım da mide bulantısını yaşadı bayramda. Allah şifalar versin.
Ettiğin dualar ruhuna ulaşsın canım sevindimEvet cnm babamin mezarına gittim, sonra Bozüyük e geçtim, aman allahım hava bi harika üşüyorum ve yorganla yatıyorum acaip mutluyum
Amin ins, rabbim size de şifa versin inş.. Öyleymiş evet ama yine geliyormuş sıcaklar malesef..Ettiğin dualar ruhuna ulaşsın canım sevindim
Evet o taraflar öyle serin Bursaya gelince vay be köyün sıcağı neymiş ki dedim ama burası da serinledi güzel esiyor
Çok sağol canım benim. Aynen öyle çok sıcaktı buralar da.Amin canım size de çok geçmiş olsun havalardan sanırım aşırı sıcak oldu ya
Yaa bu kadar olur ben de sana bugün etkinlik sosyal medyana mesaj attım görmedin mi
Sağol canım ne güzel serinledi balkonayım esiyor şimdi köyden gelince evi serinletmek için klimayı 20 ye ayarladık büyük ihtimal o çarptı biziAmin ins, rabbim size de şifa versin inş.. Öyleymiş evet ama yine geliyormuş sıcaklar malesef..
Sel sizin oraya gelmedi dimi canımÇok sağol canım benim. Aynen öyle çok sıcaktı buralar da.