- 17 Mart 2021
- 7.423
- 24.549
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.061
Evet canım. Yaptım. Ben eczaneden teste yapmıştım. Onda da pozitif çıkmıştı. Beta hcg Normal 2 kat artmalı. Ben 37 ile başladım.Şuan son adetime göre 4+4 üm Nihalim çarşamba günü 5+3 olucam. Tabi bunlar Ultrasonda değişiyor galiba bu hafta olayları. Hayırlısı inşallah gözükür. Sen kan takibi yapmışmıudın sence normalmi artışım. İlk kan 183 ikinci kan 2 güm sonra 325farklı laboratuvarlarda verdim
Daha önceki gebeliklerimde çok verdim çok aşırı kan takibi yaptık biz niloşum 1 hafta 2 hafta boyunca her 2 günde bir kan verdim. Bu sefer bana stres yaratıyor akışına bırakmak istiyorum. Sadece tam olarak yüzde yüz artış olmaması düşündürdü ama farklı laboratuvar diyip beklicem artık. Kötü tecrübelerim olduğunda tekrar istemiyorumE nabızdan öğreniliyor canım ya neden yemin ettin yarın ne güzel ölçtürürdün inşallah dua edelim bol bol yarın Cuma bak inşallah canım hayırlısı diyelim yine de Rabbim daha iyi bilir sağlıkla gelsin inşallah
Anladım canım bende yaptım idrar testide. Kanda da 183 ile başladım işte. Bakalım hayırlısı herşeyim neyse kaderimde onu yaşarımEvet canım. Yaptım. Ben eczaneden teste yapmıştım. Onda da pozitif çıkmıştı. Beta hcg Normal 2 kat artmalı. Ben 37 ile başladım.
Tamam canım haklısın doğru ben de ilk gebeliğimde fazla aşırı heyecan sevinç yapmıştım sonu hüsrandı ikincisinde çok temkinli davranıştık kucağımıza alana kadar sevinç yapmaya korktukDaha önceki gebeliklerimde çok verdim çok aşırı kan takibi yaptık biz niloşum 1 hafta 2 hafta boyunca her 2 günde bir kan verdim. Bu sefer bana stres yaratıyor akışına bırakmak istiyorum. Sadece tam olarak yüzde yüz artış olmaması düşündürdü ama farklı laboratuvar diyip beklicem artık. Kötü tecrübelerim olduğunda tekrar istemiyorum
Anladım canım bende yaptım idrar testide. Kanda da 183 ile başladım işte. Bakalım hayırlısı herşeyim neyse kaderimde onu yaşarım
Bizde sevinemiyoruz öğrendiğimizden beri hep bir tedirginlik var Ama bakalım dediğin gbi öncesinde kayıp yaşayınca farklı oluyorTamam canım haklısın doğru ben de ilk gebeliğimde fazla aşırı heyecan sevinç yapmıştım sonu hüsrandı ikincisinde çok temkinli davranıştık kucağımıza alana kadar sevinç yapmaya korktuk
Ben de iyiyim.İyi keyfimiz çok şükür sizinkiler nasıl efenim
İnşAllah kamp yaparız eşim cayma moduna girdi zor diyor boşver diyor ben çok istiyorum kendisi şuan 2 gecelik kampa gitti balık tutmak içinBen de iyiyim.
eskileri okurken kamp yapacağınızı okudum.
Kamp tatilinin yorgunluğu fazla ama enerjisi yüksektir. Deşarj olursun, enerjinin toprağa geçtiğini hissedersin.
Biz çok severiz. Kızımı da 2-3 yaşından beri kampa götürürüm. O da çok seviyor.
Kampta tek vazgeçemediğim, yastığımdır. Evden yastık alırsan daha rahat edersin.
-------------
ptesi biz de tatile çıkıyoruz. Fethiye taraflarında olucaz kısmetse. umarım hava da müsaade eder bize.
Aminnn niloyamm rabbim herkesin evladına hayırlı uzun ömürler nasip etsin en başta senin kızcene deGünaydın Hayırlı Cumalar
Bugün dualarımız kabul olsun
@Nihal ShibuyaCookiie sağlıkla bebişlerini kucaklarına alsınlar Allahım
İsteyen herkese versin Yaradan Mevlam
Herkesin evladını kötülüklerden korusun Allahım
Güzel bereketli bir gün diliyorum
Allahım nasıl güzel manzaralar Yarabbim bittim bittim dur ben de atayım bugün Bursanın başka bir mevkisine gittim yine birazdan kafeye geçeceğim kızım oyun parkında oynarken ben de kahvemi yudumlarım inşallahNiloya yürüyüşe çıktık biraz. Senin için fotograf çektim
Size de iyi eğlenceler NiloyaAllahım nasıl güzel manzaralar Yarabbim bittim bittim dur ben de atayım bugün Bursanın başka bir mevkisine gittim yine birazdan kafeye geçeceğim kızım oyun parkında oynarken ben de kahvemi yudumlarım inşallah Eki Görüntüle 2877739
Burası da öyle bir sıcak ki anlatamam durduğun yerde terliyorsun Akdeniz bölgesi çok güzel şelaleleri çok var inşallah bir gün gezmek nasip olurSize de iyi eğlenceler NiloyaAntalya’nın doğası gerçekten muhteşem ama bugün bir o kadarda cehennem sıcağı var
Ceycey çabuk bitti cezanselam herkese.1 gün ban aldım döndümm.Ankarayı gene sel götürdü yaz gelmedi buralara bir türlü
yok aşıdan değil.tuhaf bir üye yüzünden .keşke biz de kavrulabilsek nihalCeycey çabuk bitti cezanAşı başlığından mı gittin di mi?
Bugün teyzemde dedi “Ankara kar kış kıyametmiş” Burda kavrulduk bugün.
Oh şükür çabuk geldinselam herkese.1 gün ban aldım döndümm.Ankarayı gene sel götürdü yaz gelmedi buralara bir türlü
Ay kavrulalım deme bugün bir sıcaktı ki anlatamam şuan klima serinliğinde oturuyorum oh misyok aşıdan değil.tuhaf bir üye yüzünden .keşke biz de kavrulabilsek nihal
bizde hep sonbahar havası aynı karadeniz gibi de devamlı yağış var.camları silmiyorum arabayı da yıkatmıyorum aylardır bu yüzdenOh şükür çabuk geldintepişme bi yere dur yerinde
Geçmiş olsun canım oraya da mı yağdı haber izlemiyorum burada yazmasalar duymuyorum
Camları ben de silmiyorum daha 2 gündür yağmıyorbizde hep sonbahar havası aynı karadeniz gibi de devamlı yağış var.camları silmiyorum arabayı da yıkatmıyorum aylardır bu yüzden