- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.481
Benimde yapasım var şekerleme ama valla cok sıcak uyuyamıyorum yaNormalde ben de öyleyim Bursada yatıp gezip duruyorum ama buranın havasından mıdır nedir bak inan evin tepesine çıkıp çay içemedim sadece evin önünde içebildim akşam 12 ydi biz daha iş yapıyorduk eşimlegündüz 1 saat şekerleme yaptık ama
Evet çok sıcak ama zamanı şuanda ekinler için bu sıcaklar da lazımBenimde yapasım var şekerleme ama valla cok sıcak uyuyamıyorum ya
Aminnn inşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağına aldırsın olmayanlara da nasip etsin evladı olanlarada hayırlı güzel ömürler nasip etsin inşallah@Migim
burcusami
@Nihal Shibuya
Cookiie
Allahım hepinize sağlıkla kucaklarınıza alıp yavrularınızı büyütmek nasip etsin inşallah sizin nezdinizde isteyen herkesin olanların da Rabbim tüm kötülüklerden korusun.
Canımmmm, Amin hayatım.@Migim
burcusami
@Nihal Shibuya
Cookiie
Allahım hepinize sağlıkla kucaklarınıza alıp yavrularınızı büyütmek nasip etsin inşallah sizin nezdinizde isteyen herkesin olanların da Rabbim tüm kötülüklerden korusun.
Bunların hiçbirini yapmadım. Yapamadım. Duş alıp koltuğa tam uzanmıştım ki bir telefon geldi ve biz çıktık eve girişimiz 10 du biraz yorucu bir akşamdı. Yaptığım tek şey çamaşırları asmak oldu. Hayat plan yapmaya gelmiyor onu anladım.Şimdi eve dönünce ki planlarım ;
İlk iş çiçekler sulanacak
Camlar silinecek
Akşam yemeği hazırlanacak
Ev süpürülüp silinecek
Tarhanalar kilolara ayrılıp poşetlenecek
Bakalım bunların hepsini yapabilecek miyim
Camlar silinmediBugünki işlerimi ikiye ayırdım
Gündüz ve akşam olmak üzere yapmak istediklerimi sıralayım
Ev süpürüldü silindi
Mobilyaların tozu alındı
Çamaşırlar toplandı dürüldü
Mutfak toplandı bulaşık makinası çalıştırıldı
Yemek yapılacak
Akşam yapmak istediğim işler :
Camlar silinecek
Balkon yıkanacak
Oy kıyamamBugünki işlerimi ikiye ayırdım
Gündüz ve akşam olmak üzere yapmak istediklerimi sıralayım
Ev süpürüldü silindi
Mobilyaların tozu alındı
Çamaşırlar toplandı dürüldü
Mutfak toplandı bulaşık makinası çalıştırıldı
Yemek yapılacak
Akşam yapmak istediğim işler :
Camlar silinecek
Balkon yıkanacak
İyi bayramlarOy kıyamamboşver cnm ya o camları silmek bana da cok zor geliyor ya balkon gene iyi de, bide cam balkonum var benim ömre bedel iyi bayramlar
Merdivenler teras yıkandı fırçalandıBugün kurbanla uğraşıldı şimdi biraz şekerleme yapma zamanı yorulmuşum
Perşembe cnm, dediğin gibi anca et işleri hallolur, valla uyudu eşim daha kimseye gidemedik bileİyi bayramlar
Köye hangi gün gidiyorsun bakalım?
Benim eşim de uyudu 1 saatPerşembe cnm, dediğin gibi anca et işleri hallolur, valla uyudu eşim daha kimseye gidemedik bile
Benim hic niyetim yok ya hem virüs hem bulantilarim var, bugün kaynanama yarın cok sevdiğim bi ablama, öbür gün babamin mezarına ordan annemin evine,Benim eşim de uyudu 1 saat
Biz de yarın gidicez inşallah nasipse bu bayram yine pek kimseye gitmicez en yakınlara gideriz yeterli
Evet biliyorum Bozüyük baya büyük güzel de bir ilçe Pazaryeri gibi değilBenim hic niyetim yok ya hem virüs hem bulantilarim var, bugün kaynanama yarın cok sevdiğim bi ablama, öbür gün babamin mezarına ordan annemin evine,bilirsin Bozüyük u orda evi var annemin mis gibi esiyor valla
Evet bide Eskişehire yakın güzel oluyor normalde oraya gidince giderdik oraya gezmeye ama bu bayram evde yatisEvet biliyorum Bozüyük baya büyük güzel de bir ilçe Pazaryeri gibi değil