- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.521
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp kalbe karşı senin de bayramın mübarek olsun görmedim çünkü telefonum bozuldu. Hesabımın şifresini unuttuğum için giremedim uzun süredir . Sen de aklımdasin uzun süredir. Mutluluk tuzağı bitmek üzere sürekli seni andim okurken. Gerçekten güzel bir kitap akıcı pratik, teşekkürler önerdiği içinYaa bu kadar olur ben de sana bugün etkinlik sosyal medyana mesaj attım görmedin mi Hoşgeldin canım bayramda mesaj atmaya fırsatım olmadı bugün tebrikledim bayramını
Adını çok sevdim, hemen listeme ekliyorumMikan cım bir yeni kitap keşfettim az önce okuyordum ama şu tlfnu aldım elime yine harika birşey çok satanlarda gördüm kapağa aşık oldum aldım nasıl muazzam anlatamam bazı sayfaları çekip atarım canım
Yok canım gelmedi şükür. Rize yi Artvin i fena vurdu ama. Allah yardımcıları olsun.Sel sizin oraya gelmedi dimi canım
Evet canım kalp kalbe karşı burada N Narinkimse arkadaşımla da öyle oluyor ben ona msj atacakken o atıyorKalp kalbe karşı senin de bayramın mübarek olsun görmedim çünkü telefonum bozuldu. Hesabımın şifresini unuttuğum için giremedim uzun süredir . Sen de aklımdasin uzun süredir. Mutluluk tuzağı bitmek üzere sürekli seni andim okurken. Gerçekten güzel bir kitap akıcı pratik, teşekkürler önerdiği için
Amin canım amin doğanın dengesi bozuldu sankiYok canım gelmedi şükür. Rize yi Artvin i fena vurdu ama. Allah yardımcıları olsun.
Hani seninle dijital detoks yaptık ya akşam ve sabah telefonu açma konusunda geçen tlfnumda 1 hafta kadar uyguladım sonra hopp yine aynı ama eskisine nazaran biraz daha kitaba ağırlık veriyorum şuan elimdeki yaırm kitap sayısı 10 olmuşKalp kalbe karşı senin de bayramın mübarek olsun görmedim çünkü telefonum bozuldu. Hesabımın şifresini unuttuğum için giremedim uzun süredir . Sen de aklımdasin uzun süredir. Mutluluk tuzağı bitmek üzere sürekli seni andim okurken. Gerçekten güzel bir kitap akıcı pratik, teşekkürler önerdiği için
Benim için çok iyi bir dijital detoks oldu bu süreç inşallah devam ettiririm. Beraber devam edelimHani seninle dijital detoks yaptık ya akşam ve sabah telefonu açma konusunda geçen tlfnumda 1 hafta kadar uyguladım sonra hopp yine aynı ama eskisine nazaran biraz daha kitaba ağırlık veriyorum şuan elimdeki yaırm kitap sayısı 10 olmuş
Edelim canım yine saat kotası koyalım mı mesela ben geçen akşam 10 sabah 9 yapmıştım nasıl yapalım günlük tlf saat dilimim ise 3 saatti çok iyi gelmişti o uyguladığım haftaBenim için çok iyi bir dijital detoks oldu bu süreç inşallah devam ettiririm. Beraber devam edelim
Güzelmiş bu sabah 9 akşam 10 bence bunu deneyelim. Bugün başlayalım ok mi?Edelim canım yine saat kotası koyalım mı mesela ben geçen akşam 10 sabah 9 yapmıştım nasıl yapalım günlük tlf saat dilimim ise 3 saatti çok iyi gelmişti o uyguladığım hafta
Tamam olur akşam 10 sabah 9☺Güzelmiş bu sabah 9 akşam 10 bence bunu deneyelim. Bugün başlayalım ok mi?
kitap okusaydin niloyacim ben uydum, elim defalarca gitti sonra usulca geri bıraktım. Bugün için sana güveniyorumMikan cım bugün uyamadım özür diliyorum gece uyuyamadım telefonla oyalandım
Çok haklısın canım seni tebrik ediyorum bu akşam söz veriyorum dün çok az kitap okudum 50 sayfa hedefine bir türlü ulaşamıyorumkitap okusaydin niloyacim ben uydum, elim defalarca gitti sonra usulca geri bıraktım. Bugün için sana güveniyorum
Sen hangi kitabı okuyorsun şuan?kitap okusaydin niloyacim ben uydum, elim defalarca gitti sonra usulca geri bıraktım. Bugün için sana güveniyorum
50 sayfa hedef koysam ben de okuyamam, cok fazlaÇok haklısın canım seni tebrik ediyorum bu akşam söz veriyorum dün çok az kitap okudum 50 sayfa hedefine bir türlü ulaşamıyorum
Aslında fazla değil canım 25 e kadar çıktım ama50 sayfa hedef koysam ben de okuyamam, cok fazla