- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.041
İnşallah niloşum çok teşekkür ederim çok ihtiyacım vAr duaya. Pazartesi 183 çıktı değerim çarşamba 325. Tam 2 kat artış olmadı kızlar iyi çok güzel deselerde içimi bir türlü rahat ettiremiyorumAyy inşallah canım dua edicem canım ben de Allah sağlıkla nasip etsin inşallah canımmmmm nasıl sevindim
Aa hadi inşAllah güzel haberini alırız canımYaa var ama kanla takip aşamasındayım dün biraz istenilen kadar yükselme olmadı ama farklı laboratuvarlarda yaptırmıştım doktorum farklı yerlerde oynama olur 2 gün sonra aynı yerde birdaha yaptır dedi ama yaptırmıcam çok stres oluyorum kan olayın da haftaya direk doktora gidicem sağlıklıysa gözükür artık
Yok artış gayet iyi ayyy dua edicem canım ben de nasıl sevindim anlatamam sanaİnşallah niloşum çok teşekkür ederim çok ihtiyacım vAr duaya. Pazartesi 183 çıktı değerim çarşamba 325. Tam 2 kat artış olmadı kızlar iyi çok güzel deselerde içimi bir türlü rahat ettiremiyorum
Çok teşekkür ederim nihalimm inşallahAa hadi inşAllah güzel haberini alırız canım
İyimi gerçekten yaa farklı laboratuvar olduğundan biraz umut ediyorum. Bakalım çarşambaya randevu aldımm direk birdaha kan vermicem o gün stresten tansiyonum yüksek çıktı heralde doktor 1 hafta tansiyon takibine başladı bak bugün normal tamsiyonum. Çok stres yapoyor kan işi bana bırakcam sağlıklıysa da sağlıksızda Allahtan yaşayıp görücem inşallahYok artış gayet iyi ayyy dua edicem canım ben de nasıl sevindim anlatamam sana
Hamile kalman bile çok iyi birşey bence yeterli bir artışÇok teşekkür ederim nihalimm inşallah
İyimi gerçekten yaa farklı laboratuvar olduğundan biraz umut ediyorum. Bakalım çarşambaya randevu aldımm direk birdaha kan vermicem o gün stresten tansiyonum yüksek çıktı heralde doktor 1 hafta tansiyon takibine başladı bak bugün normal tamsiyonum. Çok stres yapoyor kan işi bana bırakcam sağlıklıysa da sağlıksızda Allahtan yaşayıp görücem inşallah
Ah ah 3. Hamileliğim niloşumda ilk ikisi bu düzensiz artıştan düşürmek zorunda kalmıştıkHamile kalman bile çok iyi birşey bence yeterli bir artış
Hamile kalıyor olman da iyi birşey canım inşallah bu sefer olsun evde eteğini çekelesin beni arkadaşlara götür diyeAh ah 3. Hamileliğim niloşumda ilk ikisi bu düzensiz artıştan düşürmek zorunda kalmıştıkondan bu korkum ama tabi onlarda bu kadar artış hiç görmemiştim hayırlısı Allahtan artık tek dileğim emeklerimiz boşa çıkmasın
Doktor yarından için ver dedi ama vermicem. Dediğğm gibi çok stres yapıyor kan bana çarşambaya doktor randevusu aldım gidicem artık ultrasonda görürse görür göremezse veririrm birdaha kanHamile kalıyor olman da iyi birşey canım inşallah bu sefer olsun evde eteğini çekelesin beni arkadaşlara götür diyeartış kötü değil ki bir daha ne zaman kan vereceksin
Kese hemen gözükmez ama senin çok yeni bir gebelik alttan o makinayla bakarsa ancak görebilir ama onu da şuan yaptırmaDoktor yarından için ver dedi ama vermicem. Dediğğm gibi çok stres yapıyor kan bana çarşambaya doktor randevusu aldım gidicem artık ultrasonda görürse görür göremezse veririrm birdaha kan
Dün 325ti değer. Eğer sağlıklı artışlar olursa çarşambaya görünür diye hesapladım 1500 3000 lerde görünüyor diye söylüyorlar amaKese hemen gözükmez ama senin çok yeni bir gebelik alttan o makinayla bakarsa ancak görebilir ama onu da şuan yaptırma
Haftaya çarşamba evet o zaman baya artış olmuş olurDün 325ti değer. Eğer sağlıklı artışlar olursa çarşambaya görünür diye hesapladım 1500 3000 lerde görünüyor diye söylüyorlar ama
İnşallahhHaftaya çarşamba evet o zaman baya artış olmuş olur
Kese vajinal ultrasondan 5. Haftada görünüyor Mimariyecim.Doktor yarından için ver dedi ama vermicem. Dediğğm gibi çok stres yapıyor kan bana çarşambaya doktor randevusu aldım gidicem artık ultrasonda görürse görür göremezse veririrm birdaha kan
Ah inşallah niloyam
Yaaa topiğimizin hamarat eniştesi
Şuan son adetime göre 4+4 üm Nihalim çarşamba günü 5+3 olucam. Tabi bunlar Ultrasonda değişiyor galiba bu hafta olayları. Hayırlısı inşallah gözükür. Sen kan takibi yapmışmıudın sence normalmi artışım. İlk kan 183 ikinci kan 2 güm sonra 325Kese vajinal ultrasondan 5. Haftada görünüyor Mimariyecim.
Canım son adete göre öyle gözüküyor ama geç döllenme olduysa 3 + da olabilirsin bence yeni bir gebelik ultrasonda henüz gözükmeyebilir istersen yarın sağlık ocağında bi baktır e nabızdan bakarsın sonucunaŞuan son adetime göre 4+4 üm Nihalim çarşamba günü 5+3 olucam. Tabi bunlar Ultrasonda değişiyor galiba bu hafta olayları. Hayırlısı inşallah gözükür. Sen kan takibi yapmışmıudın sence normalmi artışım. İlk kan 183 ikinci kan 2 güm sonra 325farklı laboratuvarlarda verdim
Evet işte ultrasonlarda değişiyor hep o hafta olayları. Yok niloşum bu sefer yemin ettim Aksi bir durum olmazsa vermicem. Zaren yarın versem sonuç pazartesi çıkar. Çarşamba randevum var. Pazartesiye kadar öğrenemediğim sonucu vermeye gerek yokCanım son adete göre öyle gözüküyor ama geç döllenme olduysa 3 + da olabilirsin bence yeni bir gebelik ultrasonda henüz gözükmeyebilir istersen yarın sağlık ocağında bi baktır e nabızdan bakarsın sonucuna
E nabızdan öğreniliyor canım ya neden yemin ettin yarın ne güzel ölçtürürdün inşallah dua edelim bol bol yarın Cuma bak inşallah canım hayırlısı diyelim yine de Rabbim daha iyi bilir sağlıkla gelsin inşallahEvet işte ultrasonlarda değişiyor hep o hafta olayları. Yok niloşum bu sefer yemin ettim Aksi bir durum olmazsa vermicem. Zaren yarın versem sonuç pazartesi çıkar. Çarşamba randevum var. Pazartesiye kadar öğrenemediğim sonucu vermeye gerek yok