- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.261
Aynen ya benim annem de oyle, rahmetli babacım da derdi anneme sen hic macir gibi değilsinGörümcem manavlarda evli macır tarhanasını unutmuş ben de manav tarhanasını unuttum annem yapınca veriyorgittiğin yere uymak bu olsa gerek
Eşim macır ama ben macır gibiyim eşim eli sıkı değildir ben sıkıyımdır aslında çok sıkı da değil de harcayacağımı harcarım da eşim gibi değilim o birşeyi beğenirse paraya acımaz alır ben öyle değilim alamamAynen ya benim annem de oyle, rahmetli babacım da derdi anneme sen hic macir gibi değilsinmacirlar biraz cimri olur bizim oralarda Allah biliyor ya teyzelerim benim öyle biraz ama annem maş eli acaip açık, babam derdi tam manavsin, bu arada okuyanlar dicek bunlar ne diyor macir manav
En iyisi seninkiEşim macır ama ben macır gibiyim eşim eli sıkı değildir ben sıkıyımdır aslında çok sıkı da değil de harcayacağımı harcarım da eşim gibi değilim o birşeyi beğenirse paraya acımaz alır ben öyle değilim alamamokuyanlar anlamaz mı bizim Bursada macır de herkes anlar
Yok kız ben macır değilim ki manavım hem de dibine kadarEn iyisi seninkivalla ben bi kac kez manavim demiştim aa ne satıyorsun diye sormuşlardi
Bende azcik macır damari var cimriyimYok kız ben macır değilim ki manavım hem de dibine kadar
İşte tam biz öyleyiz yedirme konusunda misafire aynen tarif ettiğin gibiBende azcik macır damari var cimriyimama severim manavlari da ya cok elleri acik oluyor, bi yandan da kötü her Gittiğimiz yerde yemek koyuyorlar bayramlarda yemezsek küsüyorlar annemlerin tarafi da baklava sarma tamam
Ah özledim şimdi bayramları, miğde bulantilarim yoğun bu bayram gitmeyiz bi yere..İşte tam biz öyleyiz yedirme konusunda misafire aynen tarif ettiğin gibihele bayramlarda cevizli lokum baklava sarma pasta
Geçer canım bu günler de geçer sağlıklı olsun da minikAh özledim şimdi bayramları, miğde bulantilarim yoğun bu bayram gitmeyiz bi yere..
Sana birşey diyeyim mi gönüller birmiş az önce seni etiketledim süt mesajımdaNiloyatospikk
Niloyamm nasılsın napıyorsunn. Bu ara hiç yazamıyorum buralara siteye girsemde öyle bakınıp geri çıkıyorum hiç enerjim yok bir ara gitmiştin geri geldin tarhanaların beni benden aldı ellerine sağlıkk
Bendee şimdi gördüm yaaa gerçektennn aynı anda olduSana birşey diyeyim mi gönüller birmiş az önce seni etiketledim süt mesajımda
Sen yazmasan da ben seni takip ediyorum canımNiloyatospikk
Niloyamm nasılsın napıyorsunn. Bu ara hiç yazamıyorum buralara siteye girsemde öyle bakınıp geri çıkıyorum hiç enerjim yok bir ara gitmiştin geri geldin tarhanaların beni benden aldı ellerine sağlıkk
Bende seni takip ediyorumSen yazmasan da ben seni takip ediyorum canımbebeğinin durumunu da takip ediyorum canım doktorun dediğini yazmışsın okurken ben de korktum biliyor musun
Dinlen canım bol bol lekelenme oluyor ilk 12 hafta ağır birşey kaldırma bir yerlere uzanma kuzenimin kanaması bile oldu ama bebek iyi birşey olmamış doktor yat dinlen demişti inşallah sağlıkla gelsin bebiş canımBende seni takip ediyorumCuma günü öyle bir şey yaşadım canım ama bakalım daha erkendi diye umuyorum zayıf zayıf var ama biraz daha büyüsün dedi önümüzdeki cuma tekrar gidicez. Biraz lekelenmelerim oluyor o yüzden hep yatıyorum ilaç kullanıyorum o ilaçta beni çok fena yapıyor kolum kanadım kalkmıyor valla
Gittiğimde benimde iyiydi canım ama dinlen dedi malesef çok yakınım 2 düğün oldu bulunmak zorunda kaldım onlara gittim. Farketttimki arabaya binince daha çok oldu ama artık dinleniyorum çok şükğr atlattık onları da. Az az açık kahverengi oluyor benimde devamlı değil ama günde bir kere mutlaka geliyor 4 gündür falan doktorumda normal dedi. Cuma bir kalp atışını duysak rahatlıcaz inşallahDinlen canım bol bol lekelenme oluyor ilk 12 hafta ağır birşey kaldırma bir yerlere uzanma kuzenimin kanaması bile oldu ama bebek iyi birşey olmamış doktor yat dinlen demişti inşallah sağlıkla gelsin bebiş canım