- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.021
Bugün burada hava iyiydi de yarın yağışlıymış sanırımBen çıkarsam toptan harcarım. En iyisi hiç çıkmamak. Zaten benzinim bitmişşş hava da yağışlı ne işim var dışarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün burada hava iyiydi de yarın yağışlıymış sanırımBen çıkarsam toptan harcarım. En iyisi hiç çıkmamak. Zaten benzinim bitmişşş hava da yağışlı ne işim var dışarda
Gezmeye mi iş için mi gidecek Niloya? Allah kavuştursun@Nihal Shibuya enişteye baya gider demiştin dimi bugün Çanakkaleye gidiyor
Yok canım iş değil balık için kampaGezmeye mi iş için mi gidecek Niloya? Allah kavuştursun
Arada bir özlem iyidir. Bizde eşimle korona başlayalıdan beri sürekli dip dibeyiz. Bu sezon Türkbükü’nden iş teklifi geldi. Bu seferde hamilesin, aklım sende kalır diye gitmedi
Valla helal olsun. Ne kadar tutkulu hobisineYok canım iş değil balık için kampa
Sağol canım ben de sana anlık resim atayımValla helal olsun. Ne kadar tutkulu hobisine
sen böyle bitki, çiçek seviyorsun diye senin için çektim
Süpersin Niloya. Allah bereket versinBugün bir satış daha gerçekleştirdim çok şükür bereketli günlerdeyim
Amin canım çok sağolSüpersin Niloya. Allah bereket versin
Hayda. Daha geçen gün akıllandık, banlanmıyoruz, profile takılıyoruz diye sevinç gösterleri yapıyorduk.C ceycey0406 banlanmış bdvde gezmesene be kuzum geziyorsan da dikkatli yaz
Teşekkür ederiz CKbeautyandsheer verimli bir günün ardından akşam yemeği öncesi dinlenmeceler.Verimli hanımlar nasılsınız? keyifler nasıl?
İŞten çıkışa hazırlanıyorum. Daha gidip akşam yemeği için hazırlık yapacağımTeşekkür ederiz CKbeautyandsheer verimli bir günün ardından akşam yemeği öncesi dinlenmeceler.
Sen nasılsın?
Aaaaaa ohaaaaa resmenn ben kaçırmışım bunuu çok özür dilerim niloşumm. Bu ara kendi topiğim hareketlendi baya. Anca oraya yetişebildim. Birde telefondan uzaklaşma kararı aldım akşamlarıpek girmiyorum.Cookiie m nerelerdesin huuubir sürü iş yapıyorum sen neler yapıyorsun?
Ciddi misinnnnn bebek mi varAaaaaa ohaaaaa resmenn ben kaçırmışım bunuu çok özür dilerim niloşumm. Bu ara kendi topiğim hareketlendi baya. Anca oraya yetişebildim. Birde telefondan uzaklaşma kararı aldım akşamlarıpek girmiyorum.
eeee birde azcık güzel olay oldu şimdilik daha çok yenicik minicik gebeliğim oldu takip ediyorum henüz
Sen neler yapıyorsun
Banlar sıfırlanmış ya kısa sürer sanırımHayda. Daha geçen gün akıllandık, banlanmıyoruz, profile takılıyoruz diye sevinç gösterleri yapıyorduk.
En son aşı konusunda gördüm ceycey’i. Orda sarı kart gördü heralde
kısa sürse bari
İyi keyfimiz çok şükür sizinkiler nasıl efenimVerimli hanımlar nasılsınız? keyifler nasıl?
Yaa var ama kanla takip aşamasındayım dün biraz istenilen kadar yükselme olmadı ama farklı laboratuvarlarda yaptırmıştım doktorum farklı yerlerde oynama olur 2 gün sonra aynı yerde birdaha yaptır dedi ama yaptırmıcam çok stres oluyorum kan olayın da haftaya direk doktora gidicem sağlıklıysa gözükür artıkCiddi misinnnnn bebek mi var
Ayy inşallah canım dua edicem canım ben de Allah sağlıkla nasip etsin inşallah canımmmmm nasıl sevindimYaa var ama kanla takip aşamasındayım dün biraz istenilen kadar yükselme olmadı ama farklı laboratuvarlarda yaptırmıştım doktorum farklı yerlerde oynama olur 2 gün sonra aynı yerde birdaha yaptır dedi ama yaptırmıcam çok stres oluyorum kan olayın da haftaya direk doktora gidicem sağlıklıysa gözükür artık