- 23 Ocak 2016
- 32.533
- 48.869
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.001
Ciddi misinNiloya Didim’den tam zamanında dönmüşsün. Sel kıyamet olmuş.Aydın’da sel böyle geldi
Aydın’da şiddetli yağış sele yol açtı. Derenin taşması sonucu araçlar sürüklendi, çok sayıda ev su altında kaldı. Efeler, Köşk, Sultanhisar ve Nazilli ilçelerinde ekili alanlar zarar gördü. AFAD ekipleri bölgede hasar tespit çalışması başlattı.www.ntv.com.tr
Ama otel civarında değil sanırım Efeler bölgesini söylüyorNiloya Didim’den tam zamanında dönmüşsün. Sel kıyamet olmuş.Aydın’da sel böyle geldi
Aydın’da şiddetli yağış sele yol açtı. Derenin taşması sonucu araçlar sürüklendi, çok sayıda ev su altında kaldı. Efeler, Köşk, Sultanhisar ve Nazilli ilçelerinde ekili alanlar zarar gördü. AFAD ekipleri bölgede hasar tespit çalışması başlattı.www.ntv.com.tr
Allahım korusun herkesi ya sel deprem tabiatın düzeni bozulduNiloya Didim’den tam zamanında dönmüşsün. Sel kıyamet olmuş.Aydın’da sel böyle geldi
Evet Niloya. Civar bölgelerde olmuş. Didim’de en azından yağış almıştır. Sen çok iyi zamanda dönmüşsün. Yaz ortasında sel. Gerçekten tabiatın dengesi bozulduAma otel civarında değil sanırım Efeler bölgesini söylüyor
Allahım afetinden korusun Marmara Denizi de neydi adı unuttum birşeyle kaplandı ya temizlenmeye çalışılıyor doğanın dengesi şaştı insanoğlu doğayı ne hale getirdiEvet Niloya. Civar bölgelerde olmuş. Didim’de en azından yağış almıştır. Sen çok iyi zamanda dönmüşsün. Yaz ortasında sel. Gerçekten tabiatın dengesi bozuldu
Müsilaj niloyacım. Ona maruz kalırsan cildinde bayağı hastalık yapıyormuş.Allahım afetinden korusun Marmara Denizi de neydi adı unuttum birşeyle kaplandı ya temizlenmeye çalışılıyor doğanın dengesi şaştı insanoğlu doğayı ne hale getirdi
Evet müsilajdıMüsilaj niloyacım. Ona maruz kalırsan cildinde bayağı hastalık yapıyormuş.
Eşim de balıkta bugün gelin yiyelimBugün çok verimli bir gün geçiriyorum.Günlerden sonra dışarı çıkabildim. Metroya geldim, balık aldık. Biz sarıkanat aldık. 3 tane 1 kg 60 tl. Gezerken bir kere kusma tehlikesi atlattım. O kadar
Muhtemelen hiçWayyy
Kaç tane tutacak acaba?
Kafamı çıkarmadım evden. Harcamam sayıyla 0 yazıyla sıfır tlBugünki harcamalarım
Süt 15 TL
Market 46.75 TL
Toplam harcama 61.75 TL
Kumbaraya atılan 25 TL
Kızı çıkarıyorum canım durmuyor dün çıkarmamıştım ama dikkatli harcıyorum artıkKafamı çıkarmadım evden. Harcamam sayıyla 0 yazıyla sıfır tl
Ben çıkarsam toptan harcarım. En iyisi hiç çıkmamak. Zaten benzinim bitmişşş hava da yağışlı ne işim var dışardaKızı çıkarıyorum canım durmuyor dün çıkarmamıştım ama dikkatli harcıyorum artık
MaşAllah Niloyacım.
1 hafta yetse iyiMaşAllah Niloyacım.Helal olsun enişteye 1 hafta yeter bu.
Izgara mı yaptın?