- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.461
Benimde amacım o, herşey yicemAz kalmış canım 12 haftadan sonra azalıyor onlar sonra da bir yiyorsun bir yiyorsun sormason ay 2 günde bir kalıp peynir bitiriyordum
Kahve olan şekerli oluyor biraz ama tahin helvası çok güzel ve Bursada öyle doğru dürüst yapan görmedim desem yeridirPazaryeri helvasi bi başka ya çok şekerli oluyor ben çok şekerli diye sevmiyorumbozayı çok severım
Ben 5 aya yakın istifra ettim hatta kilo bile verdim sonra bir aldım doğuma giderken 80 dimBenimde amacım o, herşey yicembianda kilo alicam kesin doktorum da inanılmaz karşı kiloya ya alma cok diyor hep
Toplam kac kilo aldın peki? Ben 1 kilo verdim şimdilikBen 5 aya yakın istifra ettim hatta kilo bile verdim sonra bir aldım doğuma giderken 80 dim
25 28 arasıydı ben son ay 2 saatte bir yemek yiyordum gece yatarken 2 de yiyordum sabah 6 da öyle bir acıkıyordum ki öyle böyle değil 2 günde 1 kalıp peyniri ekmekle yediğimi bilirim ama ilk haftalar vermiştim 2 kez hastanede yattımToplam kac kilo aldın peki? Ben 1 kilo verdim şimdilik
Demek iştah baya artıyor, normalde olsa insan tutar kendini ama hamileyken zor olur ya25 28 arasıydı ben son ay 2 saatte bir yemek yiyordum gece yatarken 2 de yiyordum sabah 6 da öyle bir acıkıyordum ki öyle böyle değil 2 günde 1 kalıp peyniri ekmekle yediğimi bilirim ama ilk haftalar vermiştim 2 kez hastanede yattım
Evet benim baya açılmıştıDemek iştah baya artıyor, normalde olsa insan tutar kendini ama hamileyken zor olur ya
Ben hamileyken pilav makarna tatlı çikolata ekmek tuz şeker un felan hiç yemedim aynı zamanda hipertansiyon çıkıyordu yedigimdeDemek iştah baya artıyor, normalde olsa insan tutar kendini ama hamileyken zor olur ya
Ne güzel sağlıklı beslenmissin, ben şimdi bile makarna ve ekmek yiyorum bastırıyor biraz bulantimiBen hamileyken pilav makarna tatlı çikolata ekmek tuz şeker un felan hiç yemedim aynı zamanda hipertansiyon çıkıyordu yedigimde
Bide iğne oluyordum o yüzden hiç kilo almadımikinci bebeğime aşırı önlem aldım herşey kontrol altında beslendim
Dikkat edin evet hamileyken beslendiğim gibi şimdi sağlıklı beslenemiyorumNe güzel sağlıklı beslenmissin, ben şimdi bile makarna ve ekmek yiyorum bastırıyor biraz bulantimi
Ne kadarlıkti kıyamam Rabbim sabırlar versinİlk bebeğime bende ellerim ayaklarım öyle ödem vardi ki sis içinseydim
Patlatacak gibiydim tuz yedim evetsonra bebeğimin eşi ayırdı preeklampsi geçirdim ondan kaybettim
32 haftalıktı canım 7 sene olacak Ağustos 30 undaNe kadarlıkti kıyamam Rabbim sabırlar versin
Ya kiyamam kocamanmis32 haftalıktı canım 7 sene olacak Ağustos 30 unda
Seni gördükçe ev isi yapasım geliyorÇilek reçeli yapıldı kavanozlara kondu 6 7 kavanoz oldu
Buranın camları silindi
Eşyalarımız toplandı
Şimdi Bursa'ya dönme zamanı orada da camlarımı silmem gerekiyor çünkü leşşş
Kurbanımızı da aldık çok şükür
Normalde ben de öyleyim Bursada yatıp gezip duruyorum ama buranın havasından mıdır nedir bak inan evin tepesine çıkıp çay içemedim sadece evin önünde içebildim akşam 12 ydi biz daha iş yapıyorduk eşimleSeni gördükçe ev isi yapasım geliyorama tek yaptığım yatmak arada sıcaktan oda değiştiriyorum tek hareketim bu he bide Habire wcye kalkıyorum
Cennette kavuşacaksınız inşallah Allah sabır versin çok zor birşey Allah evlat acısı yaşatmasın bir daha sana kimseye32 haftalıktı canım 7 sene olacak Ağustos 30 unda